2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben iş yerinde su bile içemiyorum. Sabah erken kalkıp kahvaltımı yapıyorum öğlen de eve gidiyorum.

Canım benim mide bulantılarım geçmedi onun için hiç kilo almadım hala hatta vermişim
cnm zaten muhtemelen etrafımdada gördüklerim kadarıyla 4.-5. aydan sonra kilo daha fazla alınıyor, bnce çok kilo almktan ziyade bebeğin gereksinim duyacağı gıdaları ona verebilmek önmli olan,zaten bunu yaptığında da doktorların da söylediği gibi sağlıklı bir gebelikte ayda 1-2 kilo alınıyor diye düşünüyorum,oyuzden bebeğin gereksinim duyacağı yiyecekleri ön planda tut gerektiği kadar kiloda arkasından gelir diye düşünüyorum :)

Yağmurlu bu gri günden yine de herkese günaydınnnnn
Bu dengesiz havalara isyanım boşuna değil sonunda hasta etmeyi başardı. İstanbul da ki arkadaşlar havalara dikkat

kızlar su içmek ve yemek konusunda kendinizi kötü hissetmeyin ramazanda, sonuçta hamileyiz ve bebeğin temel ihtiyaçları bunlar. özellikle su. insanların gözünün içine baka baka yiyip içmeyin tabii ama görmeleri size kötü hissettirmesin 2 canlıyız yani tansiyon, şeker dengemiz önemli, sabahtan akşam 9'a kadar aç susuz durmamız çok zor. hele ki benim gibi bulantılarınız hala devam ediyorsa oruç tutmanız imkansız

Günaydın kızlar =) Dün ayrıntılı ultrason için randevumuzu aldık 7 Temmuz'da gitcez bakalım çok heyecanlı ilk kez prensesimizi 4 boyutlu görcez =)
Kızlar ya isim düşünmeye başladınız mı?? Biz karar veremiyoruz hiç bir şeye. Ne kadar zormuş isim bulma işi yaaaa =(( ismiyle gelir derler ya inş bi an önce buluruz

Günaydın kızlarr :)
benimde bir kaç gündür geçmeyen bir kasık ağrım var ya çok oturuyorum masa başı işin dezavantajımı acaba birde artık uzun yürüyüş filan hayal o zamanda ağrıyor :/

Gebeliğin 21. Haftası görülen durumlarda yazıyor bu durum. Çok tipik.

"Bu haftalardan itibaren yaşayabileceğiniz diğer bir durum da "kasık ağrısıdır". İki taraflı kasık ağrısı olarak hissettiğiniz bu ağrı aslında "apışarası" adı verilen bölgede yani bacağınızın iç yüzünün kemik çatınızla birleştiği yerde duyduğunuz bir gerginliktir. Bu gerginlik bölgedeki kaslarla kemikleri birbirine bağlayan ligaman adını verdiğimiz bağ dokusu elemanlarının gerilmesinden başka birşey değildir ve normaldışı bir duruma işaret etmez."

ya ben de bugün onu soracaktım sizlere.. oturduğum yerde olmuyor ama yürüyüşe çıkayım diyorum arada, yürürken karnımın alt bölgesinde bir baskı ve ağrı hissediyorum ve korkumdan eve hemen geri dönüyorum, normal mi acaba.. daha dr randevusuna da 10 gün var gittiğimde soracağım.. dr bana rahat rahat yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben rahat rahat yürüyemiyorum ağrıdan

Bnmde kasığımda iğne batması gibi ağrılar oluyodu bazen,bilmiorum özellikle hftasonu biraz gezdim yoruldum vs ondan sonrada oldu dün doktoruma sordum, idrar yaparken yanma koyu kıvamlı kokulu akıntın yoksa endişelenme dedi. rahmimiz genişliyor acaba ondanmı diyorum damarlar sıkışıyor vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…