2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar hayirli ramazanlar :)
18+5 olduk bugun kizimlaa
Dun niyetliydim guzel gecti, bugunde niyetliyim fakat aclik hissetmeye basladim. Sanirim bi gun tutup, bi gun tutmayacagim..

Zeynoom nasilsin kuzum
Masallah kizinmi geliyor oyy
Nasil.gidiyor hamislik ,dinliyomu annesini kizi :)

Selam kizlar hayirli ramazanlar :)
18+5 olduk bugun kizimlaa
Dun niyetliydim guzel gecti, bugunde niyetliyim fakat aclik hissetmeye basladim. Sanirim bi gun tutup, bi gun tutmayacagim..

Zeynoom nasilsin kuzum
Masallah kizinmi geliyor oyy
Nasil.gidiyor hamislik ,dinliyomu annesini kizi :)

Amin canim,Oylemi dersin, insallah oyle olur.
Bebek bakmisligim.var ama bu daha farkliymis :)

Yok gecmisi okumadim, masallah sayfalar hizli ilerliyo bazi sayfalari okuyabiliyorum sadece.
Icime oyle dogdu. Ilki kiz diyince :)
Saglikli olsunlar insallah :)

Oda dogru deil canm her hamilelign ayri ayri zorlugu var kizla erkekle hic alakasi yok arkadasm kizina hamileyken kusmadi öğürüodu sadece ogluna hamileyken kusmaktann tek lokma atamiiodu agzina 4. Ayina kadar
Ayyy oyle deme ya ☺ben diyorum bir daha bebek yapar miyim mechul cunku gecmedi daha bulantilarim.etraftan bana kizda zor olur erkek olursa zorlamaz diye poh poh yapiyorlar☺cevremde ki hamileler hep erkek bebege hamile ve masallah rahat hamilelikleri var bir ben boyleyim

Evet öyle yani bende öyle oldu korkuyordum nasıl yaparım diye annemlerden uzaktayım kimse yok yardım edecek diye ama allah yardım ediyor sende korkma :) cocugunla birlikte büyüyosun birazda

Iyi aksamlar herkeze benimde bidaki hafta cuma gunu 4 boyutlu usgm var bakalim banada en son kiz dediler ama hala muallaktayiz yanliz ben hareketlerini hissetmiyorum yanii belkide anlamiyorum bilmiyorum o yuzden pek merakta ve pimpirikliyim:))sizlerdede ayni durumu yasayan varmi??

Canim ben de birsey hissetmiyorum,ve hissetmek icin sabirsizlaniyorum.

Bende tatilde mersine gideceğim ama kontrol için hangi hastane ve hangi doktora VG gideceğimi bilmiyorum

İnşallah bizler de sizin gibi güzel sonuçlar alırız. Ben de yarın diğer hafta için randevu almayı düşünüyorum, Sermet beye gidicem kısmetse, 4d ayrı mı bakılıyor? Ayrıntılı ultrasonun 4d lisi yok mu acaba? DonukPudra haftaya da 4d ye gidicem demişsin ya

8 kg aldim. Gebeligi ogrendigimde spor ve diyet yapiyordm onu da birakinca boyle oldum.
Calisma saatlerinden firsatim olmuyodu ki simdi ramazan esim iftardan 10dan sonra uyuyakaliyo evde leslie yapayim bari.
Aynen ben de yürüyüşü bıraktım ye yat ye yat bence 2haftaya ben de toplamda 8 alırım

Gunaydin annisler. Dun bebek odasi icin istanbulda biraz arastirma yaptik. 3,5-6 bin tl arasi fiyat veriyolar. Ben cokta bole suslu puslu bebek odasi almiym diorum. Cunku yatak buyuyebilirse eger uzun sure kullanabiliriz. Biraz daha sade genc odasi olarakta kullanilsun diorum. Suslemelerle sirin hale getiririm. Siz ne dusunuosunuz. Bu arada oda alanlar varsa istanbul icin yer tavsiyeside veririlerse cok sevinirim.

En uygun ve kullanislilar ikea da varmış sanirim ama bende daha bakmadım burda okuduklarim kadarıyla soyluyorum

Bilemedm canm ya erkek bebektede boyle gecerse sasirma bünyeyle alakali daha cok :))) kendmi felaket tellali gibi hissettm ya haha

Canım ben oyun park yataklardan alıcam.bebek odası almayı düşünmüyorum.çünkü sonradan beğenmiyolar yani kızım beğenmedi..genç odası istedi...şimdilik oyun parkını kullanayım ilerde odasını ayırınca istediği gibi alıcam inşallahh

Ben hiç birşey hissetmedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…