- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.961
Okiedog canım. Biraz pahalı ama hem şık hem kullanışlı bu markanın çantaları.
Ben iş yerinde su bile içemiyorum. Sabah erken kalkıp kahvaltımı yapıyorum öğlen de eve gidiyorum.
cnm zaten muhtemelen etrafımdada gördüklerim kadarıyla 4.-5. aydan sonra kilo daha fazla alınıyor, bnce çok kilo almktan ziyade bebeğin gereksinim duyacağı gıdaları ona verebilmek önmli olan,zaten bunu yaptığında da doktorların da söylediği gibi sağlıklı bir gebelikte ayda 1-2 kilo alınıyor diye düşünüyorum,oyuzden bebeğin gereksinim duyacağı yiyecekleri ön planda tut gerektiği kadar kiloda arkasından gelir diye düşünüyorum :)Canım benim mide bulantılarım geçmedi onun için hiç kilo almadım hala hatta vermişim
Eve gidip gelebilmek gibi bir imkanım yok malesef. Su içebileceğin bir yer yok mu o kötü olmuş
benim yeme içme konusunda sıkıntım olmuyor çok şükür.
ayrı mutfak bölümünde yiyip içiyorum. bu aralar suyu daha da arar oldum
Canim bu arabanin markasi ve fiyati nedir ?Yok canım kırmızı siyah.Eki Görüntüle 1563426
Canim bu arabanin markasi ve fiyati nedir ?
muz ye hemen geçiyor :)günaydın hanımlar. ya mide yanması çeken var mı midem resmen fokurduyor iki gündür.
benim de bu sabah ilk kez kaynadı midem.. sanırım bundan sonra olacak, napalım bunu da çekeceğiz minnoşlar için :)günaydın hanımlar. ya mide yanması çeken var mı midem resmen fokurduyor iki gündür.
Günaydın kızlarr :)
benimde bir kaç gündür geçmeyen bir kasık ağrım var ya çok oturuyorum masa başı işin dezavantajımı acaba birde artık uzun yürüyüş filan hayal o zamanda ağrıyor :/
ya ben de bugün onu soracaktım sizlere.. oturduğum yerde olmuyor ama yürüyüşe çıkayım diyorum arada, yürürken karnımın alt bölgesinde bir baskı ve ağrı hissediyorum ve korkumdan eve hemen geri dönüyorum, normal mi acaba.. daha dr randevusuna da 10 gün var gittiğimde soracağım.. dr bana rahat rahat yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben rahat rahat yürüyemiyorum ağrıdanGünaydın kızlarr :)
benimde bir kaç gündür geçmeyen bir kasık ağrım var ya çok oturuyorum masa başı işin dezavantajımı acaba birde artık uzun yürüyüş filan hayal o zamanda ağrıyor :/
Bnmde kasığımda iğne batması gibi ağrılar oluyodu bazen,bilmiorum özellikle hftasonu biraz gezdim yoruldum vs ondan sonrada oldu dün doktoruma sordum, idrar yaparken yanma koyu kıvamlı kokulu akıntın yoksa endişelenme dedi. rahmimiz genişliyor acaba ondanmı diyorum damarlar sıkışıyor vs.Günaydın kızlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?