2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

insanların ağzını tutamazsın canım kız erkek kaç çocuk yani türlü türlü istekleri var kendilerine bakıpda konuşsalar daha iyi olacak

ya canım saygısızlık yapmak istemiyosun sırf o yüzden

Kasılma dediğin kramp gibi ise Magnezyum eksikliğinden olur. Bende 18'den beri Solgar'ın Magnezyum+Calsiım+Çinko karışımını kullanıyorum.Dr'un tavsiyesi ile elbette. Sizde dr'a bahsedin bu kramplarınızdan.
Yok canim benimki oyle degil 5.6. Haftalarda basladi kullaniyorum zaten.. kasilma benimki kramp gibi degil

Güzel günlerde kullanın inşallah

V
Aman aman hic sayma hic ☺tamam alinacaklar belki de hangi marka alinacak gelde bunlara karar ver.arastirmaktan deli olcam.bir evlenecegimde beyaz esya arastirmistim simdi bebek esyasi arastiriyorum ☺
pisik kremini sudokrem al cok memnun kaldim ondan bebek sutunude bubchen almstim yine onu aliirm mamayida her ihtimale karsi almak istersen hipp al suanda en iyisi o

Kizlar bebegin boyu fl ×7 olarak hesaplanio dimi bide 19.haftada olanlar bebeklernzn boyu kilosu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…