- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.861
Bende yiyememekten kilo verdim .suan 5 kilo aldim ama hamile kaldigim kiloma donemedim daha.ama cok hizli kilo almaya basladimilk ay kusmaktan kilo kaybetmiştim, yemeye başladıktan sonra 3 kilo almışım.
Allah ıslah etsinKizlar yaaaa dun bi hocaya gittik esimle bana papaz ve kasik buyusu yapildigini ogrendik hem uzuldum hem de korktum...kasiklari karsiyaka mezarliginda bir mezara gommus buyuyu yapan...
Bendensin sende ☺60 kg oldum .sen kac kilosun.kendimi cok kilolu hissetmeye basladim oysa hamilelik oncesi daha kiloluydum+ 5 kg :)
Kizlar 4d yada ayrintili ultrasonu dr mu istiyor? Hic soylemedi de son kontrolumuzde..
Benim bulantım olmadı ve iştahım çok iyi 7 kilo aldım şimdiden, endişeleniyorum ama yinede yiyorum
+5 leri +7 leri fln sevinmedim değilKızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
4d renkliyi bilmem de ayrıntılıyı her doktor farklı bir doktor görmesinde fayda var diyor hep benim önmüzdeki hafta devlette var ayrıntılım bakalım kaç dk sürecek nasıl olacak, doktorum demese bile ben prof a gideceğim yine ayrıntılı için.Soruma cevap bekliyorumm
Manisalı mıydınız :)) herkes bilmez kebabını da ondankiloları sormayın...bulantı yüzünden genelde hamur şeyler yedim...ekmek, tost, börek, gözleme, makarna, pilav, patates, yiyebildiğim kadar da sebze meyve yedim...sonuç +4 kilo...bulantımı sadece bunlar bastırıyordu çok fena aylar geçirdim bulantılı...çok zor günler geçirdim ama şimdi azaldı bulantım Allah'tan...yine de tavuk, et pek yiyemiyorum içim almıyor...her sebzeyi yiyemiyorum, baharatlı yiyecek yiyemiyorum...peynirli doritosu, lahmacunu, bol soslu tereyağlı manisa kebabını çok özledim ama hala yiyemiyorum
bana doktor önceki kontrolümde demişti.Soruma cevap bekliyorumm
Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
+5 leri +7 leri fln sevinmedim değilben de çok aldım diye üzülüyordum hele -lerle başlayanlar daha yeni kendi kilomuza geliyoruz fln deyince Dün 3tane haşlanmış mısır yedim bir oturusta, hayatımda bir ilk bir de taze mevsim meyvelerinde ülçüyü kaçırıyorum sanırım
+4 de bendennnKızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
tutkku mm cok sukur iyi gidiyor hamilelik. Ilk iki gun niyetliydim, iki gundur tutmuyorum bugun niyetlencem bakalim. Sen nasilsin, senin kizçen nasil Ya hu bana da kiz dedi dr ama bizim bebiis pek nazli oldugu icin dogru duzgun gostermedi yine bi cinsiyeti degisir mi diye icimden gecmiyor degil. Tabi saglikli olsun da :) Gobisime kucuk diyorlar sacma sacma konusuyorlar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?