2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geçmiş olsun canım senin için en doğru karar beklemek tabi her şeyiyle en ince detayına kadar görürsün inşallah

amin fıstık inşallah herbişeyini görürüz...mümkün mertebe hafta, gün vs. saymamaya çalışıyorum
sen de bebişini güzel güzel görürsün inşallah ayrıntılıda...

amin fıstık inşallah herbişeyini görürüz...mümkün mertebe hafta, gün vs. saymamaya çalışıyorum
sen de bebişini güzel güzel görürsün inşallah ayrıntılıda...

gördüm ben balım geçen hafta çarşamba günü herşeyi ile yolunda kızımın organları allaha bin şükür rabbim hepimize nasip etsin inşallah

günaydın kızlar. detaylı ultrasona 3 temmuzda gireceğim. eğer veriyorlarsa cd detaylıda mı istenebilir, yoksa ayrı bir muayene zamanında falan mı?

Detyalı USG'i bana dr'um her defasında kendi yapıyor bu anlamda şanslıyım. Beyin gelişimi, kalp, böbrek , damar yapısı falan her şeye nokta nokta bakıyor. Renkli olarak da görüyoruz ve CD alıp eve koşup tekar tekrar izliyoruz.

Dudakları , burnu derken en az 20 dakika kalıyoruz USG'de. Ama yine de beni bile başka bir göz daha görsün benimle kalmasın bu iş diyerek başka bir yere daha yönlendirdi ayrıntılı USG için.
Şimdilik şükürler olsun her şeyimiz yolunda minik kızım 370 gr. ve 22,5 cm'di en son ayın 19'unda:) Tekmeleri ile ben buradayım demeye de başladı. Akşamları biraz daha karnım şiş ve gergin oluyorum onun dışında hamileliğin en keyifli dönemindeyiz :)

zobiska dyt.ebru sonunda kavustum urunlerime sagolun kizlar yalniz siz bana iyilik mi yaptiniz kotuluk mu bilemedim nasil bir koku bu yememek icin kendimi zor tuttum avcumu yalamakla yetindim

Günaydın güzel annişler ben bu gün tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırdım nts ile kalp atışlarını da dinledik çok şükür normalmiş. Hepimizin iyi haberler alacağı bir hafta olsun inşallah
günaydın kızlar. detaylı ultrasona 3 temmuzda gireceğim. eğer veriyorlarsa cd detaylıda mı istenebilir, yoksa ayrı bir muayene zamanında falan mı?

Detaylı yani dobler de cd alabiliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…