- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.821
mübarek günde kim niye büyü yapsın size ki_Kizlar yaaaa dun bi hocaya gittik esimle bana papaz ve kasik buyusu yapildigini ogrendik hem uzuldum hem de korktum...kasiklari karsiyaka mezarliginda bir mezara gommus buyuyu yapan...
Ben huzursuzdum evde sanki birileri var gibi hissediyordum kv okutalim falan dedi oyle ogrendikmübarek günde kim niye büyü yapsın size ki_
neden hocaya gitme ihtiyacı duydunuz?_
bol bol duanı oku vesveseye verme bence kendini.
sağlıkla gelsin oğlunkızlar benim de oğlum olacak kısmetse bugün öğrendik sonunda :)
Hangi siteden aldiniz
18 hafta 3 günlüktü.Teşekkür ederim. Çektirdiğinizde kaç haftalıktınız?
çok teşekkür ederimsağlıkla gelsin oğlun
Canim mustelalari mamacim.com dan digerlerini de doa kozmetikten aldimHangi siteden aldiniz
İzmirde gitmeyi düşündüğüm profosör dahi 250 tl, gerçekten çokmuş699 tl. Çok tatlım...Ayrıntılı usg .ortalama fıyatı 350-400 tldir.o da professorde...ben 14 haftada yaptırdım Acıbadem'de 400 tl.20 haftada tekrar gideceğim ...istersen araştır ,çünkü çok Pahalı fiyat dediler sana
Ayyy inanmıyorum yaaKizlar yaaaa dun bi hocaya gittik esimle bana papaz ve kasik buyusu yapildigini ogrendik hem uzuldum hem de korktum...kasiklari karsiyaka mezarliginda bir mezara gommus buyuyu yapan...
Detaylı ultrasondan çıkarken dr bize cd yı verdi. muhtemelen size de detaylı ultrasondan sonra vereceklerdir.günaydın kızlar. detaylı ultrasona 3 temmuzda gireceğim. eğer veriyorlarsa cd detaylıda mı istenebilir, yoksa ayrı bir muayene zamanında falan mı?
Ayrıntılı ultrasonu anladım da 4d ile renkli ultrasonda mı farklı? Bu zamana kadar hep siyah beyaz gördük, insan en azından bir defa görmek istiyo, onlar için de ayrı ayrı mı gidicez yani?0216 360 85 85. Şimdi tekrar aradım. CD vereceklermis renkli ultrasonda varmis
Valla banada vermislerdi cd kizimda ama icinden bebegimn resmleri cikmisti bn video saniodm :)(Detaylı ultrasondan çıkarken dr bize cd yı verdi. muhtemelen size de detaylı ultrasondan sonra vereceklerdir.
Ayrıntılı ultrasonu anladım da 4d ile renkli ultrasonda mı farklı? Bu zamana kadar hep siyah beyaz gördük, insan en azından bir defa görmek istiyo, onlar için de ayrı ayrı mı gidicez yani?
ben varım canım çerkezköylüyüm çorlu reyap hastanesinde bahar mert var ona gidiyorum memnunum çok şükürKızlar Tekirdağ'da olan varmı, varsa doktor onerebilirmisiniz
Teşekkür ederim tekirdag merkezde varmı bildiginiz bir doktor yada hastaneben varım canım çerkezköylüyüm çorlu reyap hastanesinde bahar mert var ona gidiyorum memnunum çok şükür
malesef yok merkeze uzağım ama reyap güzel bi hastane gitme imkanınız varsa tavsiye edebilirimTeşekkür ederim tekirdag merkezde varmı bildiginiz bir doktor yada hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?