2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Masallah canim ,keyfi yerinde desene pasayin
Kac kilo aldinki.simdiye kadar.. Yuruyus falan yapsan

3gundur hafif bi kasik agrim vardi dungece biraz artti bugun doktora gittim bende. Elhamdulillah cok memnun kaldim doktordan. İnşallah bununla devam etmeyi planlıyorum. Cok sukur bi sorun yokmus. Bu aksam bi saatlik yola gezmeye gidecektim ona izin vermedi. Bebegime bakarken 'e kızmış bu ya' dedi. Bu durumda cinsiyetle alakali soru isaretleri gitti kafamdan. İnşallah hersey iyi gider uzun bi sure dr.a gitmeyi dusunmuyorum. Sizleri anliyorum ilk cocukta eve ultrason cihazi almak isterdim. 2.de cinsiyeti ogrendiyseniz hersey yolunda gidiyorsa gerek gormuyorsunuz

Masallah canim ,keyfi yerinde desene pasayin
Kac kilo aldinki.simdiye kadar.. Yuruyus falan yapsan
8 kg aldim. Gebeligi ogrendigimde spor ve diyet yapiyordm onu da birakinca boyle oldum.
Calisma saatlerinden firsatim olmuyodu ki simdi ramazan esim iftardan 10dan sonra uyuyakaliyo evde leslie yapayim bari.

8 kg aldim. Gebeligi ogrendigimde spor ve diyet yapiyordm onu da birakinca boyle oldum.
Calisma saatlerinden firsatim olmuyodu ki simdi ramazan esim iftardan 10dan sonra uyuyakaliyo evde leslie yapayim bari.

Hmm evet sppru birakinca kilo almak biraz hizlaniyo.
E olsun evde artik ne kadar hareket etsem kâr diyorum bende.
Saglik olsun

resim yükleseydin görürdük oğluşunu

Ayrintiliya mı gittin canim? Gözün aydin,masallah yavruna

Oo leslie cok hareketli ben hamilelik oncesi yapmaya calistim nefes nefese kaldim ayak uyduramadim ☺

Masallah canim, bu oglanmi oyle hissettim neden bilmem :)
Ilk benim, acemiyim yani :)
Teşekkür ederim acemilik olmaz ya dogunca öyle bi annelik hissi kuvvetli oluyorki herşeyine yetişiyorsun bebeginin allah tamamına erdirsin , cnm bilmiyorum kız olabilir demişti dr 12 . Haftada 16 da dün erkek sanırım dedi 10 gün sonra kesinleşecek inş . Nasıl hissettinki yazılarımımı görmüştün :)

Bende ayrintiliultrasonu yenibosna nisa hastabesinde yaptiricam 225,00 tl.bilginiz olsun kizlar.

Nee 32 kilo mu...kiz bebeklerde daha cok mu kilo aliniyor acaba...ama aldigin gibi veriyorsun demek ki
Evett 7 ayda verdim 54 kiloya indim genelde kiz cocuklari daha cok aldirir kilo derler ama bakalm bu kez de o kadar alirsam bu tezide curutcem nub u curuttugum gibi :))

Evett 7 ayda verdim 54 kiloya indim genelde kiz cocuklari daha cok aldirir kilo derler ama bakalm bu kez de o kadar alirsam bu tezide curutcem nub u curuttugum gibi :))
Cok kisa surede vermissin demkki metabolizman hizli...benim de tutmadi yok cintakvimi yok as ermesi.sadece kizlarda hamilelik zor gecer dediler o tuttu ☺

Evet dogrumu ne gerçekten kızımda ayda bir iki kilo alırdım 4 aylıgız şuan hüç almamışım kilo karnımda büyüdü halbuki

Cok kisa surede vermissin demkki metabolizman hizli...benim de tutmadi yok cintakvimi yok as ermesi.sadece kizlarda hamilelik zor gecer dediler o tuttu ☺
Oda dogru deil canm her hamilelign ayri ayri zorlugu var kizla erkekle hic alakasi yok arkadasm kizina hamileyken kusmadi öğürüodu sadece ogluna hamileyken kusmaktann tek lokma atamiiodu agzina 4. Ayina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…