- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.001
Benim gobegimi goren kardesim 1 kilo olmuştur bebek dedi. Dedim doktora sormayi unuttum ama en fazla 300 falandir. 20. Haftaya kadar hemen hemen tum bebekler ayni boy kiloda oluyor. Daha sonraki haftalarda ise genetik faktörler beslenme vs ile farklilasiyor. Ayrica insan doğum yaptiktan sonra bazı bilgileri siliyor direkt. Hangi ayda kac kilo oluyordu hicbir fikrim yok, ikinci gebeligim olmasina ragmen. O yüzden doktorun gunuyle uyumlu dediyse hic kafanı bulandirms. Hatta seni telaslandiranlarla irtibati azalt derim.
cok guzelmis araba canim.
doktordan daha cok bilmislik taslayanlari takma kafana. tosun doguracak halin yokya normal kiloda saglikli dogsun yeter.
heryerde var su telase mudurleri
Canım yediğin yağlı bişey fln varsa o etkilemiştir. arada bnde de mide bulantısı oluyor devam etmez sanmıyorumbu zamana kadar mide bulantısı nedir bilmezdim afffedin ama dün iftara yakın istifra ettim şimdide midem ağzımda resmen noluyo bana 5 buçuk aylık olduk normal mi ki
bence gayet normal kilosu hem dediğin gibi ilerki haftalarda daha net belli olacak bu işler :) ama yinede okuduğum kadarıyla muz süt kaşar ceviz bebeğe iyi kilo yapıyormuşultrason fotosundada yaziyor, ama geçen gittiğimde sormuştum.
300gr demişti, kuzenlerime söyledim böyle böyle diye, yeni doğum yaptı biride hamile az cok bilirler diye ama daha çok telaşa soktular beni.
azmış bilmem ne.
normal dediki doktor ne bileyim, zaten bebeğin asıl kilosu 6.aydan sonra belli oluyor diye biliyorum.
bana 22cm, 300 gr. dedi.
yukardada yazdığım gibi endişelendim. normal dedi gerçi ama bilemedim.
inlallah 6.ayda fark atar.
o hapşururken idrar kaçırma 1 kere bendede oldu. çok tutma idrarını,sık sık git.
tabi doktorunada sor, yine seni takip eden onlar.
buna nette baktım canım ama herkez başka söylüyor,
bazısı 22 hafta bittiğinde 5 ay bitiyor diyor, bazısı 21.
anlamadım gitti.
biride beni buldu ogun cocugun cinsiyetini sordu bende erkek olacak dedim, kadinin bana dedigi hayirli olsun yasin daha genc yine dogurursunsanki erkek evlat istemiyorum diye bi hava olusturdu sapsal kadin biride kiz olaydi iyi olurdu diyor ya sabir cekiyorum mesajlarda yaziyorlar bunu yuzyuze geldigimde agizlarinin payini verecem. benden cok herkes gelin guvey oluyordu senin karnin kiz kiz olacak diye bastan beri dedigim tek sey hayirli evlat ve saglikli olmasi. bu dediklerimden kiz istedigimi nerden cikardilar anlam veremedim. patavatsiz insanlar cok
insanlar çok değişik ya ben de dr a gittiğimde erkek dedi tabi bizim ekstra sevinmemizi bekledi oysa ne farkeder kız erkek sağlıklı olsun da. Ama dr a o kadar çok insan kız diyince bozulup tekrar bakar mısınız erkektir belki diyorlarmış kibiride beni buldu ogun cocugun cinsiyetini sordu bende erkek olacak dedim, kadinin bana dedigi hayirli olsun yasin daha genc yine dogurursunsanki erkek evlat istemiyorum diye bi hava olusturdu sapsal kadin biride kiz olaydi iyi olurdu diyor ya sabir cekiyorum mesajlarda yaziyorlar bunu yuzyuze geldigimde agizlarinin payini verecem. benden cok herkes gelin guvey oluyordu senin karnin kiz kiz olacak diye bastan beri dedigim tek sey hayirli evlat ve saglikli olmasi. bu dediklerimden kiz istedigimi nerden cikardilar anlam veremedim. patavatsiz insanlar cok
oy canim Allah kabul etsın, tutabılıyosan iyi.
ay benimki paşaymış
%90 kız demişti ama 17-18.haftalarda öğrendikki erkekmiş, geçenlerdede baktı tekrar erkek yani değişme yoktu .. yavrum benim
en son kaçıncı haftada baktırmıştın canım.
işte yavrucak utanıp saklayınca tereddütte kalıyo insan , hani tabi sağlıklı olsun ama insan ona göre seslenmek falan istiyo işte bilmek istiyo
benim göbüşümde çok büyük değil, aman bebişler iyi olsun, gerisi yalan..
boşver sen el alemi
Bizde erkek olsa isim hazırda diyoruz kıza karar veremiyoruz =) defne melis nehir ya da daha başka bişey bulamıyorum ya bi isim olsa işte bu desem ama yokAklımızda var bişiler ama bizimde ismi hala net değil. Kız olsa daha kolaydı ama erkekte bir türlü karar veremedik :)
kiz olacak diyorlardi dedikleri cikmayinca bozuldular galibadiimi bende öyle biliyorum, 6.aya kadar aşağı yukarı aynı bebeklerin kilosu diye.
yediklerimmi yetmiyor diye dusunmeye başladım halbuki maşallah kilo alışım iyi.
dediğin gibi takmamak en iyisi
inşallah canım.
haklısın, her yerde var onlardan.
seninde cinsiyete takılmışlar
ne garip herkez yahu, evlat bu sevilmezmi,ayrım yapılırmı.
sağlık olsun tabikide
esim 5 erkek 1 kiz kardesler ve kizlara duskunler, milletde bunu baz alip kiz kizda dediler e kiz cikmayinca kucuk beyinleriyle beni tesellei ediyorlar halbuki benim agzimda asla kiz istiyorum diye bis cikmadi, hep hayirli ve saglikli olasun dedim.bence gayet normal kilosu hem dediğin gibi ilerki haftalarda daha net belli olacak bu işler :) ama yinede okuduğum kadarıyla muz süt kaşar ceviz bebeğe iyi kilo yapıyormuş
kız olsaydıda erkek için o tepkiyi verirlerdi boşversenee :)
insanlar çok değişik ya ben de dr a gittiğimde erkek dedi tabi bizim ekstra sevinmemizi bekledi oysa ne farkeder kız erkek sağlıklı olsun da. Ama dr a o kadar çok insan kız diyince bozulup tekrar bakar mısınız erkektir belki diyorlarmış ki
teşekkür ederim canım.. bana da yakın şimdiden randevu almam gerekir mi acaba.. 20.hafta 20 temmuz da başlıyor benim..
ay ben sinir oluyorum zaten o duruma ben erkek hissediyordum bizimki kız çıktı herkes ben bildim diyor bende he bir anası hissedeemedi diyorumkiz olacak diyorlardi dedikleri cikmayinca bozuldular galiba
esim 5 erkek 1 kiz kardesler ve kizlara duskunler, milletde bunu baz alip kiz kizda dediler e kiz cikmayinca kucuk beyinleriyle beni tesellei ediyorlar halbuki benim agzimda asla kiz istiyorum diye bis cikmadi, hep hayirli ve saglikli olasun dedim.
Rabbim saglikli evlat versin hayirli olsun en onemli sey bu bence. ama bu tur seyler yine duydugumda en agir cevbi alacaklar bendenhayirlisiyla kucagimiza alalim evlatlarimizi
ay ben sinir oluyorum zaten o duruma ben erkek hissediyordum bizimki kız çıktı herkes ben bildim diyor bende he bir anası hissedeemedi diyorum
Verilir insallah ama yinr de en iyisi fazla almamak☺bende bu ara epey kilo aliyorum bakalimEvet canım öyle oldu bende bulantılarım ilk aylarda çok az oldu hiç istifra etmedim.bi de azıcık midem bulanıyo gibi olsa peynir ekmekle bastırdım o yüzden ilk aylardan beri düzenli olarak alıyorum ayda 2 şer kilo..gidişata göre 20yle bitiricem ama birçok tanıdığım var 20 kilo alan doğum sonrası hepsini verdiler..ins biz de veririz hiç kafamıza takmamıza gerek yok..miniklerimiz sağlıklı olsun da gider kilolar bir şekilde
Bu arada hepinize hayırlı sahurlar dilerim kızlarr..
Bulursan bana da haber ver :)O kadin doğum konusunda çok iyi gerçekten. Sonuna kadar mudahalesiz doğal doğumu destekliyor. Sadece doğum 4000. Artı özel hasteneni sen ayarliyorsun. Doula yoga vs. Ayrıca para. Artık toplama kaç paraya çıkar sen hesaplaOzellerin normal doğum yapanı bulucaz canım yapacak bişey yok. Çevremde özelde olup normal doğum yapanlar var ve ben dr.lardan birini secicem
Eliz i de düşün çok hoşuma gidiyor bu aralar fikir olsun :)Bizde erkek olsa isim hazırda diyoruz kıza karar veremiyoruz =) defne melis nehir ya da daha başka bişey bulamıyorum ya bi isim olsa işte bu desem ama yok
ben oglumda hissetmistim esimde bende hep erkek olacak hissindeydik, ama bunda pek bisi hissedemedim zaten bulantilar kusmalardan hamilelik tadini cikaramadim ilk aylar.
ben kilo alip kalca vucuttan firar eder gibi buyuyunce herkes kesin kiz bu dediler
ama erkek cikti kalca buyurse kiz gobek sivriyse erkek elalemin mantigi bu kadar iste
hadi tahmininiz cikmadi beni ne akla hizmet teselli eder gibi konusuyorsunuz ben kiz olsun diye bisi demedim
valla cok pis gaza geldim biri bana kiz olaydi derse simdi kavga edrim o kivama geldim
Merhaba,bizim henüz aklımızda yokken dün bebek arabasını aldık.Casual Cadillac Trona.30 hazirandan sonra bebek arabaları,mama sandalyeleri v.s ürünlere %50 ile %80 arasında ek vergi gelecekmiş.Aldığımız yerdeki bayan aldığımız bebek arabasına 400 TL zam geleceğini söyleyince riske atmak istemedik.casual cadillac şuan 890 tl ama indirime girdiğinde 570 lere düşüyor
kız olaydı iyidi
şaka bir yana kız erkek ne farkeder Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin. Karışana sen yap kız yap de geçBanada erkek olaydı diyenlere iyi görmeye gelmeyin sevdirmem diyorum
Cok güzelmiş. Markası neydi?Şu çantaya bayıldım. Babymall ve Hepiburada da falan var bu marka bakın isterseniz. Hem omuz hem sırt olarak kullanılması çok hoşuma gitti.
Kizlar genelde 20. Haftalarda kasik agrisindan bahsetmissiniz de ben 18 .haftadayim ve sol yanimda cok agri var yururken oluyor ha bu arada yurudugum mesafe wc yatak arasi... rahmimde kasilma var benim dun gece bacaklarim kasildi yine sizce rahimle mi ilgilidir yoksa normal seyiri mi boyle bu haftanin
günaydın hanımlar. ya mide yanması çeken var mı midem resmen fokurduyor iki gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?