2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tamam canım sağol bilgi icin Evet İzmire gelicem

Ben yandan kullanılan canta almayı planlıyorum zaten bebek arabasının altında sepeti varya oraya koyarim diyorum. Ama sırt çantasında kullanışlı tabi de benim omuzlarim çok çabuk agriyor sırt çantası bana gore degil. Kendi cantamida küçük caprazlardan kullanırım diyorum

kızlar 21.haftada olanlar bebişleriniz kaç gr
yani normali kaç olması gerekiyor , benim içime çok dert oldu besleyemiyorummu diye

birde bu 21 hafta bitince , 6 .aya başlanıyor demi
Biz 21.haftamizdayiz.20 hafta 2 gunluk.gecen carsamba kontrolum vardi 26 cm 344 gr dedi.normal dedi.
22.hafta bittikten sonra 6.ayimiza giriyoruz ins.

Kizlar bi de ben de gulerken veya bazen hapsururken veya gecen yuksek sesle aglamistim idrar geliyor..siz de de oluo mu.suyum gelio die korkuorum.

ay siz de mi kızlar
bende de deli gibi haşlanmış mısır isteği çıktı
son 1 haftadır.
bir de o kadar istiyorum ki geçen 2 tane yedim utanmasam kardeşiminkini de yicektim ama sonra yemek yiyemedim.

3tane haşladım 1.5 1.5 yeriz dedim,sonra ben iki canlıyım iki bana bir eşime dedim,sonra tuzlu tuzlu dayanamadım eşime sen oruçlusun akşama da soğuyacak ama napsak ki dedim o da sen ye canın istiyorsa dedi ben deee Yedikten sonra diyorum yine alırız akşam haşlarım iyi miişin tuhafı hiç rahatsız olmadım midem fln gayet rahattı

Son düzenleme:
Aynen canım özellikle hapşurduğum zaman tutamıyorum hatta eşim geçen dalga geçti sidikli karım benim diyeama kızıma hamileykende böyle oluyodu.dışarı çıkarken yedek çamaşır alıyorum

Cantasi biberonu her ihtimale karsi emzigi kremleri vucut yagi veya sütu sampuani havlusu battaniyeleri daha cok eksigim var coook :))
Aman aman hic sayma hic ☺tamam alinacaklar belki de hangi marka alinacak gelde bunlara karar ver.arastirmaktan deli olcam.bir evlenecegimde beyaz esya arastirmistim simdi bebek esyasi arastiriyorum ☺

Ben 10 kilo aldmm ( rekor bende sanırım..hiç kafama takmıyodum aslında nasılsa veririm diye ama dikkat etmeliyim sanrm
Bulanti mide sorunu yasamadiysan normaldir canim.bende mide sorunu yasamasam kim bilir kac kilo alirdim...aksam yemegimi iki ogune boldum yedim hemen sisip hemen acıkiyorum ...sende dikkat et karbonhidrati meyvelerden alsan olur bu is ☺

Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor demi? Randevuyu radyoloji bölümünden mi alıyorsunuz?
Detaylı ultrasonu en iyi riskli gebelik doktorlarlari yani perinatologlar yapıyor canim.Benim kendi doktorum son gittiğimizde gayet detaylı anlattı,gösterdi organları hakkinda.Jinekologlar da elbette bilgi sahibi ama perinatologlar bu iste asil uzman olanlar.Biz detaylı ultrason icin İzmir'de Kent hastanesinden bir perinatalogdan aldık randevumuzu,bu Perşembe gideceğiz,inşallah iyi sonuçlarla doneriz :)

Sağol tatlım inşallah güzel haberler verirsin bizede. Kaça yapiyorlarmis bilgin varmı?

Bizimki 250 diye aklimda kaldi.Ama Dr işleriyle esim ilgileniyor,emin olup dönüş yapayım sana.Ama düşünüyorsan gelmeden randevunu al mutlaka

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah, ben de önümüzdeki hafta düşünüyorum henüz randevu almadım devletteki doktor 3temmuzda çağırdı detaylı için. Özel gideceğim yerde renkli veya 4d olsa iyi olur diye düşünüyorum bide cd de versin sermet hocanın sekreterine sorucam bakalım, senin nasıl geçecek, kaç dakika sürecek, çok memnun kalırsan peşinden gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…