- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.901
Tamam canım sağol bilgi icinSen İzmir' e geleceksin değil mi canım ?
www.hastanerandevu.gov.tr adresinden hastaneleri teker teker deneyebilirsin , alınabiliyor mu diye ya da İzmir'de belirlediğin hastanelere ailenden rica et , senin için arayıp randevu alınabiliyorsa alsınlar .
Bu yazdığım adresten randevu alabilmek için önce TC Kimlik No ile kayıt olman gerekiyor , sen tıkla site yönlendirir. Kolay bir işlem .
Ebebekte canım.Ben mavi puantıyelıyı çok sevdım aslında aldık ama bır tane de Sırt düşünüyordum nerden bu çantalar?
Bu bir tesadüf mü benim de canım kaç gündür haşlanmış mısır çekiyorAynen ya dün resmen mısır asersim ama bulamadık marketlerde. Mecbur konserve aldık ama taze haşlanmış misirin yerini tutar mi
Pazarda oluyor ama benimde pazara gitme aliskanligim yokBen de haşlanmış mısır yemek istiyorum , geçen gün eşime söylemiştim .Olsa da yesek diye .Markette görsem Alıp hemen düdüklüde haşlamak istiyorum :) Henüz dışarıda rastlamadım ben
Biz 21.haftamizdayiz.20 hafta 2 gunluk.gecen carsamba kontrolum vardi 26 cm 344 gr dedi.normal dedi.kızlar 21.haftada olanlar bebişleriniz kaç gr
yani normali kaç olması gerekiyor , benim içime çok dert oldu besleyemiyorummu diye
birde bu 21 hafta bitince , 6 .aya başlanıyor demi
ay siz de mi kızlar
bende de deli gibi haşlanmış mısır isteği çıktı
son 1 haftadır.
bir de o kadar istiyorum ki geçen 2 tane yedimutanmasam kardeşiminkini de yicektim ama sonra yemek yiyemedim.
kızlar 21.haftada olanlar bebişleriniz kaç gr
yani normali kaç olması gerekiyor , benim içime çok dert oldu besleyemiyorummu diye
birde bu 21 hafta bitince , 6 .aya başlanıyor demi
Lacivert olan güzel bence canımKızlar bebeğim erkek. Sizce hangi çantayı alayım?
Aynen canım özellikle hapşurduğum zaman tutamıyorum hatta eşim geçen dalga geçti sidikli karım benim diyeBiz 21.haftamizdayiz.20 hafta 2 gunluk.gecen carsamba kontrolum vardi 26 cm 344 gr dedi.normal dedi.
22.hafta bittikten sonra 6.ayimiza giriyoruz ins.
Kizlar bi de ben de gulerken veya bazen hapsururken veya gecen yuksek sesle aglamistim idrar geliyor..siz de de oluo mu.suyum gelio die korkuorum.
Aman aman hic sayma hic ☺tamam alinacaklar belki de hangi marka alinacak gelde bunlara karar ver.arastirmaktan deli olcam.bir evlenecegimde beyaz esya arastirmistim simdi bebek esyasi arastiriyorum ☺Cantasi biberonu her ihtimale karsi emzigi kremleri vucut yagi veya sütu sampuani havlusu battaniyeleri daha cok eksigim var coook :))
Ayy cok iyi...simdiden 5 kg aldim son aylarda ikiz annesi gibi olcam galiba ☺56 kiloyum :/
Ayy cok iyi...simdiden 5 kg aldim son aylarda ikiz annesi gibi olcam galiba ☺
Bulanti mide sorunu yasamadiysan normaldir canim.bende mide sorunu yasamasam kim bilir kac kilo alirdim...aksam yemegimi iki ogune boldum yedim hemen sisip hemen acıkiyorum ...sende dikkat et karbonhidrati meyvelerden alsan olur bu is ☺Ben 10 kilo aldmm( rekor bende sanırım..hiç kafama takmıyodum aslında nasılsa veririm diye ama dikkat etmeliyim sanrm
Sade kırmızimi olacak arabanda?Aslında şunu çok beğendim arabamı da kırmızı alıcam takım olurdu ama çok pahalı geldi
Detaylı ultrasonu en iyi riskli gebelik doktorlarlari yani perinatologlar yapıyor canim.Benim kendi doktorum son gittiğimizde gayet detaylı anlattı,gösterdi organları hakkinda.Jinekologlar da elbette bilgi sahibi ama perinatologlar bu iste asil uzman olanlar.Biz detaylı ultrason icin İzmir'de Kent hastanesinden bir perinatalogdan aldık randevumuzu,bu Perşembe gideceğiz,inşallah iyi sonuçlarla doneriz :)Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor demi? Randevuyu radyoloji bölümünden mi alıyorsunuz?
Sağol tatlım inşallah güzel haberler verirsin bizede. Kaça yapiyorlarmis bilgin varmı?Detaylı ultrasonu en iyi riskli gebelik doktorlarlari yani perinatologlar yapıyor canim.Benim kendi doktorum son gittiğimizde gayet detaylı anlattı,gösterdi organları hakkinda.Jinekologlar da elbette bilgi sahibi ama perinatologlar bu iste asil uzman olanlar.Biz detaylı ultrason icin İzmir'de Kent hastanesinden bir perinatalogdan aldık randevumuzu,bu Perşembe gideceğiz,inşallah iyi sonuçlarla doneriz :)
Ben laciverti tercih ederdim kesinlikle kız da olsa erkek de olsa diğerinin rengi ve modeli pek tarzım değilKızlar bebeğim erkek. Sizce hangi çantayı alayım?
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah, ben de önümüzdeki hafta düşünüyorum henüz randevu almadım devletteki doktor 3temmuzda çağırdı detaylı için. Özel gideceğim yerde renkli veya 4d olsa iyi olur diye düşünüyorum bide cd de versinDetaylı ultrasonu en iyi riskli gebelik doktorlarlari yani perinatologlar yapıyor canim.Benim kendi doktorum son gittiğimizde gayet detaylı anlattı,gösterdi organları hakkinda.Jinekologlar da elbette bilgi sahibi ama perinatologlar bu iste asil uzman olanlar.Biz detaylı ultrason icin İzmir'de Kent hastanesinden bir perinatalogdan aldık randevumuzu,bu Perşembe gideceğiz,inşallah iyi sonuçlarla doneriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?