2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben mavi hastası olarak lacivert diyorum çok beğendim. bende sırt cantası alacağım.
omuzlarımda yük eşit olsun.

araba bir türlü indirime giremedi ya bende her gün onu takipteyim.
Evet maalesef girmedi fiyatının düştüğünü bilip de bu fiyata almak da zor geliyor
Başka sitelere de bakıyorum ama yok hep aynı fiyat.
İzmir de olsak kemeraltı'da uyguna bulabilirdik belki.

ben mavi hastası olarak lacivert diyorum çok beğendim. bende sırt cantası alacağım.
omuzlarımda yük eşit olsun.

araba bir türlü indirime giremedi ya bende her gün onu takipteyim.
Şu çantaya bayıldım. Babymall ve Hepiburada da falan var bu marka bakın isterseniz. Hem omuz hem sırt olarak kullanılması çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• OKD-28272_1.webp
    39 KB · Görüntüleme: 130
  • OKD-28272_2.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 68
  • OKD-28272_3.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 87
Evet maalesef girmedi fiyatının düştüğünü bilip de bu fiyata almak da zor geliyor
Başka sitelere de bakıyorum ama yok hep aynı fiyat.
İzmir de olsak kemeraltı'da uyguna bulabilirdik belki.
ben İzmirdeyim kemeraltını dolaştım ama orda da indirim yok.
aynen başkalarının 570lere aldığını bilip bu fiyata almak istemiyorum.
ama ya buna da zam yaparlarsa diyorum..

Canim burdada perinatolog yapacak detaylı yı, ben oradaki kadin dogumcuma goruneyim o da bi git derse o zaman kent hastanesine bi ugrarim, yada onun önerdigi biyere giderim Azıcık pimpiriklendim galiba

Ben devlete gittim onlarda anlaşmalı bir mr merkezine gönderiyor orada perinatolog muayene etti canım hiç ücret ödemedim ben ikili testi özelden yaptırdım pişman oldum 150 tl gb ücret ödemiştim devlet hastaneleri de yapabiliyor..Biz cd çekimi istemedik bazı anne ve babalar hatıra olması için istiyorlar daha sonra 4 boyutlu renkli çekim yaptırabiliriz..

Kabuslara , sol yana yatmaya da alıştım ama uykusuz gibiyim gözlerim acıyor ,10 -10.30 gibi yattım güzel uyudum ama uykumu alamadım..
hep sola yatamıyorum ya . kulağım kıkırdağım acıyor resmen. yastıga nasıl bastırıyorsam
ne zaman uyansam sırt üstüyüm ki hamilelikten önce sırt üstü hiç yatamazdım bile

ben İzmirdeyim kemeraltını dolaştım ama orda da indirim yok.
aynen başkalarının 570lere aldığını bilip bu fiyata almak istemiyorum.
ama ya buna da zam yaparlarsa diyorum..

Biraz daha sabret bakalım acelesi yok sonuçta indirime girebilir, indirime girmese de 200 tl gb hediye çeki veriyorlar başka ihtiyaçlarını alırsın

hep sola yatamıyorum ya . kulağım kıkırdağım acıyor resmen. yastıga nasıl bastırıyorsam
ne zaman uyansam sırt üstüyüm ki hamilelikten önce sırt üstü hiç yatamazdım bile
ben sola yatamıyorum ya yatsamda çabucak dönüyorum sağa sola koca gece döneştiriyorum yatakta

Ben alıştım artık sağ tarafa yatınca daha bir baskı yapıyor, sırt üstü yattığımda ise nefesim tıkanıyor sanki .. yalnız bacaklarımı üst üste koyamıyorum illaki biri önde diğeri arkada olacak.

Biraz daha sabret bakalım acelesi yok sonuçta indirime girebilir, indirime girmese de 200 tl gb hediye çeki veriyorlar başka ihtiyaçlarını alırsın
ay evet ya bari çek verseler o bile aynı kapıya cıkmıs olacak ne iyi olur

benim tek eksiğim odası hariç. sampuan vb bakım ürünleri kaldı. bi de bebek arabası ve tiny love 3bir arada ana kucagı
geri kalan bana ait gecelik vs.

Günaydın hamişler,rezilliğim diz boyu dışardan ekmek arası kahvaltı istedim adam kahvaltı çeşitlerini tepsiye dizmiş getirmiş bütün millet oruçlu ben yiyorum bide milletin gözüne sokuyorum ayyy çok utandım.

Birini geride bırak belli olmaz hediye çeki ile direkt onu alırsın.. Biz yavaş yavaş alıyoruz bayramdan sonra kıyafetleri, ağustosta da odasını yapmayı düşünüyoruz...

afiyet olsun canım gizli bi yer yokmuydu ben de cok utanıyorum

mecburen yicen canım hamilesin görüyolar halini. biz neyseki yanyana çalışan iki hamileyiz bi arkadaş daha var o hamile deil oruçlu sadece ona biraz ayıp oluyo ama yapacak bişey yok

biz iki kişiyiz odada diğer arkadaşta tutmuyor ama 5.kattayım bana gelene kadar bütün personel görmüştür.

Ne yapalım hamile olduğunu biliyorlar sonuçta sıkıntı yapma , bende şişemi alıp çıkıyorum başka odada su içiyorum, serviste 5-6 kişiyiz 2-3 kişi oruçlu öğle arasında da serviste yiyorum onlar çıkmış oluyorlar.. Burada sürekli gittiğimiz tostçular da kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…