- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.921
Yapılıyor benim bu cuma değil diğer cuma,doktorum kendine çağırdı ama sevk mi edecek acaba radyolojiye, devlete giden diğer ark.lar cvp yazabilirler miKızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor demi? Randevuyu radyoloji bölümünden mi alıyorsunuz?
Benim de bir kere başıma geldi demek hamileliktenmiş, iyi ki burası varBiz 21.haftamizdayiz.20 hafta 2 gunluk.gecen carsamba kontrolum vardi 26 cm 344 gr dedi.normal dedi.
22.hafta bittikten sonra 6.ayimiza giriyoruz ins.
Kizlar bi de ben de gulerken veya bazen hapsururken veya gecen yuksek sesle aglamistim idrar geliyor..siz de de oluo mu.suyum gelio die korkuorum.
Canim burdada perinatolog yapacak detaylı yı, ben oradaki kadin dogumcuma goruneyim o da bi git derse o zaman kent hastanesine bi ugrarim, yada onun önerdigi biyere giderimBizimki 250 diye aklimda kaldi.Ama Dr işleriyle esim ilgileniyor,emin olup dönüş yapayım sana.Ama düşünüyorsan gelmeden randevunu al mutlaka
Bulanti mide sorunu yasamadiysan normaldir canim.bende mide sorunu yasamasam kim bilir kac kilo alirdim...aksam yemegimi iki ogune boldum yedim hemen sisip hemen acıkiyorum ...sende dikkat et karbonhidrati meyvelerden alsan olur bu is ☺
Canim konustum, kan tahlili istenmiyorsa 320 eger istenirse 430 dedi.Benim 2li de kan yapilmisti dedim o zaman buyuk ihtimalle gerekmez dedi bu durumda 320 oluyor.Bu hafta kongredelermis haftaya icin randevu alicam..Cd olayi super ben de soracaktim0216 360 85 85. Şimdi tekrar aradım. CD vereceklermis renkli ultrasonda varmis
Aynen sigortalidan o fiyati aldiklari icin oyle sacma rakamlar.Kendi yerinde 320 liraymis muayahanesine gidicem.699 tl. Çok tatlım...Ayrıntılı usg .ortalama fıyatı 350-400 tldir.o da professorde...ben 14 haftada yaptırdım Acıbadem'de 400 tl.20 haftada tekrar gideceğim ...istersen araştır ,çünkü çok Pahalı fiyat dediler sana
Benim hapsurken gülerken değilde kusarken oluyor. Bir kere biraz tuttum o nedenle kaçırdım. Normal sanirimBiz 21.haftamizdayiz.20 hafta 2 gunluk.gecen carsamba kontrolum vardi 26 cm 344 gr dedi.normal dedi.
Kizlar bi de ben de gulerken veya bazen hapsururken veya gecen yuksek sesle aglamistim idrar geliyor..siz de de oluo mu.suyum gelio die korkuorum.
Ben de sarı akıntım var diyordum , acaba akıntı değil de başka bir şey mi diye şimdi aklıma geldi :) Olabilir , zaten akıntı gibi olmadı hiç , sadece sarı leke gibi :) 2 gün var 1 hafta yok vs :)Benim hapsurken gülerken değilde kusarken oluyor. Bir kere biraz tuttum o nedenle kaçırdım. Normal sanirim
Hahah olabilirBen de sarı akıntım var diyordum , acaba akıntı değil de başka bir şey mi diye şimdi aklıma geldi :) Olabilir , zaten akıntı gibi olmadı hiç , sadece sarı leke gibi :) 2 gün var 1 hafta yok vs :)
( Ayrıntılı bilgi için kusuruma bakmayın , lütfen :)))) )
Gülnihal Bülbül'ü düşünüyordum canım ama pahalı diye gitmedim sonradan , doğuma yakın gidilebilir ama çünkü muhtemelen özel hastane Sezeryana yönlendirir . Kadın doğal Doğumu desteklediği için en doğrusunu söyler,doğum ücreti ne kadarmış ? Doula ile de anlaşılabilir belki ama hepsi para :) Biz ayıramıyoruz maalesef , isteğim yok var da ... :)))Hahah olabilirBebisler büyüyor baskı yapıyorlar tabi ki mesaneye. Aslında kegel egzersizleri yapmalıyız hem doğumu kolaylaştırıyor. Sen de gülnihal bülbül e gitmistin muayeneye dimi. O kadin demişti bana. Ah doğumu biraz uygun fiyatlı olsaydı hiçbir dr.a gitmezdim ondan başka ama aşar bizi o fiyat
ben mavi hastası olarak lacivert diyorum çok beğendim. bende sırt cantası alacağım.Kızlar bebeğim erkek. Sizce hangi çantayı alayım?
araba bir türlü indirime giremedi yaYok canım kırmızı siyah.Eki Görüntüle 1563426
Slm kızlar iyisinizdir umarım ben hamilelikten önce geceleri 3 4 gibi uyurdum şimdi ise 11 buçukta kafam tak diye yastıga düşüyo yaşlı teyzeler gibi ha bire uyukluyorum siz ne alemdesiniz bakem
kac gr. oldugunu doktormu soyluyr yoksa ultrason fotosundada gorunuyormu kilosu? ben sormadim kac kilo oldugunu
Biz 21.haftamizdayiz.20 hafta 2 gunluk.gecen carsamba kontrolum vardi 26 cm 344 gr dedi.normal dedi.
Eki Görüntüle 1563188 AÇIKLAYICI OLUR SANIRIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?