- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.021
biride beni buldu ogun cocugun cinsiyetini sordu bende erkek olacak dedim, kadinin bana dedigi hayirli olsun yasin daha genc yine dogurursunsanki erkek evlat istemiyorum diye bi hava olusturdu sapsal kadin biride kiz olaydi iyi olurdu diyor ya sabir cekiyorum mesajlarda yaziyorlar bunu yuzyuze geldigimde agizlarinin payini verecem. benden cok herkes gelin guvey oluyordu senin karnin kiz kiz olacak diye bastan beri dedigim tek sey hayirli evlat ve saglikli olmasi. bu dediklerimden kiz istedigimi nerden cikardilar anlam veremedim. patavatsiz insanlar cok
ben bastan beri bulanti ve kusma yasadim bi ara kesildi derken yine bi kusma yasadim hap icerken galiba arada ugruyacak bize bu kusmalar :)
kesinlikle katılıyorum sana, bu bizim için çok özel bir dönem. onun bunun saçma sapan laflarına canımızı sıkıp kendimizi gereksiz yere üzmemek lazım.. o kadar densiz patavatsız insan var ki en yakınımızda bile onlar yorum yaptıksıra şöyle ağızlarının ortasına patlatası geliyor insanın ama tutuyorsun işte kendini hanımlığından:)
napcaz böyle hep uykulu hallerim bulantılarım geçmedi bi türlü
Canım yediğin yağlı bişey fln varsa o etkilemiştir. arada bnde de mide bulantısı oluyor devam etmez sanmıyorum
Uyku hali bende de var işte bile gözümü zor açıyorum.. Yanlış bir işlem yapmam umarım..
OkiedogCok güzelmiş. Markası neydi?
Aman dikkat et Hande yüzünü vs yıka dolan otur öyle devam et.Uyku hali bende de var işte bile gözümü zor açıyorum.. Yanlış bir işlem yapmam umarım..
Yok canim benimki oyle degil 5.6. Haftalarda basladi kullaniyorum zaten.. kasilma benimki kramp gibi degilKasılma dediğin kramp gibi ise Magnezyum eksikliğinden olur. Bende 18'den beri Solgar'ın Magnezyum+Calsiım+Çinko karışımını kullanıyorum.Dr'un tavsiyesi ile elbette. Sizde dr'a bahsedin bu kramplarınızdan.
Güzel günlerde kullanın inşallahMerhaba,bizim henüz aklımızda yokken dün bebek arabasını aldık.Casual Cadillac Trona.30 hazirandan sonra bebek arabaları,mama sandalyeleri v.s ürünlere %50 ile %80 arasında ek vergi gelecekmiş.Aldığımız yerdeki bayan aldığımız bebek arabasına 400 TL zam geleceğini söyleyince riske atmak istemedik.
Oylemi sarı renkte mi pekii
Tanitim videosunu izledim tam aradigim bebek arabasi indirime girince bana da haber verin cnm :)casual cadillac şuan 890 tl ama indirime girdiğinde 570 lere düşüyor
ben çok beğeniyorum en samimi arkadaşımın kızının adı da Duru.kızlar kızımıza Duru adını vermeyi düşünüyoruz sizce nasıl?
ben çok beğeniyorum en samimi arkadaşımın kızının adı da Duru.
Çok güzel bi isim. Hayırlı olsunkızlar kızımıza Duru adını vermeyi düşünüyoruz sizce nasıl?
pisik kremini sudokrem al cok memnun kaldim ondan bebek sutunude bubchen almstim yine onu aliirm mamayida her ihtimale karsi almak istersen hipp al suanda en iyisi oAman aman hic sayma hic ☺tamam alinacaklar belki de hangi marka alinacak gelde bunlara karar ver.arastirmaktan deli olcam.bir evlenecegimde beyaz esya arastirmistim simdi bebek esyasi arastiriyorum ☺
Valla ben aldirdim kaynanama pazardan cok canm istemisti bekleyemedm :))))Ben de haşlanmış mısır yemek istiyorum , geçen gün eşime söylemiştim .Olsa da yesek diye .Markette görsem Alıp hemen düdüklüde haşlamak istiyorum :) Henüz dışarıda rastlamadım ben
Hmmm evet benmde sivi da ne biliym cok olunca panik yaptim sanirim :/böyle beyaz sarımsı bişey. ama bana sorduğu ilk soru süt kesiği şeklinde mi dedi yok normal sıvı dedim. o normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?