2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende park yatak dusuniyorum.ama markata karar veremedim siz verdiniz mi ?
Kraft ya da chicco dusunuyorum cunku bildigim baska marka yok canim sen ne dusunuyorsun ayse4968 [/QUOTE]
Cnm kadinlar kulubunde park yatak yorumlari da var ordan bakabikirsin ben baktim da soylenen markalar 500 kusur sanki pahali gibi.5 yasina kadar kullaniliyor diyor ama cocugun kullanacagini sanmiyorum ondan cok para veresim yok

kızlar mobilya karar verdiyseniz bebiş odasına hemen sipariş verin bence 15-20 günde yapılır 2 ayda da ancak kokusu geçer...

napıyonuz cici anneler bebeğin hareketlerini sormuşunuz ben ilk hamileliğimde 5 aydan sonra hissetmiştim hareketleri tam olarak ne hissedelir bende bilimyodum 2 ci gebeliğimde artık biliyorum şuan bebeğim kasıklarıma yakın ve genelde yemek yedikten sonra yada çikolata yedikten sonra kıpraşıyolar nasıl bir his olduğunu soracak olursanız şimdilik göbek deliğinizin alt bölgesinde balık geziyomuş gibi diyebilirim 1 yada 2 hareket hissedersiniz ama ilk gebeliği olanlar halen hissetmiyosanız iç karnınız geniştir 5 aydan sonra kesinlikle hissedersiniz canınızı sıkmayın derim ben

kızlar oruç tutuyonuzmu ben tutmuyorum çok uzun saat olduğu için ve sık acıkıyorum sizler ne alemdesiniz dr tavsiyesiylemi tutuyosunuz yada tutmuyosunuz

ben ilk oğluma büyüyen beşik almıştım ama fazla kullanmadı şimdi arabalı çocuk odası aldım şuan 2 yaşında odasında uyuyo şimdi beşiği tekrarmı kursam yoksa oyun parklımı kullansam kafam karışık benimde yiğenimin oyun parkı var onu alsam kendi odama kursammı diyorum daha pratik geliyor diğer taraftan büyüyen beşiğide çocuk odasına kursam çokmu abartmış olurum ki

tutkku mm cok sukur iyi gidiyor hamilelik. Ilk iki gun niyetliydim, iki gundur tutmuyorum bugun niyetlencem bakalim. Sen nasilsin, senin kizçen nasil Ya hu bana da kiz dedi dr ama bizim bebiis pek nazli oldugu icin dogru duzgun gostermedi yine bi cinsiyeti degisir mi diye icimden gecmiyor degil. Tabi saglikli olsun da :) Gobisime kucuk diyorlar sacma sacma konusuyorlar ya..

tutkku mm cok sukur iyi gidiyor hamilelik. Ilk iki gun niyetliydim, iki gundur tutmuyorum bugun niyetlencem bakalim. Sen nasilsin, senin kizçen nasil Ya hu bana da kiz dedi dr ama bizim bebiis pek nazli oldugu icin dogru duzgun gostermedi yine bi cinsiyeti degisir mi diye icimden gecmiyor degil. Tabi saglikli olsun da :) Gobisime kucuk diyorlar sacma sacma konusuyorlar ya..

Aynen gercetne oyle oluyor . Simdi yaptik yaptik alisverisi ilerde daha cok agirlascaz yapamicaz cok bisey o yuzden dedm en azindan olmazsa olmazlari ben halledym gerisini esim getrio zaten isten donuste oda bulup alio kiyafet fln :))

kızlar beşik konusunda benim fikrim ya park beşik yada küçük mobilya beşik sepette olabilir. kızım için büyüyebilen mobilya beşik almıştık ama malesef hiç kullnışlı deil büyüse bile eni dar olduğu için çocuk rahat edemiyor ve gece hep yere düşüyor o yüzdende çok fazla yatıramadım halada yatmıyor.. bizde alırken ilerisini düşünerek aldık ama malesef istediğimiz gibi olmadı. o yüzden şimdi ya park beşik alıcam yada sepet.

4 boyutlu usg yaptıran arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz?

ben bu cumartesi saat 10da gideceğim. cd de isteyeceğim nasipse hatıra kalsın bize.

4 boyutlu usg yaptıran arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz?

ben bu cumartesi saat 10da gideceğim. cd de isteyeceğim nasipse hatıra kalsın bize.
ayrıntılı ultrasonumu soruyosun canım? ben henüz yaptırmadım 30 haziranda ksmetse 320 tl dediler fiyatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…