- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.721
Selam kizlar hayirli ramazanlar :)
18+5 olduk bugun kizimlaa
Dun niyetliydim guzel gecti, bugunde niyetliyim fakat aclik hissetmeye basladim. Sanirim bi gun tutup, bi gun tutmayacagim..
Selam kizlar hayirli ramazanlar :)
18+5 olduk bugun kizimlaa
Dun niyetliydim guzel gecti, bugunde niyetliyim fakat aclik hissetmeye basladim. Sanirim bi gun tutup, bi gun tutmayacagim..
Teşekkür ederim acemilik olmaz ya dogunca öyle bi annelik hissi kuvvetli oluyorki herşeyine yetişiyorsun bebeginin allah tamamına erdirsin , cnm bilmiyorum kız olabilir demişti dr 12 . Haftada 16 da dün erkek sanırım dedi 10 gün sonra kesinleşecek inş . Nasıl hissettinki yazılarımımı görmüştün :)
Ayyy oyle deme ya ☺ben diyorum bir daha bebek yapar miyim mechul cunku gecmedi daha bulantilarim.etraftan bana kizda zor olur erkek olursa zorlamaz diye poh poh yapiyorlar☺cevremde ki hamileler hep erkek bebege hamile ve masallah rahat hamilelikleri var bir ben boyleyimOda dogru deil canm her hamilelign ayri ayri zorlugu var kizla erkekle hic alakasi yok arkadasm kizina hamileyken kusmadi öğürüodu sadece ogluna hamileyken kusmaktann tek lokma atamiiodu agzina 4. Ayina kadar
Evet öyle yani bende öyle oldu korkuyordum nasıl yaparım diye annemlerden uzaktayım kimse yok yardım edecek diye ama allah yardım ediyor sende korkma :) cocugunla birlikte büyüyosun birazdaAmin canim,Oylemi dersin, insallah oyle olur.
Bebek bakmisligim.var ama bu daha farkliymis :)
Yok gecmisi okumadim, masallah sayfalar hizli ilerliyo bazi sayfalari okuyabiliyorum sadece.
Icime oyle dogdu. Ilki kiz diyince :)
Saglikli olsunlar insallah :)
Ayyyy Maşallah oğluşlara bi doğsalardı severdik ısırırdıkk..tam bacak arası cekmişArtk butun almio bikac tane verdi ama malum yerini atym :)))
Canim ben de birsey hissetmiyorum,ve hissetmek icin sabirsizlaniyorum.Iyi aksamlar herkeze benimde bidaki hafta cuma gunu 4 boyutlu usgm var bakalim banada en son kiz dediler ama hala muallaktayiz yanliz ben hareketlerini hissetmiyorum yanii belkide anlamiyorum bilmiyorum o yuzden pek merakta ve pimpirikliyim:))sizlerdede ayni durumu yasayan varmi??
Bende tatilde mersine gideceğim ama kontrol için hangi hastane ve hangi doktora VG gideceğimi bilmiyorumkızlar merhaba seminerler bitince memlekete mersine gideceğim kısmetse doğumu da orada düşünüyorum yazın karar vermem lazım yani doktora ve hastaneye ordaki arkadaşlardan karar veren var mı? en azından adaylar kimler?
Merhaba kizlar doktordan geliyorm.
Bebegim gayet iyi sukur ayrintili bakti hersey yolunda dedi 4boyutlu istersen yaptir dedi sorun gozukmuyor ama diye bende istedim. Bebegimin 4 boyutlu goruntusu olsun elimde. Haftaya cumartesi 4d gunu
Kg hizli aliyorm diyetisyene yonlendircekmisiniz dedim hayir dedihamur isi degil de sebze ve protein agirlikli beslen dedi. Eee ben zaten oyle besleniyorm elimden geldigince. Oglum bi rahat ayaklari kafaya dogru uzatmis akrobat mi olcsk ne
İnşallah bizler de sizin gibi güzel sonuçlar alırız. Ben de yarın diğer hafta için randevu almayı düşünüyorum, Sermet beye gidicem kısmetse, 4d ayrı mı bakılıyor? Ayrıntılı ultrasonun 4d lisi yok mu acaba?Slm kızlar ben dün Sermet Sağol a gittim Detaylı ultrasyon icin cok şükür bir şey çıkmadı gayet sağlıklı bebisim doktordan cok memnun kaldım ona gitmek isteyenler oldugu ıcın yazayım dedim Ücret 250 lira cd veriyor ama 4 boyutlu bakmadı bende unuttum söylemeyi ama yarım saatten fazla herseye baktı butun organları tek tek inceledi ve beni bilgilendirdi
Bence normaldir ben 6.5 kilo nasıl aldım anlamadım yaaaBende 4 kilo aldim.. 4.kiloyu yeni aaldim aslinda 3tum..
Normalmidir ki acaba bu aylar icin.
Aynen ben de yürüyüşü bıraktım ye yat ye yat bence 2haftaya ben de toplamda 8 alırım8 kg aldim. Gebeligi ogrendigimde spor ve diyet yapiyordm onu da birakinca boyle oldum.
Calisma saatlerinden firsatim olmuyodu ki simdi ramazan esim iftardan 10dan sonra uyuyakaliyo evde leslie yapayim bari.
En uygun ve kullanislilar ikea da varmış sanirim ama bende daha bakmadım burda okuduklarim kadarıyla soyluyorumGunaydin annisler. Dun bebek odasi icin istanbulda biraz arastirma yaptik. 3,5-6 bin tl arasi fiyat veriyolar. Ben cokta bole suslu puslu bebek odasi almiym diorum. Cunku yatak buyuyebilirse eger uzun sure kullanabiliriz. Biraz daha sade genc odasi olarakta kullanilsun diorum. Suslemelerle sirin hale getiririm. Siz ne dusunuosunuz. Bu arada oda alanlar varsa istanbul icin yer tavsiyeside veririlerse cok sevinirim.
4 boyutlu ve ayrintili farkli canim.Aynen ben de yürüyüşü bıraktım ye yat ye yat bence 2haftaya ben de toplamda 8 alırım
Evet :))) oglumu ifşa etti terbiyesiz kadinAyyyy Maşallah oğluşlara bi doğsalardı severdik ısırırdıkk..tam bacak arası cekmiş
Bilemedm canm ya erkek bebektede boyle gecerse sasirma bünyeyle alakali daha cok :))) kendmi felaket tellali gibi hissettm ya hahaAyyy oyle deme ya ☺ben diyorum bir daha bebek yapar miyim mechul cunku gecmedi daha bulantilarim.etraftan bana kizda zor olur erkek olursa zorlamaz diye poh poh yapiyorlar☺cevremde ki hamileler hep erkek bebege hamile ve masallah rahat hamilelikleri var bir ben boyleyim
Canım ben oyun park yataklardan alıcam.bebek odası almayı düşünmüyorum.çünkü sonradan beğenmiyolar yani kızım beğenmedi..genç odası istedi...şimdilik oyun parkını kullanayım ilerde odasını ayırınca istediği gibi alıcam inşallahhGunaydin annisler. Dun bebek odasi icin istanbulda biraz arastirma yaptik. 3,5-6 bin tl arasi fiyat veriyolar. Ben cokta bole suslu puslu bebek odasi almiym diorum. Cunku yatak buyuyebilirse eger uzun sure kullanabiliriz. Biraz daha sade genc odasi olarakta kullanilsun diorum. Suslemelerle sirin hale getiririm. Siz ne dusunuosunuz. Bu arada oda alanlar varsa istanbul icin yer tavsiyeside veririlerse cok sevinirim.
ya kaç gündür öğlen arası ve akşamları yatağa uzanıp bi hareket bekliyorum ama net bişey yok malesefböyle nasıl anlatsam göbeğimin etrafında toplanma gibi yada dalgalanma gibi bişeyler oluyor bir iki defada tek vuruş yaptı sizdede böylemi oluyor? kafayı yicem ya bugün dr.un usg sine göre 18+2 olduk ne zaman hissedicem aklıma türlü şeyler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?