2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben özelde yaptırdım, Prof. Dr. Murat Yayla, kendi muayenehanesinde. 350 TL

Evet maalesef girmedi fiyatının düştüğünü bilip de bu fiyata almak da zor geliyor
Başka sitelere de bakıyorum ama yok hep aynı fiyat.
İzmir de olsak kemeraltı'da uyguna bulabilirdik belki.
En çok indirim geldiğinde kaça düşüyor? Ben gidebilirim aslında kemeraltına ama indirimli bulmak için hangi mağazalara bakıcam pek bilgim yok

kızlar bebek odası hakkında ne düşünüyorsunuz?

benim evimde akçaağaç renginde 5-6 kapılı büyük bir dolap ve çift kişilik bir yatak var (2-3 sene önceden kalma bir cift kişilik yatak odası takımı var fakat şifonyer yok), ayrıca tek kişilik bir yatak ta var ama ona baza almak gerekiyor:)
ben bebek odası yerine bir karyola alıp, bu dolap ve yataklardan biriyle beraber bir çocuk odası oluşturmayı planlıyorum...ama yine de karar vermiş değilim...insanın bebek odalarında aklı kalmıyor değil...yatak odama da bir beşik alıp ilk 6 ay orada takılırız diye düşünüyorum.

sizin planlarınız neler?

En çok indirim geldiğinde kaça düşüyor? Ben gidebilirim aslında kemeraltına ama indirimli bulmak için hangi mağazalara bakıcam pek bilgim yok
Şaun fiyatı 890 Tl. Ebebekte indirime girdiğinde 570 e düşmüş canım.
Nette biri yazmıştı kemeraltında 570'e aldığını. Ama hangi mağazadan aldı bilmiyorum.

DonukPudra ebebekten mi takip ediyorsun başka sitelere de bakıyor musın, sözde ithl ürünlere extra vergi mi ne geliyormus fiyatlar daha da artack fln diyorlar ama indirimi beklerken zamlı mı alıcaz dersiniz
Bende ondan korkuyorum açıkçası.
şimdi zam gelirse zamlı haline kampanya yapsalar gene bu fiyata almış oluruz.
E-bebek ve sanal pazar sitesi....

kemeraltında ben baktım da ordada bu fiyat

Şaun fiyatı 890 Tl. Ebebekte indirime girdiğinde 570 e düşmüş canım.
Nette biri yazmıştı kemeraltında 570'e aldığını. Ama hangi mağazadan aldı bilmiyorum.

kim dedi hatırlayabilir misin?
benim sorduğum mağazalar liste fiyatı verdiler çünkü.

Ben takip ediyorum formu ama hatırlayamadım bu muhabbeti, mağazanın ismini öğrensek hem 4,5kişi var burada alacak

kim dedi hatırlayabilir misin?
benim sorduğum mağazalar liste fiyatı verdiler çünkü.
Yanlış hatırlamışım canım 790 Tl ye almış arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…