2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayyy inanmıyorum yaabu nasıl bişey ne cesaret rabbimin karşısına nasıl çıkacaklar hesabını nasıl vercekler.üzülme canımın içi bol bol felak ve nas surelerini oku..üzüldümm
Yeni degilmis gecen sene yapilmis zaten gecen seneden beri basimiz dertten kurtulmuo esimle surekli kavgalar surekli ayrilalim sozleri...esimle cok uzulduk kimin yaptigini biliyoruz ayiramadi bizi gitti kendine cocukta yapti evlendide hala bizi ayirmaya calisio...oyle yorgun hissediyorum ki kendimi diyorum ki soyle bi uyusam yuzyil sonra uyansam...

Cevabın için teşekkürler randevu almak için arayacağım sekreterine sorayım ben yine, renkli ile 4d aynı mı acaba?

Ben Ayrıntılı ultrasonu Koşuyolu Medipol'de Hakan Apaydın'a yaptıracağım .
346 lira fiyatı , CD veriyorlardı , 4D ile baktığını da biliyorum .
Randevu almak için aradığımda daha detaylı öğrenip yazarım , 13-14 Temmuz gibi düşünüyorum , 21. Haftanın içinde gideceğim kısmetse

Canım bol bol dua et ve bebişini düşün sen üzüldükçe oda üzülür.Allaha havale et.sabret..bugünleri atlatırsın inşallah..etkilenme bide şimdi eşin ne derse batar sana alınırsın..hiç takma..etkilenme..

Ayrıntılı ultrasonu anladım da 4d ile renkli ultrasonda mı farklı? Bu zamana kadar hep siyah beyaz gördük, insan en azından bir defa görmek istiyo, onlar için de ayrı ayrı mı gidicez yani?
Acikcasi bende çok bilgi sahibi değilim. Ama sekreter bana hem ayrıntılı yapılacak hem renkli görüntü verilecek dediğine göre ayrı şeyler demekki

Amin inşallah hepimiz sapasağlam kucağımıza alırız...çokta kafana takma canım sonuçta bu testler önemli tamam ama %100 de doğru kesin değil..

Canım inşaallah sağlıklı hayırlı bu şekilde bebeğini kucağına alırsın. kötü test sonucuda sadece bi ihtimaldir. Bol bol dua edelim. Kendini de bebeğini de üzme.

hepinize çok teşekkür ederim biraz daha iyiyim bebişimi üzmemeye çalışıyorum rabbim sağlıkla kucağma almayı hatta hepimizin sağlıklı doğum yapmasını nasip etsin rabbim neyler neylerse güzel eyler...

Kizlar 4d yada ayrintili ultrasonu dr mu istiyor? Hic soylemedi de son kontrolumuzde..

Aynen gercetne oyle oluyor . Simdi yaptik yaptik alisverisi ilerde daha cok agirlascaz yapamicaz cok bisey o yuzden dedm en azindan olmazsa olmazlari ben halledym gerisini esim getrio zaten isten donuste oda bulup alio kiyafet fln :))
Biz kucuk bir ilde yasadigimiz icin zaten cok alisveris secenegimiz yok.vakit buldukca cikiyoruz ve netten aliyorum 0-3 aylik kiyafeti ancak tamamladik badka da bir sey almadik daha ☺

Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde

Benim bulantım olmadı ve iştahım çok iyi 7 kilo aldım şimdiden, endişeleniyorum ama yinede yiyorum
bende 8 kg aldım
bulantım çok az oldu.
tatlı ve hamur işi de tüketmiyorum ama hareketsizlik ve iştah açıklığı fazlalaştı.

doktor diyetisyene gerek yok dedi.
gebeliği öğrenene de kdukan diyeti ve spor salonuna gidiyordum sanırım onu birden kesmemin de etkisi oldu.

dün artık evde yavaş tempo leslie yaptım.

Kizlar yarin park yataklara bebek arabalarina mama sandalyelerine zam geliyor .bizde bugun papetto park yatak aldik.bebek arabasini gormeden almayalim dedik o kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…