2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba anneler ve sevgili bebekleri. Hepinizin önce babalarının, sonrada eşlerinin Babalar Günü kutlu olsun. Biz kizimla Babamıza mektup yazdık hediye olarak.

Bu arada duydunuz mu bilmiyorum. Devlet Çin ithalatına engel olmak için ek vergi koydu yasa 25 inde yürürlüğe giriyormus. Bebek arabalarına mama sandalyesi oto koltuğu hep zam gelcekmis. Zaten çoğu Çinde üretiliyor. Orda uretilmeyenlerde zam yapacaktır haliyle. Bugün bakıp kesin olarak almayi düşünüyoruz. Ben Erken daha duralim indirim fln yakalarsak die umut ediyordum. Bilmem napicaz

Ben de zamdan once almak istiyordum da 6. Aydan once cop almiyoruz annem sagolsun

Ben kızıma 3 sene önce Odası'nı Meltem mobilyadan aldım ve cok memnunum büyüyen yatak aldım şimdi büyüttük normal baza gibi oldu beyaz almıştım 3 sene önce ki fiyatı 5 kusur du ama icinde sallanan sandalye de vardı cok memnunum mobilyası cok kalıteli ve şık

Biz oda takımı almayacağız , başta sadece yatak alacağız .
O da zaten bizim odamızda duracak , biraz daha büyüdüğünde odasını yapacağız, şu an zaten yer yok .Bir ods yatak odamız , bir oda eşimin kızının odası, birisi de misafir odası .
Eşimin kızı ayda bir geliyor, aslında çok boş duruyor o oda ; ama orayı tutup misafir odasını bozacağız.

Bilemedm canm ya erkek bebektede boyle gecerse sasirma bünyeyle alakali daha cok :))) kendmi felaket tellali gibi hissettm ya haha
Hah hah yok cnm ne felakwt tellalligi.bu isler sansla da ilgili sanirim.her hamilelik farkli oluyormus.ben zahmetli bebeklerin hayirli evlat oldugunu dusunuyorum ondan dayanmaya calisiyoruz bakalim

Şu face sayfasını da bir bulamadım. 16 kişilik bir gurup var birde 95 kişilik başka da yok görünmüyor

Hah hah yok cnm ne felakwt tellalligi.bu isler sansla da ilgili sanirim.her hamilelik farkli oluyormus.ben zahmetli bebeklerin hayirli evlat oldugunu dusunuyorum ondan dayanmaya calisiyoruz bakalim
Umarim oyledirrr evdee muthis zahmetli bi kizim varr hayirli evlat olur insallah:)) . Bugun cikip yeni bebegimede bikac bisey aldm ilk defa ama hc alisverise bile gelemiorm artk ayakta cok duramiorm basim donuo gozum karario hemen hepsinde bi kotu taraf oluo mutlaka

Bende park yatak dusuniyorum.ama markata karar veremedim siz verdiniz mi ?[/QUOTE]
Kraft ya da chicco dusunuyorum cunku bildigim baska marka yok canim sen ne dusunuyorsun ayse4968

Bugun bizde maskoya gittik. Orda meltemde vardi. Ben odayi beyaz veya krem almaya karar verdim. Stiker ile ve kulplarla kiz bebis odasi yapicam. Ilerdede genisletip cocuk odasi haline gelicek. Bebisin kendi odasini secme kararina ermesi icin biraz buyumesi gerekir diye dusunuorum. Ozamana kadarda esyalari filan odasiz yorar sanki.
Meltem guzeldi. Iki firma daha buldum. Duzgun bisey isteniosa ama fiyatlar 4.5-5 arasi bilginize kizlar.

Aa bugün ben de maskodaydım. Acaba gördüğüm hangi hamile bayan sendin :)) ben melteme girmedim görmemişim onu.

Eklentiler

• image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 125
Şu face sayfasını da bir bulamadım. 16 kişilik bir gurup var birde 95 kişilik başka da yok görünmüyor

Facedeki grubun gizliliği kapalı olarak ayarlı şu anda dışardan kimse gelmesin diye öyle yapılmıştı. adanamerkez grubun yöneticisi iletisime geçersen yardimci olur sana.

Beni de yeniden ekleyin gruba , ben buradan devam edeceğim ama bazı arkadaşları merak ediyorum.
Hiç gelmeyenler var buraya ya da gelip de yorum yapmayanlar .
En azından hayattalar mı görmüş olurum :) adanamerkez

Olur olur kiz evlat bir baska oluyor.kardesi olsun ablalik yapar ona..evet hamilelik zor annelik daha zor zannimca.bende alisverisi simdiden bitireyim istiyorum cunku sonraki aylar sıkıntılar artiyor...midem disin da bir priblemim yok agrirsa hayat zindana donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…