- 10 Mayıs 2013
- 124
- 58
- 48
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.041
:) canm 32 mm olamaz boy ya yanlis yerr bakmissndr 3 cm olurmu 16. HaftadaKizlar 32 mm bebegim anormal mi ? 16.haftada boyu o kdrdi ?
16. Haftaya ait ultrason kagidin varsa fl yaxan degere bak 7 ile carp boyunu bulursunKizlar 32 mm bebegim anormal mi ? 16.haftada boyu o kdrdi ?
Arkadaşımın kızımının adı..çok güzel..adını sorunca duyuuuu diyookızlar kızımıza Duru adını vermeyi düşünüyoruz sizce nasıl?
Ben hiç almadım.Kızlar bizden bir ay ileridesiniz merak ediyorum da kilolarınız ne alemde
Ben özelde yaptırdım, Prof. Dr. Murat Yayla, kendi muayenehanesinde. 350 TLselam kızlar bu ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mı??? yada sgk karşılıyor mu.. Özel de yaptıran arkadaşlar ne kadr ücret ödediniz.. Teşekkür ederim..Hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin rabbim..
Bende de öyle bazen günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum resmen. doktora gittiğinde sor yine iyice için rahatlasın.Hmmm evet benmde sivi da ne biliym cok olunca panik yaptim sanirim :/
günaydın hanımlar. ya mide yanması çeken var mı midem resmen fokurduyor iki gündür.
Yok canım kırmızı siyah.Eki Görüntüle 1563426
En çok indirim geldiğinde kaça düşüyor? Ben gidebilirim aslında kemeraltına ama indirimli bulmak için hangi mağazalara bakıcam pek bilgim yokEvet maalesef girmedi fiyatının düştüğünü bilip de bu fiyata almak da zor geliyor
Başka sitelere de bakıyorum ama yok hep aynı fiyat.
İzmir de olsak kemeraltı'da uyguna bulabilirdik belki.
Şaun fiyatı 890 Tl. Ebebekte indirime girdiğinde 570 e düşmüş canım.En çok indirim geldiğinde kaça düşüyor? Ben gidebilirim aslında kemeraltına ama indirimli bulmak için hangi mağazalara bakıcam pek bilgim yok
Bende ondan korkuyorum açıkçası.DonukPudra ebebekten mi takip ediyorsun başka sitelere de bakıyor musın, sözde ithl ürünlere extra vergi mi ne geliyormus fiyatlar daha da artack fln diyorlar ama indirimi beklerken zamlı mı alıcaz dersiniz
Bende onu diyorum mm gorunce dedim boyu heralde :):) canm 32 mm olamaz boy ya yanlis yerr bakmissndr 3 cm olurmu 16. Haftada
kim dedi hatırlayabilir misin?Şaun fiyatı 890 Tl. Ebebekte indirime girdiğinde 570 e düşmüş canım.
Nette biri yazmıştı kemeraltında 570'e aldığını. Ama hangi mağazadan aldı bilmiyorum.
kim dedi hatırlayabilir misin?
benim sorduğum mağazalar liste fiyatı verdiler çünkü.
bn kullaniorm zaten gunluk ped yoksa camasir yetismez :)) bidaa gittigmde sorcm bakalm artk nolurBende de öyle bazen günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum resmen. doktora gittiğinde sor yine iyice için rahatlasın.
Yok be manyak olurmu :))) tahminen 16 haftada 11 12cm civari olmasi lazmBende onu diyorum mm gorunce dedim boyu heralde :)
kim dedi hatırlayabilir misin?
benim sorduğum mağazalar liste fiyatı verdiler çünkü.
Yanlış hatırlamışım canımTeşekkürler, ürün geldi evde kurduk denedik çok güzel. Kemeraltı Mina Baby den aldık sanırım 790 tl idi. Yanında 150 tl lik indirim çeki de verdiler, diğer alışverişlerimizde bedavaya gelmiş oldu. İnternete özel indirimler de oluyor, daha vaktiniz var ama bu fiyatın altına denk gelirseniz kaçırmayın derim. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?