2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kizlar ayrintili ultrason kaçıncı haftadan sonra bakiliyor.
18-22 arası olması lazım
kızlar kızımıza Duru adını vermeyi düşünüyoruz sizce nasıl?
güzel isim bence :)
Kizlar bebegin boyu fl ×7 olarak hesaplanio dimi bide 19.haftada olanlar bebeklernzn boyu kilosu nedir
aynen öyle :) benim 20. hafta 22 cmdi sanırım

Kizlar 32 mm bebegim anormal mi ? 16.haftada boyu o kdrdi ?
32mm *7 yapacaksın canım 22-23 cm arası muhtemelen

18-22 arası olması lazım

güzel isim bence :)
aynen öyle :) benim 20. hafta 22 cmdi sanırım

32mm *7 yapacaksın canım 22-23 cm arası muhtemelen
Yok kiz baska biseydir o 16. Haftada 23 cm olurmu bebek en fazla 12 cm flndr :)))) ya bnm 18 +5 te 18 cm dide az mi dedm acaba kilosu neydi peki

Belli bir haftaya kadar baş popo mesafesi ölçüyorlar. sonrasında tüm uzunluğu hesaplıyorlar. onunla falan mı alakalı ki :)
Iste baslarda direk kagitta yaziodu 2 cm 3 cm diye ama simdi buyyduler bas popo mesafesi olculuo bu yuzzden direk verilmio ölcülern fl uzunlugu ile 7 yi carpinca boy ortaya cikio

Iste baslarda direk kagitta yaziodu 2 cm 3 cm diye ama simdi buyyduler bas popo mesafesi olculuo bu yuzzden direk verilmio ölcülern fl uzunlugu ile 7 yi carpinca boy ortaya cikio
16.haftada 17 cm di
Cumaya tekrar gidicez bakalım ne kadar büyüdü bebisim

V

pisik kremini sudokrem al cok memnun kaldim ondan bebek sutunude bubchen almstim yine onu aliirm mamayida her ihtimale karsi almak istersen hipp al suanda en iyisi o
Ben sudocremi evde kullaniyorum her derde deva ☺bucheni de arkadas onermisti .bebe sampuanini kopugunude mi ondan alacaksin.mamayi duymadim ama bakayim

süt kesiği gibi olursa mantardan şüpheleniliyor sanırım ama sarısı ve şeffafı normal bol su tüketmek gerek.
Ben akıntım yok sanıyorum ya da kaşınma ,yanma vs yaşamıyorum ama bugün ilişki sırasında peynir kesiği gibi bir şeyler fark ettim , mantar değilimdir umarım :?

Maşallah canım , ikizlere hamile olmak çok güzel bir duygu olmalı.
Sağ ol canım. Başta çok bulantım oldu çok şükür iyiyim şimdi. 6.aydan sonra birden ağırlaşacakmışım, tadını çıkarıyorum şimdilik :) değişik bir duygu ya ultrasonda biri diğerine tekme atıyordu mesela

Size dun bi magzada gordugum besik dolap fln gostermek istedim 1700 tl.fiyat verdiler diger sepet olanda mevlutlerde bebegi icine koyuyorlarmis cok.hosuma gitti oda sirin bisey:)))

Eklentiler

• 20150622_152343.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 110
  • 20150622_152245.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 122
  • 20150622_152108.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 133
Ben akıntım yok sanıyorum ya da kaşınma ,yanma vs yaşamıyorum ama bugün ilişki sırasında peynir kesiği gibi bir şeyler fark ettim , mantar değilimdir umarım :?
bilmiyorum ki kontrol et bir kaç gün devam ediyor mu ona göre doktoruna sorarsın

20 Haziran'daki kontrolümde (17+6), iki tane paşam olacağını öğrendim ❤ Darısı erkek evlat isteyen herkese inşallah. Biri 180 gr, biri 200 gr. Çok şükür bu günleri gösteren Rabbime
gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…