2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Hapsirirken bende de oldu bir kaç kez

Merhaba hanımlar ayrıntılı ultrason yaptırdık bugün. Çok şükür hersey yolunda darısı sizlerin basına bebeğim 24 cm ve 386 gram maşallah. Renkli ve 4 boyutlu gördük yüzünü sanırım bana benziyor oğlum. Kolları bacakları uzun vücutta bana benzeyecek muhtemelen, kocam biraz bozuldu bu duruma ama sağlıklı olması hepsinden önemli tatbiki

Merhaba annisler
Ben bugun ultrosona girdim 17 +4 oldugunu soyledi oglusumun
Kasim annesine terfi ettim his zaten.sezeryan olcaginda zaten kasim dogcakti
Bana 15 temmuza detaylu ultroson randevusu verdi
4 lu teste gerek yok dedi
Size sorun 4lu testle ultroson aynimi ?
Siz.yaptirdinizmi ?

Ben sudocremi evde kullaniyorum her derde deva ☺bucheni de arkadas onermisti .bebe sampuanini kopugunude mi ondan alacaksin.mamayi duymadim ama bakayim
evet sampuanida onu alcm mama hipp urunleri organiktir o yuzden onu tercih ettim doktor halam var o kesnlikle hipp kullan demisti ondan duyup almstm zaten bende. E bebekten aliorum herseyi orda var bu urunler yasadgn yerdr varsa gider bakarsn e bebege canim :)

Dörtlü yada üçlü test bende yaptırmadım. ikili test normal çıkarsa gerek görmüyorlar.

maşallah oğluşuna canım. 4 lü test kanda bakılıyor ayrıntılı ultrason farklı ultrasonla iç organlar detaylı olarak inceleniyor

daha gidişatım belli değil ama normal doğum önceliğim tabii ki ..
okuyunca tırstım açıkçası.
ben geçmişte vajinismusla uğraştığım için normal doğumu beynim kabul etmedi bir türlü zaten bebekte tersti son aylarda dr.umda hiç ısrar etmedi seni kadınlığından soğutmaya hakkımız yok dedi nasıl istiyosan dedi bende spinal sezeryanı tercih ettim şimdi yine spinal istiyorum ama kısmet tabi hayırlısı..

Maalesef normal doğumda vajina genişlemesi riski var.
Benim acı eşiğim çok düşük normal yapabilir miyim bilmiyorum ama sezeryandan da çok korkuyorum.
İnşallah normal olur da epidural yaptırırım.

Hoşgeldin, üçlü ya da dörtlü test yaptırmadım . Sonuçlar iyi çıkınca doktor gerek görmedi .
Ayrıntılı ultrasonda bebeğin organları detaylı olarak ultrasonda bakılarak inceleniyor . Biz de mutlu mutlu izliyoruz , sanırım :) Ben de ilk kez yaptıracağım . Muhtemelen 10-15 Temmuz arası olacak benimki de

Öyle bir durum olursa da operasyonla daraltırılıyor diye biliyorum , benim bir arkadaşım yaptırmıştı . Herkeste aynı şey olacak diye bir durum söz konusu değil , kegel egzersizi yapmak gerekiyormuş olmaması için galiba . Ben de hiç yapmıyorum

Bende sözde hep normal olsun diyorum ama hiç bu konuları araştırmıyorum videolarınıda izlemiyorum o an geldiğinde yaşayıp göreyim istiyorum aksi takdirde biliyorum ki sezaryana kayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…