- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.941
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
uykumu alamıyorum ben ya
bir sürü kabus gördüm dün.
sonuç şiş gözler
Evet maalesef girmedi fiyatının düştüğünü bilip de bu fiyata almak da zor geliyorben mavi hastası olarak lacivert diyorum çok beğendim. bende sırt cantası alacağım.
omuzlarımda yük eşit olsun.
araba bir türlü indirime giremedi yabende her gün onu takipteyim.
Şu çantaya bayıldım. Babymall ve Hepiburada da falan var bu marka bakın isterseniz. Hem omuz hem sırt olarak kullanılması çok hoşuma gitti.ben mavi hastası olarak lacivert diyorum çok beğendim. bende sırt cantası alacağım.
omuzlarımda yük eşit olsun.
araba bir türlü indirime giremedi yabende her gün onu takipteyim.
ben İzmirdeyim kemeraltını dolaştım ama orda da indirim yok.Evet maalesef girmedi fiyatının düştüğünü bilip de bu fiyata almak da zor geliyor
Başka sitelere de bakıyorum ama yok hep aynı fiyat.
İzmir de olsak kemeraltı'da uyguna bulabilirdik belki.
Canim burdada perinatolog yapacak detaylı yı, ben oradaki kadin dogumcuma goruneyim o da bi git derse o zaman kent hastanesine bi ugrarim, yada onun önerdigi biyere giderimAzıcık pimpiriklendim galiba
hep sola yatamıyorum ya . kulağım kıkırdağım acıyor resmen. yastıga nasıl bastırıyorsamKabuslara , sol yana yatmaya da alıştım ama uykusuz gibiyim gözlerim acıyor ,10 -10.30 gibi yattım güzel uyudum ama uykumu alamadım..
ben İzmirdeyim kemeraltını dolaştım ama orda da indirim yok.
aynen başkalarının 570lere aldığını bilip bu fiyata almak istemiyorum.
ama ya buna da zam yaparlarsa diyorum..
ben sola yatamıyorum ya yatsamda çabucak dönüyorum sağa sola koca gece döneştiriyorum yataktahep sola yatamıyorum ya . kulağım kıkırdağım acıyor resmen. yastıga nasıl bastırıyorsam
ne zaman uyansam sırt üstüyüm ki hamilelikten önce sırt üstü hiç yatamazdım bile
Yok canım kırmızı siyah.Eki Görüntüle 1563426
Şu çantaya bayıldım. Babymall ve Hepiburada da falan var bu marka bakın isterseniz. Hem omuz hem sırt olarak kullanılması çok hoşuma gitti.
hep sola yatamıyorum ya . kulağım kıkırdağım acıyor resmen. yastıga nasıl bastırıyorsam
ne zaman uyansam sırt üstüyüm ki hamilelikten önce sırt üstü hiç yatamazdım bile
ay evet ya bari çek verseler o bile aynı kapıya cıkmıs olacak ne iyi olurBiraz daha sabret bakalım acelesi yok sonuçta indirime girebilir, indirime girmese de 200 tl gb hediye çeki veriyorlar başka ihtiyaçlarını alırsın
Okiedog canım. Biraz pahalı ama hem şık hem kullanışlı bu markanın çantaları.Günaydın kızlar..
bende aynı arabayı çok beğendim..
kırmızı olan çantanın markası nedir ?çok kullanışlı duruyor
ay evet ya bari çek verseler o bile aynı kapıya cıkmıs olacak ne iyi olur
benim tek eksiğim odası hariç. sampuan vb bakım ürünleri kaldı. bi de bebek arabası ve tiny love 3bir arada ana kucagı
geri kalan bana ait gecelik vs.
Günaydın hamişler,rezilliğim diz boyu dışardan ekmek arası kahvaltı istedim adam kahvaltı çeşitlerini tepsiye dizmiş getirmiş bütün millet oruçlu ben yiyorum bide milletin gözüne sokuyorum ayyy çok utandım.
biz iki kişiyiz odada diğer arkadaşta tutmuyor ama 5.kattayım bana gelene kadar bütün personel görmüştür.afiyet olsun canım gizli bi yer yokmuydu ben de cok utanıyorum
Manisalı mıydınız :)) herkes bilmez kebabını da ondan
mecburen yicen canım hamilesin görüyolar halini. biz neyseki yanyana çalışan iki hamileyiz bi arkadaş daha var o hamile deil oruçlu sadece ona biraz ayıp oluyo ama yapacak bişey yokGünaydın hamişler,rezilliğim diz boyu dışardan ekmek arası kahvaltı istedim adam kahvaltı çeşitlerini tepsiye dizmiş getirmiş bütün millet oruçlu ben yiyorum bide milletin gözüne sokuyorum ayyy çok utandım.
biz iki kişiyiz odada diğer arkadaşta tutmuyor ama 5.kattayım bana gelene kadar bütün personel görmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?