- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.701
Merhaba kizlar doktordan geliyorm.
Bebegim gayet iyi sukur ayrintili bakti hersey yolunda dedi 4boyutlu istersen yaptir dedi sorun gozukmuyor ama diye bende istedim. Bebegimin 4 boyutlu goruntusu olsun elimde. Haftaya cumartesi 4d gunu
Kg hizli aliyorm diyetisyene yonlendircekmisiniz dedim hayir dedihamur isi degil de sebze ve protein agirlikli beslen dedi. Eee ben zaten oyle besleniyorm elimden geldigince. Oglum bi rahat ayaklari kafaya dogru uzatmis akrobat mi olcsk ne
8 kg aldim. Gebeligi ogrendigimde spor ve diyet yapiyordm onu da birakinca boyle oldum.Masallah canim ,keyfi yerinde desene pasayin
Kac kilo aldinki.simdiye kadar.. Yuruyus falan yapsan
8 kg aldim. Gebeligi ogrendigimde spor ve diyet yapiyordm onu da birakinca boyle oldum.
Calisma saatlerinden firsatim olmuyodu ki simdi ramazan esim iftardan 10dan sonra uyuyakaliyo evde leslie yapayim bari.
resim yükleseydin görürdük oğluşunuSelam kizlarr muayenem vardi bugun ordan dondum simdi kuzum gayet saglikliymis 245 gram olms 18+5 iz cinsiyeyi hala erkek ultrasonda resm cekip verdi pipisini bize zaten doktor gostermeden bnde gormustum 12. Haftadan beri erkegiz bu saatten sonrada degismez heralde hayirlisi olur insallah :))))
Ayrintiliya mı gittin canim? Gözün aydin,masallah yavrunaMerhaba kizlar doktordan geliyorm.
Bebegim gayet iyi sukur ayrintili bakti hersey yolunda dedi 4boyutlu istersen yaptir dedi sorun gozukmuyor ama diye bende istedim. Bebegimin 4 boyutlu goruntusu olsun elimde. Haftaya cumartesi 4d gunu
Kg hizli aliyorm diyetisyene yonlendircekmisiniz dedim hayir dedihamur isi degil de sebze ve protein agirlikli beslen dedi. Eee ben zaten oyle besleniyorm elimden geldigince. Oglum bi rahat ayaklari kafaya dogru uzatmis akrobat mi olcsk ne
Öyle valla cok ilginç benim ikinci hamilemigim bir kızım var. Sizin ?
oyle hakkaten hamileligi boyle anlatirlardida inanmazdim ama hakkaten ilgincmis :)
Senin ilk bebeginmi
Nee 32 kilo mu...kiz bebeklerde daha cok mu kilo aliniyor acaba...ama aldigin gibi veriyorsun demek kiBugun muayenem vardi 53 olmsm bnde cok hizli aliorm kizimda 32 kilo almstm :)))))
Oo leslie cok hareketli ben hamilelik oncesi yapmaya calistim nefes nefese kaldim ayak uyduramadim ☺8 kg aldim. Gebeligi ogrendigimde spor ve diyet yapiyordm onu da birakinca boyle oldum.
Calisma saatlerinden firsatim olmuyodu ki simdi ramazan esim iftardan 10dan sonra uyuyakaliyo evde leslie yapayim bari.
Öyle valla cok ilginç benim ikinci hamilemigim bir kızım var. Sizin ?
Teşekkür ederim acemilik olmaz ya dogunca öyle bi annelik hissi kuvvetli oluyorki herşeyine yetişiyorsun bebeginin allah tamamına erdirsin , cnm bilmiyorum kız olabilir demişti dr 12 . Haftada 16 da dün erkek sanırım dedi 10 gün sonra kesinleşecek inş . Nasıl hissettinki yazılarımımı görmüştün :)Masallah canim, bu oglanmi oyle hissettim neden bilmem :)
Ilk benim, acemiyim yani :)
Evet ayrintili cok sukur iyiydi.Ayrintiliya mı gittin canim? Gözün aydin,masallah yavruna
Artk butun almio bikac tane verdi ama malum yerini atym :)))resim yükleseydin görürdük oğluşunu
Evett 7 ayda verdim 54 kiloya indim genelde kiz cocuklari daha cok aldirir kilo derler ama bakalm bu kez de o kadar alirsam bu tezide curutcem nub u curuttugum gibi :))Nee 32 kilo mu...kiz bebeklerde daha cok mu kilo aliniyor acaba...ama aldigin gibi veriyorsun demek ki
Cok kisa surede vermissin demkki metabolizman hizli...benim de tutmadi yok cintakvimi yok as ermesi.sadece kizlarda hamilelik zor gecer dediler o tuttu ☺Evett 7 ayda verdim 54 kiloya indim genelde kiz cocuklari daha cok aldirir kilo derler ama bakalm bu kez de o kadar alirsam bu tezide curutcem nub u curuttugum gibi :))
Evet dogrumu ne gerçekten kızımda ayda bir iki kilo alırdım 4 aylıgız şuan hüç almamışım kilo karnımda büyüdü halbukiEvett 7 ayda verdim 54 kiloya indim genelde kiz cocuklari daha cok aldirir kilo derler ama bakalm bu kez de o kadar alirsam bu tezide curutcem nub u curuttugum gibi :))
Oda dogru deil canm her hamilelign ayri ayri zorlugu var kizla erkekle hic alakasi yok arkadasm kizina hamileyken kusmadi öğürüodu sadece ogluna hamileyken kusmaktann tek lokma atamiiodu agzina 4. Ayina kadarCok kisa surede vermissin demkki metabolizman hizli...benim de tutmadi yok cintakvimi yok as ermesi.sadece kizlarda hamilelik zor gecer dediler o tuttu ☺
Kesinlikle zor geçiyorCok kisa surede vermissin demkki metabolizman hizli...benim de tutmadi yok cintakvimi yok as ermesi.sadece kizlarda hamilelik zor gecer dediler o tuttu ☺
:)Artk butun almio bikac tane verdi ama malum yerini atym :)))
Benmde oyle aslnda sadece 52 den 46 ya dusmustum simdi yine 53 olmsmEvet dogrumu ne gerçekten kızımda ayda bir iki kilo alırdım 4 aylıgız şuan hüç almamışım kilo karnımda büyüdü halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?