2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

tarif edilen yerde bende de ağrı var.çok şükür normalmiş.tşkler bilgi için.

O kadin doğum konusunda çok iyi gerçekten. Sonuna kadar mudahalesiz doğal doğumu destekliyor. Sadece doğum 4000. Artı özel hasteneni sen ayarliyorsun. Doula yoga vs. Ayrıca para. Artık toplama kaç paraya çıkar sen hesapla Ozellerin normal doğum yapanı bulucaz canım yapacak bişey yok. Çevremde özelde olup normal doğum yapanlar var ve ben dr.lardan birini secicem

Bnmde aynı şekilde yürüyünce yorulunca oldu karnımın alt bölgesinde ağrıda oldu,dün baya dinlendim bugun daha iyiyim sanırım yürüyüşüde dozunda yapmk gerekiyor.

selam kızlar bu ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mı??? yada sgk karşılıyor mu.. Özel de yaptıran arkadaşlar ne kadr ücret ödediniz.. Teşekkür ederim..Hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin rabbim..

Yapacak bişey yok canım bende aynısını yapıyorum Çok rahatsız edici bir durum ama gerçekten. Insan kendini çok suçlu hissediyor

Aklımızda var bişiler ama bizimde ismi hala net değil. Kız olsa daha kolaydı ama erkekte bir türlü karar veremedik :)

Ben devletten randevu almak için çok uğraştım ama olmadı. Şimdi cadede bi yere gidiyorum Fetus adında bi yer. 320 tl. Cumartesi gidicem

Canım benim hastanemde 320 dediler ben koşuyolu görüntüleme merkezine ayşe hanım diye bir doktor geliyormuş bazı günler perinatolog o yapıyormuş 250 tl. doktorum burası hariç yaptıracaksan ancak ayşe hanıma güvenirim detaylı ultrason çok önemli dedi

teşekkür ederim canım.. bana da yakın şimdiden randevu almam gerekir mi acaba.. 20.hafta 20 temmuz da başlıyor benim..

hadi ya çok sağol içim rahatladı zaten detaylıya girdim doktor hiç bir sıkıntı yok sağlıklı yaşamına devam dedi sonra bu ağrı olunca hem bir şey yoktur diyorum hem ister istemez korkuyorum :)

aynen banada sağlıklı yaşamına devam et dedi ama rahat ettirmiyor ağrı

akıntı yanma vs. yok bende sıkıntı yoktur inşallah :)

Benim gobegimi goren kardesim 1 kilo olmuştur bebek dedi. Dedim doktora sormayi unuttum ama en fazla 300 falandir. 20. Haftaya kadar hemen hemen tum bebekler ayni boy kiloda oluyor. Daha sonraki haftalarda ise genetik faktörler beslenme vs ile farklilasiyor. Ayrica insan doğum yaptiktan sonra bazı bilgileri siliyor direkt. Hangi ayda kac kilo oluyordu hicbir fikrim yok, ikinci gebeligim olmasina ragmen. O yüzden doktorun gunuyle uyumlu dediyse hic kafanı bulandirms. Hatta seni telaslandiranlarla irtibati azalt derim.

cok guzelmis araba canim.

doktordan daha cok bilmislik taslayanlari takma kafana. tosun doguracak halin yokya normal kiloda saglikli dogsun yeter.
heryerde var su telase mudurleri

bu zamana kadar mide bulantısı nedir bilmezdim afffedin ama dün iftara yakın istifra ettim şimdide midem ağzımda resmen noluyo bana 5 buçuk aylık olduk normal mi ki

aman milleti kafanıza takmayın derim boşverin hayatınızı yaşayın zamn bizler için cok önemli anı yaşamak lazım
biride beni buldu ogun cocugun cinsiyetini sordu bende erkek olacak dedim, kadinin bana dedigi hayirli olsun yasin daha genc yine dogurursun sanki erkek evlat istemiyorum diye bi hava olusturdu sapsal kadin biride kiz olaydi iyi olurdu diyor ya sabir cekiyorum mesajlarda yaziyorlar bunu yuzyuze geldigimde agizlarinin payini verecem. benden cok herkes gelin guvey oluyordu senin karnin kiz kiz olacak diye bastan beri dedigim tek sey hayirli evlat ve saglikli olmasi. bu dediklerimden kiz istedigimi nerden cikardilar anlam veremedim. patavatsiz insanlar cok

aman milleti kafanıza takmayın derim boşverin hayatınızı yaşayın zamn bizler için cok önemli anı yaşamak lazım
kesinlikle katılıyorum sana, bu bizim için çok özel bir dönem. onun bunun saçma sapan laflarına canımızı sıkıp kendimizi gereksiz yere üzmemek lazım.. o kadar densiz patavatsız insan var ki en yakınımızda bile onlar yorum yaptıksıra şöyle ağızlarının ortasına patlatası geliyor insanın ama tutuyorsun işte kendini hanımlığından:)

bu zamana kadar mide bulantısı nedir bilmezdim afffedin ama dün iftara yakın istifra ettim şimdide midem ağzımda resmen noluyo bana 5 buçuk aylık olduk normal mi ki
ben bastan beri bulanti ve kusma yasadim bi ara kesildi derken yine bi kusma yasadim hap icerken galiba arada ugruyacak bize bu kusmalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…