- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.781
4 boyutlu ve ayrıntılı aynı şey değilmiş...ayrıntılı ultrasonumu soruyosun canım? ben henüz yaptırmadım 30 haziranda ksmetse 320 tl dediler fiyatını
Canim ya ben kadikoy sifayi aradim 699 tl fiyat verdiler caddeyi ariyorum ama bi turlu ulasamadim size ozel fiyat mi verdiler?Bize esimin kadın doğum uzmanı olan kuzeni tavsiye etti. Bu işin uzmanı tavsiye ediyorsa iyidir dedik güvendik :)
kızlar beşik konusunda benim fikrim ya park beşik yada küçük mobilya beşik sepette olabilir. kızım için büyüyebilen mobilya beşik almıştık ama malesef hiç kullnışlı deil büyüse bile eni dar olduğu için çocuk rahat edemiyor ve gece hep yere düşüyor o yüzdende çok fazla yatıramadım halada yatmıyor.. bizde alırken ilerisini düşünerek aldık ama malesef istediğimiz gibi olmadı. o yüzden şimdi ya park beşik alıcam yada sepet.
evet park yatak oyun parkı vs. aynı şeycanım park beşik dediğin park yatak mı?
Bende cumartesi gidicem saat 10.30da. 320 tl Mehmet Uludogan. CD verecek mi bilmiyorum4 boyutlu usg yaptıran arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz?
ben bu cumartesi saat 10da gideceğim. cd de isteyeceğim nasipsehatıra kalsın bize.
Uuvv o nasıl fıyat mis. Ben kendi kurduğu fetus diye bi merkez var orayı aradım. Bi sn numarasına bakayimCanim ya ben kadikoy sifayi aradim 699 tl fiyat verdiler caddeyi ariyorum ama bi turlu ulasamadim size ozel fiyat mi verdiler?
699 tl. Çok tatlım...Ayrıntılı usg .ortalama fıyatı 350-400 tldir.o da professorde...ben 14 haftada yaptırdım Acıbadem'de 400 tl.20 haftada tekrar gideceğim ...istersen araştır ,çünkü çok Pahalı fiyat dediler sanaCanim ya ben kadikoy sifayi aradim 699 tl fiyat verdiler caddeyi ariyorum ama bi turlu ulasamadim size ozel fiyat mi verdiler?
0216 360 85 85. Şimdi tekrar aradım. CD vereceklermis renkli ultrasonda varmisCanim ya ben kadikoy sifayi aradim 699 tl fiyat verdiler caddeyi ariyorum ama bi turlu ulasamadim size ozel fiyat mi verdiler?
4 boyutlu usg yaptıran arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz?
ben bu cumartesi saat 10da gideceğim. cd de isteyeceğim nasipsehatıra kalsın bize.
4 boyutlu ve ayrıntılı aynı şey değilmiş...
tam iş saati 10 o yüzden eşim gelemeyecek ben de o da izlesin diye cd de isteyeceğim ama telefonda fiyat bilgisi vermediler.
kızlar detaylı ultrason hakkında bir az bilgi edindim...17-18. haftalarda yapılırmış genelde, ama 22. haftaya kadar da yapılabilirmiş yani tercih size kalmış. ben biraz geç yaptırmayı düşünüyorum 11-14 haftalar arasında ense kalınlığı çıktığı için, çünkü kalp sorunu varsa bu detaylı ultrason ile ancak 21.-22. haftalarda fetal ekokardiyografi ile görülebilirmiş...o yüzden acele etmemeye karar verdim...sizde de eğer herhangi bir şüphe vs. var ise detaylı ultrason için acele etmeyin derim...şuan 17. haftadayız...Allah bana hamileliğimde resmen sabırlı olmayı öğretti...sabrımın sonu selamet olsun inşallah...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?