2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ayrıntılı ultrasonumu soruyosun canım? ben henüz yaptırmadım 30 haziranda ksmetse 320 tl dediler fiyatını
4 boyutlu ve ayrıntılı aynı şey değilmiş...

tam iş saati 10 o yüzden eşim gelemeyecek ben de o da izlesin diye cd de isteyeceğim ama telefonda fiyat bilgisi vermediler.

kızlar detaylı ultrason hakkında bir az bilgi edindim...17-18. haftalarda yapılırmış genelde, ama 22. haftaya kadar da yapılabilirmiş yani tercih size kalmış. ben biraz geç yaptırmayı düşünüyorum 11-14 haftalar arasında ense kalınlığı çıktığı için, çünkü kalp sorunu varsa bu detaylı ultrason ile ancak 21.-22. haftalarda fetal ekokardiyografi ile görülebilirmiş...o yüzden acele etmemeye karar verdim...sizde de eğer herhangi bir şüphe vs. var ise detaylı ultrason için acele etmeyin derim...şuan 17. haftadayız...Allah bana hamileliğimde resmen sabırlı olmayı öğretti...sabrımın sonu selamet olsun inşallah...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum

canım park beşik dediğin park yatak mı?

Bugün bizim okulda kendi okulumuzun sayısal grubunun zümre toplantısı var diye erken geldim.
Bizim okulun kadrosundan bir tek ben varım :)Müdür yok,muavin yok , öğretmenler yok :? Öğremenler odasına bir girdim , kimseyi tanımıyorum , zümre öğretmenleri kurul toplantısı bizim okulda yapılacakmış :)
Sular akmıyor okulda , benim için kötü haber :/

Canim ya ben kadikoy sifayi aradim 699 tl fiyat verdiler caddeyi ariyorum ama bi turlu ulasamadim size ozel fiyat mi verdiler?
699 tl. Çok tatlım...Ayrıntılı usg .ortalama fıyatı 350-400 tldir.o da professorde...ben 14 haftada yaptırdım Acıbadem'de 400 tl.20 haftada tekrar gideceğim ...istersen araştır ,çünkü çok Pahalı fiyat dediler sana

geçmiş olsun canım senin için en doğru karar beklemek tabi her şeyiyle en ince detayına kadar görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…