2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar yaaaa dun bi hocaya gittik esimle bana papaz ve kasik buyusu yapildigini ogrendik hem uzuldum hem de korktum...kasiklari karsiyaka mezarliginda bir mezara gommus buyuyu yapan...

Kizlar yaaaa dun bi hocaya gittik esimle bana papaz ve kasik buyusu yapildigini ogrendik hem uzuldum hem de korktum...kasiklari karsiyaka mezarliginda bir mezara gommus buyuyu yapan...
mübarek günde kim niye büyü yapsın size ki_
neden hocaya gitme ihtiyacı duydunuz?_

bol bol duanı oku vesveseye verme bence kendini.

İzmirde gitmeyi düşündüğüm profosör dahi 250 tl, gerçekten çokmuş

Ayyy inanmıyorum yaabu nasıl bişey ne cesaret rabbimin karşısına nasıl çıkacaklar hesabını nasıl vercekler.üzülme canımın içi bol bol felak ve nas surelerini oku..üzüldümm

günaydın kızlar. detaylı ultrasona 3 temmuzda gireceğim. eğer veriyorlarsa cd detaylıda mı istenebilir, yoksa ayrı bir muayene zamanında falan mı?
Detaylı ultrasondan çıkarken dr bize cd yı verdi. muhtemelen size de detaylı ultrasondan sonra vereceklerdir.

0216 360 85 85. Şimdi tekrar aradım. CD vereceklermis renkli ultrasonda varmis
Ayrıntılı ultrasonu anladım da 4d ile renkli ultrasonda mı farklı? Bu zamana kadar hep siyah beyaz gördük, insan en azından bir defa görmek istiyo, onlar için de ayrı ayrı mı gidicez yani?

Ayrıntılı ultrasonu anladım da 4d ile renkli ultrasonda mı farklı? Bu zamana kadar hep siyah beyaz gördük, insan en azından bir defa görmek istiyo, onlar için de ayrı ayrı mı gidicez yani?

Ayrıntılı ultrason için gideceğiniz doktorun 4d ultrasonu varsa ikisinde de inceliyor. Ayrıntılı ultrason + 4d şeklinde söylüyorlar. Ayrıntılı için doktor seçerken buna da dikkat etmek gerekiyor. Ama sanırım dışarda özel bakan prof'larin çoğunda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…