2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlar iyisinizdir umarım ben hamilelikten önce geceleri 3 4 gibi uyurdum şimdi ise 11 buçukta kafam tak diye yastıga düşüyo yaşlı teyzeler gibi ha bire uyukluyorum siz ne alemdesiniz bakem

Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor demi? Randevuyu radyoloji bölümünden mi alıyorsunuz?
Yapılıyor benim bu cuma değil diğer cuma,doktorum kendine çağırdı ama sevk mi edecek acaba radyolojiye, devlete giden diğer ark.lar cvp yazabilirler mi

Benim de bir kere başıma geldi demek hamileliktenmiş, iyi ki burası var

Bizimki 250 diye aklimda kaldi.Ama Dr işleriyle esim ilgileniyor,emin olup dönüş yapayım sana.Ama düşünüyorsan gelmeden randevunu al mutlaka
Canim burdada perinatolog yapacak detaylı yı, ben oradaki kadin dogumcuma goruneyim o da bi git derse o zaman kent hastanesine bi ugrarim, yada onun önerdigi biyere giderim Azıcık pimpiriklendim galiba

Bulanti mide sorunu yasamadiysan normaldir canim.bende mide sorunu yasamasam kim bilir kac kilo alirdim...aksam yemegimi iki ogune boldum yedim hemen sisip hemen acıkiyorum ...sende dikkat et karbonhidrati meyvelerden alsan olur bu is ☺

Evet canım öyle oldu bende bulantılarım ilk aylarda çok az oldu hiç istifra etmedim.bi de azıcık midem bulanıyo gibi olsa peynir ekmekle bastırdım o yüzden ilk aylardan beri düzenli olarak alıyorum ayda 2 şer kilo..gidişata göre 20yle bitiricem ama birçok tanıdığım var 20 kilo alan doğum sonrası hepsini verdiler..ins biz de veririz hiç kafamıza takmamıza gerek yok..miniklerimiz sağlıklı olsun da gider kilolar bir şekilde
Bu arada hepinize hayırlı sahurlar dilerim kızlarr..

0216 360 85 85. Şimdi tekrar aradım. CD vereceklermis renkli ultrasonda varmis
Canim konustum, kan tahlili istenmiyorsa 320 eger istenirse 430 dedi.Benim 2li de kan yapilmisti dedim o zaman buyuk ihtimalle gerekmez dedi bu durumda 320 oluyor.Bu hafta kongredelermis haftaya icin randevu alicam..Cd olayi super ben de soracaktim

Aynen sigortalidan o fiyati aldiklari icin oyle sacma rakamlar.Kendi yerinde 320 liraymis muayahanesine gidicem.

Benim hapsurken gülerken değilde kusarken oluyor. Bir kere biraz tuttum o nedenle kaçırdım. Normal sanirim

Günaydın anneler ,
Sonbahar geldi , yazı göremedik :)

Sabah sabah lohusa taçlarını araştırıyordum :) Lohusa gecelikleri de varmış :)

Benim hapsurken gülerken değilde kusarken oluyor. Bir kere biraz tuttum o nedenle kaçırdım. Normal sanirim
Ben de sarı akıntım var diyordum , acaba akıntı değil de başka bir şey mi diye şimdi aklıma geldi :) Olabilir , zaten akıntı gibi olmadı hiç , sadece sarı leke gibi :) 2 gün var 1 hafta yok vs :)
( Ayrıntılı bilgi için kusuruma bakmayın , lütfen :)))) )

Son düzenleme:
Hahah olabilir Bebisler büyüyor baskı yapıyorlar tabi ki mesaneye. Aslında kegel egzersizleri yapmalıyız hem doğumu kolaylaştırıyor. Sen de gülnihal bülbül e gitmistin muayeneye dimi. O kadin demişti bana. Ah doğumu biraz uygun fiyatlı olsaydı hiçbir dr.a gitmezdim ondan başka ama aşar bizi o fiyat

Gülnihal Bülbül'ü düşünüyordum canım ama pahalı diye gitmedim sonradan , doğuma yakın gidilebilir ama çünkü muhtemelen özel hastane Sezeryana yönlendirir . Kadın doğal Doğumu desteklediği için en doğrusunu söyler,doğum ücreti ne kadarmış ? Doula ile de anlaşılabilir belki ama hepsi para :) Biz ayıramıyoruz maalesef , isteğim yok var da ... :)))

Slm kızlar iyisinizdir umarım ben hamilelikten önce geceleri 3 4 gibi uyurdum şimdi ise 11 buçukta kafam tak diye yastıga düşüyo yaşlı teyzeler gibi ha bire uyukluyorum siz ne alemdesiniz bakem

Bende öyleyim canım sabahlarıda çok zor kalkıyorum iş olmasa öğlene kadar yatarım.

kac gr. oldugunu doktormu soyluyr yoksa ultrason fotosundada gorunuyormu kilosu? ben sormadim kac kilo oldugunu

ultrason fotosundada yaziyor, ama geçen gittiğimde sormuştum.
300gr demişti, kuzenlerime söyledim böyle böyle diye, yeni doğum yaptı biride hamile az cok bilirler diye ama daha çok telaşa soktular beni.
azmış bilmem ne.
normal dediki doktor ne bileyim, zaten bebeğin asıl kilosu 6.aydan sonra belli oluyor diye biliyorum.

bana 22cm, 300 gr. dedi.
yukardada yazdığım gibi endişelendim. normal dedi gerçi ama bilemedim.
inlallah 6.ayda fark atar.
o hapşururken idrar kaçırma 1 kere bendede oldu. çok tutma idrarını,sık sık git.
tabi doktorunada sor, yine seni takip eden onlar.

buna nette baktım canım ama herkez başka söylüyor,
bazısı 22 hafta bittiğinde 5 ay bitiyor diyor, bazısı 21.
anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…