- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.061
18-22 arası olması lazımkizlar ayrintili ultrason kaçıncı haftadan sonra bakiliyor.
güzel isim bence :)kızlar kızımıza Duru adını vermeyi düşünüyoruz sizce nasıl?
aynen öyle :) benim 20. hafta 22 cmdi sanırımKizlar bebegin boyu fl ×7 olarak hesaplanio dimi bide 19.haftada olanlar bebeklernzn boyu kilosu nedir
32mm *7 yapacaksın canım 22-23 cm arası muhtemelenKizlar 32 mm bebegim anormal mi ? 16.haftada boyu o kdrdi ?
benim sağlık ocağım yapmıyormuş ama farkedermi heryerde bilmiyorumMerhaba;
Sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor mu kızlar bilen var mıdır?
Yok kiz baska biseydir o 16. Haftada 23 cm olurmu bebek en fazla 12 cm flndr :)))) ya bnm 18 +5 te 18 cm dide az mi dedm acaba kilosu neydi peki18-22 arası olması lazım
güzel isim bence :)
aynen öyle :) benim 20. hafta 22 cmdi sanırım
32mm *7 yapacaksın canım 22-23 cm arası muhtemelen
Yakın bir Arkadaşımın kızının adı ,bence güzel bir isimkızlar kızımıza Duru adını vermeyi düşünüyoruz sizce nasıl?
Yok kiz baska biseydir o 16. Haftada 23 cm olurmu bebek en fazla 12 cm flndr :)))) ya bnm 18 +5 te 18 cm dide az mi dedm acaba kilosu neydi peki
süt kesiği gibi olursa mantardan şüpheleniliyor sanırım ama sarısı ve şeffafı normal bol su tüketmek gerek.Oylemi sarı renkte mi pekii
Yok kiz baska biseydir o 16. Haftada 23 cm olurmu bebek en fazla 12 cm flndr :)))) ya bnm 18 +5 te 18 cm dide az mi dedm acaba kilosu neydi peki
Iste baslarda direk kagitta yaziodu 2 cm 3 cm diye ama simdi buyyduler bas popo mesafesi olculuo bu yuzzden direk verilmio ölcülern fl uzunlugu ile 7 yi carpinca boy ortaya cikioBelli bir haftaya kadar baş popo mesafesi ölçüyorlar. sonrasında tüm uzunluğu hesaplıyorlar. onunla falan mı alakalı ki :)
16.haftada 17 cm diIste baslarda direk kagitta yaziodu 2 cm 3 cm diye ama simdi buyyduler bas popo mesafesi olculuo bu yuzzden direk verilmio ölcülern fl uzunlugu ile 7 yi carpinca boy ortaya cikio
Ben sudocremi evde kullaniyorum her derde deva ☺bucheni de arkadas onermisti .bebe sampuanini kopugunude mi ondan alacaksin.mamayi duymadim ama bakayimV
pisik kremini sudokrem al cok memnun kaldim ondan bebek sutunude bubchen almstim yine onu aliirm mamayida her ihtimale karsi almak istersen hipp al suanda en iyisi o
Ben akıntım yok sanıyorum ya da kaşınma ,yanma vs yaşamıyorum ama bugün ilişki sırasında peynir kesiği gibi bir şeyler fark ettim , mantar değilimdir umarım :?süt kesiği gibi olursa mantardan şüpheleniliyor sanırım ama sarısı ve şeffafı normal bol su tüketmek gerek.
Maşallah canım , ikizlere hamile olmak çok güzel bir duygu olmalı.20 Haziran'daki kontrolümde (17+6), iki tane paşam olacağını öğrendim ❤Darısı erkek evlat isteyen herkese inşallah. Biri 180 gr, biri 200 gr. Çok şükür bu günleri gösteren Rabbime
Sağ ol canım. Başta çok bulantım oldu çok şükür iyiyim şimdi. 6.aydan sonra birden ağırlaşacakmışım, tadını çıkarıyorum şimdilik :) değişik bir duygu ya ultrasonda biri diğerine tekme atıyordu meselaMaşallah canım , ikizlere hamile olmak çok güzel bir duygu olmalı.
bilmiyorum ki kontrol et bir kaç gün devam ediyor mu ona göre doktoruna sorarsınBen akıntım yok sanıyorum ya da kaşınma ,yanma vs yaşamıyorum ama bugün ilişki sırasında peynir kesiği gibi bir şeyler fark ettim , mantar değilimdir umarım :?
gözün aydın :)20 Haziran'daki kontrolümde (17+6), iki tane paşam olacağını öğrendim ❤Darısı erkek evlat isteyen herkese inşallah. Biri 180 gr, biri 200 gr. Çok şükür bu günleri gösteren Rabbime
Zaten şişmanım sanırım ondan :)Nasıl yaaa
Çok sevimli bir görüntü olmalı :)Sağ ol canım. Başta çok bulantım oldu çok şükür iyiyim şimdi. 6.aydan sonra birden ağırlaşacakmışım, tadını çıkarıyorum şimdilik :) değişik bir duygu ya ultrasonda biri diğerine tekme atıyordu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?