2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kiloları sormayın...bulantı yüzünden genelde hamur şeyler yedim...ekmek, tost, börek, gözleme, makarna, pilav, patates, yiyebildiğim kadar da sebze meyve yedim...sonuç +4 kilo...bulantımı sadece bunlar bastırıyordu çok fena aylar geçirdim bulantılı...çok zor günler geçirdim ama şimdi azaldı bulantım Allah'tan...yine de tavuk, et pek yiyemiyorum içim almıyor...her sebzeyi yiyemiyorum, baharatlı yiyecek yiyemiyorum...peynirli doritosu, lahmacunu, bol soslu tereyağlı manisa kebabını çok özledim ama hala yiyemiyorum

Benim bulantım olmadı ve iştahım çok iyi 7 kilo aldım şimdiden, endişeleniyorum ama yinede yiyorum

Ama canım sen neredeyse kdnlrklb123 den 2 hafta benden 1,5 ay öndesin senin haftanda normal bnen kilo almadım ama almayı sabırsızlıkla bekliyorum hatta sizinle aramızda 1,5 ay var o günleri iple çekiyorum
Sağlıklı doğum olsun hepimiz için inş.

Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
+5 leri +7 leri fln sevinmedim değil ben de çok aldım diye üzülüyordum hele -lerle başlayanlar daha yeni kendi kilomuza geliyoruz fln deyince Dün 3tane haşlanmış mısır yedim bir oturusta, hayatımda bir ilk bir de taze mevsim meyvelerinde ülçüyü kaçırıyorum sanırım

Soruma cevap bekliyorumm
4d renkliyi bilmem de ayrıntılıyı her doktor farklı bir doktor görmesinde fayda var diyor hep benim önmüzdeki hafta devlette var ayrıntılım bakalım kaç dk sürecek nasıl olacak, doktorum demese bile ben prof a gideceğim yine ayrıntılı için.

Manisalı mıydınız :)) herkes bilmez kebabını da ondan

ben her seferinde bir oturuşta 2 yiyorum eşimin kısmetini bile yicemde garibime üzülüyorum diye yemiyorum aynıyız valla

Kızlar benimde bu ara canım Mısır çok istiyor. Ama hala yiyemedim. Bir sürü Mısır istiyorum

Reactions: GCA
Merhaba bayanlar . Bugun saglik ocagina gittim hemrise bana monovit d3 verdi kullanmam icin , doguma kadar kullanacaksin dedi . Kullanma talimatinda gerek gorulmedikce gebelerde kullanilmamali yaziyor , aklim karisti bu vitamini kullanan var mi ?
Ilk gebeligimde hic kullanmadim boyle bisey.

oy canim Allah kabul etsın, tutabılıyosan iyi.
ay benimki paşaymış
%90 kız demişti ama 17-18.haftalarda öğrendikki erkekmiş, geçenlerdede baktı tekrar erkek yani değişme yoktu .. yavrum benim

en son kaçıncı haftada baktırmıştın canım.
işte yavrucak utanıp saklayınca tereddütte kalıyo insan , hani tabi sağlıklı olsun ama insan ona göre seslenmek falan istiyo işte bilmek istiyo

benim göbüşümde çok büyük değil, aman bebişler iyi olsun, gerisi yalan..
boşver sen el alemi

kızlar 21.haftada olanlar bebişleriniz kaç gr
yani normali kaç olması gerekiyor , benim içime çok dert oldu besleyemiyorummu diye

birde bu 21 hafta bitince , 6 .aya başlanıyor demi

Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor demi? Randevuyu radyoloji bölümünden mi alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…