2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bebeğim erkek. Sizce hangi çantayı alayım?

Eklentiler

• l14GBELUCNT1160KAH_1.webp
    76,3 KB · Görüntüleme: 92
  • l14GBELUCNT1160KAH_3.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 72
  • l14GBELUCNT4050LAC_1.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 69
  • l14GBELUCNT4050LAC_3.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 69
Biz kucuk bir ilde yasadigimiz icin zaten cok alisveris secenegimiz yok.vakit buldukca cikiyoruz ve netten aliyorum 0-3 aylik kiyafeti ancak tamamladik badka da bir sey almadik daha ☺
Cantasi biberonu her ihtimale karsi emzigi kremleri vucut yagi veya sütu sampuani havlusu battaniyeleri daha cok eksigim var coook :))

Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor demi? Randevuyu radyoloji bölümünden mi alıyorsunuz?
Ben İstanbul'da Zeynep Kamil Hastanesi ' ne baktım ama ne zaman baksam " randevu bulunmamaktır " yazıyor .
Kadın Hastalıkları ve Doğum kısmına tıklayınca direkt " Detaylı Ultrason 18-24 hafta " gibi bir yazı çıkıyor , oraya tıklayarak alınıyor .
Diğer hastanelerdeki sistemi bilmiyorum

Canım ben yurtdisindayim ya burada 1 temmuzda detayli ultrasonum var 19+3 denk geliyor, Türkiye deki doktoruma da gidicem ama acaba bide 23.haftada devletemi gitsem diyorum bilemedim

kızlar 21.haftada olanlar bebişleriniz kaç gr
yani normali kaç olması gerekiyor , benim içime çok dert oldu besleyemiyorummu diye

birde bu 21 hafta bitince , 6 .aya başlanıyor demi

kac gr. oldugunu doktormu soyluyr yoksa ultrason fotosundada gorunuyormu kilosu? ben sormadim kac kilo oldugunu

Selam kızlar bende oğlumda park yatak almıştım çok kullanışlı oldu. Salonda yattık kış günü diye sonra yatakodasına geçerken de taşıması çok kolay. 1 haftalığına gezmeye giderken bile katlayıp götürdük arabamızda çok pratik ve kullanışlı bence. Kaldırdıydık kilere şimdi tekrar kuracağız bebişime.

ikizleri olan arkadaslar cinsiyetleri ögrenmediler mi hala?
onları çok merak ediyorum
yukardaki anket bolumunde isaretlemisler cinsiyetleri oradan bakabilirsin zaten iki uc kisi var galiba ikiz bebek bekleyen.

Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
ben 20 haftamdayim 10 kilo aldim simdiye kadar

kahverengi olan guzel, ama sirt cantasi kullanisli oluyormuki?
Aslında şunu çok beğendim arabamı da kırmızı alıcam takım olurdu ama çok pahalı geldi

Eklentiler

• l15GSKIKCNT2303KIR_1.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 136
  • l15GSKIKCNT2303KIR_2.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 119
Canım ben yurtdisindayim ya burada 1 temmuzda detayli ultrasonum var 19+3 denk geliyor, Türkiye deki doktoruma da gidicem ama acaba bide 23.haftada devletemi gitsem diyorum bilemedim
Sen İzmir' e geleceksin değil mi canım ?
www.hastanerandevu.gov.tr adresinden hastaneleri teker teker deneyebilirsin , alınabiliyor mu diye ya da İzmir'de belirlediğin hastanelere ailenden rica et , senin için arayıp randevu alınabiliyorsa alsınlar .
Bu yazdığım adresten randevu alabilmek için önce TC Kimlik No ile kayıt olman gerekiyor , sen tıkla site yönlendirir. Kolay bir işlem .

ay siz de mi kızlar
bende de deli gibi haşlanmış mısır isteği çıktı
son 1 haftadır.
bir de o kadar istiyorum ki geçen 2 tane yedim utanmasam kardeşiminkini de yicektim ama sonra yemek yiyemedim.
Aynen ya dün resmen mısır asersim ama bulamadık marketlerde. Mecbur konserve aldık ama taze haşlanmış misirin yerini tutar mi

Aslında şunu çok beğendim arabamı da kırmızı alıcam takım olurdu ama çok pahalı geldi
Bu da güzelmiş , sırt çantası ağırlığı dengeli dağıttığı için daha kullanışlı sanırım , asılan çanta da çok güzel
Hangisi daha kullanışlı bilemedim , ikisini deneyimlerden varsa yazsın , biz de öğrenmiş oluruz hangisinden almamız gerektiğini :)

Aynen ya dün resmen mısır asersim ama bulamadık marketlerde. Mecbur konserve aldık ama taze haşlanmış misirin yerini tutar mi
Ben de haşlanmış mısır yemek istiyorum , geçen gün eşime söylemiştim .Olsa da yesek diye .Markette görsem Alıp hemen düdüklüde haşlamak istiyorum :) Henüz dışarıda rastlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…