- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.841
Teşekkürler cevap icinmalesef yok merkeze uzağım ama reyap güzel bi hastane gitme imkanınız varsa tavsiye edebilirim
Yeni degilmis gecen sene yapilmis zaten gecen seneden beri basimiz dertten kurtulmuo esimle surekli kavgalar surekli ayrilalim sozleri...esimle cok uzulduk kimin yaptigini biliyoruz ayiramadi bizi gitti kendine cocukta yapti evlendide hala bizi ayirmaya calisio...oyle yorgun hissediyorum ki kendimi diyorum ki soyle bi uyusam yuzyil sonra uyansam...Ayyy inanmıyorum yaabu nasıl bişey ne cesaret rabbimin karşısına nasıl çıkacaklar hesabını nasıl vercekler.üzülme canımın içi bol bol felak ve nas surelerini oku..üzüldümm
Cevabın için teşekkürler randevu almak için arayacağım sekreterine sorayım ben yine, renkli ile 4d aynı mı acaba?Ayrıntılı ultrason için gideceğiniz doktorun 4d ultrasonu varsa ikisinde de inceliyor. Ayrıntılı ultrason + 4d şeklinde söylüyorlar. Ayrıntılı için doktor seçerken buna da dikkat etmek gerekiyor. Ama sanırım dışarda özel bakan prof'larin çoğunda var.
Canım bol bol dua et ve bebişini düşün sen üzüldükçe oda üzülür.Allaha havale et.sabret..bugünleri atlatırsın inşallah..etkilenme bide şimdi eşin ne derse batar sana alınırsın..hiç takma..etkilenme..Yeni degilmis gecen sene yapilmis zaten gecen seneden beri basimiz dertten kurtulmuo esimle surekli kavgalar surekli ayrilalim sozleri...esimle cok uzulduk kimin yaptigini biliyoruz ayiramadi bizi gitti kendine cocukta yapti evlendide hala bizi ayirmaya calisio...oyle yorgun hissediyorum ki kendimi diyorum ki soyle bi uyusam yuzyil sonra uyansam...
Acikcasi bende çok bilgi sahibi değilim. Ama sekreter bana hem ayrıntılı yapılacak hem renkli görüntü verilecek dediğine göre ayrı şeyler demekkiAyrıntılı ultrasonu anladım da 4d ile renkli ultrasonda mı farklı? Bu zamana kadar hep siyah beyaz gördük, insan en azından bir defa görmek istiyo, onlar için de ayrı ayrı mı gidicez yani?
Cevabın için teşekkürler randevu almak için arayacağım sekreterine sorayım ben yine, renkli ile 4d aynı mı acaba?
Amin inşallah hepimiz sapasağlam kucağımıza alırız...çokta kafana takma canım sonuçta bu testler önemli tamam ama %100 de doğru kesin değil..
Canım üzülme o kadar ...ben yaptırdım amnyosentezi ....sonuçlarım çook şükür temiz çıktı...179/1 çıktı...önmeli olan tecrübeli doktora yaptırmak...benim işlemim 2 dk.sürdü...
Her riskli test sonucu bebeğin hasta demek değilki...Allah hepimizin Bebeğini sağ salim kucağa almayı nasip etsin inşallah...sen de çok fazla telaşlanma,,,Bebeğini de üzme annesi :)
Canım inşaallah sağlıklı hayırlı bu şekilde bebeğini kucağına alırsın. kötü test sonucuda sadece bi ihtimaldir. Bol bol dua edelim. Kendini de bebeğini de üzme.
Biz kucuk bir ilde yasadigimiz icin zaten cok alisveris secenegimiz yok.vakit buldukca cikiyoruz ve netten aliyorum 0-3 aylik kiyafeti ancak tamamladik badka da bir sey almadik daha ☺Aynen gercetne oyle oluyor . Simdi yaptik yaptik alisverisi ilerde daha cok agirlascaz yapamicaz cok bisey o yuzden dedm en azindan olmazsa olmazlari ben halledym gerisini esim getrio zaten isten donuste oda bulup alio kiyafet fln :))
ilk ay kusmaktan kilo kaybetmiştim, yemeye başladıktan sonra 3 kilo almışım.Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
Benim bulantım olmadı ve iştahım çok iyi 7 kilo aldım şimdiden, endişeleniyorum ama yinede yiyorumilk ay kusmaktan kilo kaybetmiştim, yemeye başladıktan sonra 3 kilo almışım.
Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
bende 8 kg aldımBenim bulantım olmadı ve iştahım çok iyi 7 kilo aldım şimdiden, endişeleniyorum ama yinede yiyorum
+ 5 kg :)Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?