- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.881
Cantasi biberonu her ihtimale karsi emzigi kremleri vucut yagi veya sütu sampuani havlusu battaniyeleri daha cok eksigim var coook :))Biz kucuk bir ilde yasadigimiz icin zaten cok alisveris secenegimiz yok.vakit buldukca cikiyoruz ve netten aliyorum 0-3 aylik kiyafeti ancak tamamladik badka da bir sey almadik daha ☺
56 kiloyum :/Bendensin sende ☺60 kg oldum .sen kac kilosun.kendimi cok kilolu hissetmeye basladim oysa hamilelik oncesi daha kiloluydum
Ben İstanbul'da Zeynep Kamil Hastanesi ' ne baktım ama ne zaman baksam " randevu bulunmamaktır " yazıyor .Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor demi? Randevuyu radyoloji bölümünden mi alıyorsunuz?
Bence kahverengi olan daha şık görünüyorKızlar bebeğim erkek. Sizce hangi çantayı alayım?
Bende onun görünüşünü daha çok beğendim ama rengi düşündürdüBence kahverengi olan daha şık görünüyor
Rengi de güzel , her giysiye uyar bence :) Sen bilirsin canımBende onun görünüşünü daha çok beğendim ama rengi düşündürdü
Canım ben yurtdisindayim ya burada 1 temmuzda detayli ultrasonum var 19+3 denk geliyor, Türkiye deki doktoruma da gidicem ama acaba bide 23.haftada devletemi gitsem diyorumBen İstanbul'da Zeynep Kamil Hastanesi ' ne baktım ama ne zaman baksam " randevu bulunmamaktır " yazıyor .
Kadın Hastalıkları ve Doğum kısmına tıklayınca direkt " Detaylı Ultrason 18-24 hafta " gibi bir yazı çıkıyor , oraya tıklayarak alınıyor .
Diğer hastanelerdeki sistemi bilmiyorum
kahverengi olan guzel, ama sirt cantasi kullanisli oluyormuki?Kızlar bebeğim erkek. Sizce hangi çantayı alayım?
kızlar 21.haftada olanlar bebişleriniz kaç gr
yani normali kaç olması gerekiyor , benim içime çok dert oldu besleyemiyorummu diye
birde bu 21 hafta bitince , 6 .aya başlanıyor demi
yukardaki anket bolumunde isaretlemisler cinsiyetleri oradan bakabilirsin zaten iki uc kisi var galiba ikiz bebek bekleyen.ikizleri olan arkadaslar cinsiyetleri ögrenmediler mi hala?
onları çok merak ediyorum
ben 20 haftamdayim 10 kilo aldim simdiye kadarKızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
Kol çantasından daha kullanışlı olduğu söyleniyor canım. Tercihe göre değişir tabi.kahverengi olan guzel, ama sirt cantasi kullanisli oluyormuki?
Aslında şunu çok beğendim arabamı da kırmızı alıcam takım olurdu ama çok pahalı geldikahverengi olan guzel, ama sirt cantasi kullanisli oluyormuki?
Sen İzmir' e geleceksin değil mi canım ?Canım ben yurtdisindayim ya burada 1 temmuzda detayli ultrasonum var 19+3 denk geliyor, Türkiye deki doktoruma da gidicem ama acaba bide 23.haftada devletemi gitsem diyorumbilemedim
Aynen ya dün resmen mısır asersim ama bulamadık marketlerde. Mecbur konserve aldık ama taze haşlanmış misirin yerini tutar miay siz de mi kızlar
bende de deli gibi haşlanmış mısır isteği çıktı
son 1 haftadır.
bir de o kadar istiyorum ki geçen 2 tane yedimutanmasam kardeşiminkini de yicektim ama sonra yemek yiyemedim.
Ben mavi puantıyelıyı çok sevdım aslında aldık ama bır tane de Sırt düşünüyordum nerden bu çantalar?Kızlar bebeğim erkek. Sizce hangi çantayı alayım?
Canim kafanı meşgul etme boyle şeylerle,edenlere de izin verme.Hassasiz bu Cok normal.Ama miniklerimiz,biz Allah'a emanetiz.Bol bol dua et,aklına geldiginde.Guzel seyler duşun..Ben huzursuzdum evde sanki birileri var gibi hissediyordum kv okutalim falan dedi oyle ogrendik
Bu da güzelmiş , sırt çantası ağırlığı dengeli dağıttığı için daha kullanışlı sanırım , asılan çanta da çok güzelAslında şunu çok beğendim arabamı da kırmızı alıcam takım olurdu ama çok pahalı geldi
Ben de haşlanmış mısır yemek istiyorum , geçen gün eşime söylemiştim .Olsa da yesek diye .Markette görsem Alıp hemen düdüklüde haşlamak istiyorum :) Henüz dışarıda rastlamadım benAynen ya dün resmen mısır asersim ama bulamadık marketlerde. Mecbur konserve aldık ama taze haşlanmış misirin yerini tutar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?