- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.081
Şuan geldi mi zam fiyatlara yansıdı mı acabaBu arada bebek ürünlerine gelen zam çok kötü oldu , biz daha hiçbir şey almadık
Haber kanallarının sitelerinde yazıyor , %40 - %50 zamlı satılacakmış . Bugünden itibaren geçerli diyordu.Şuan geldi mi zam fiyatlara yansıdı mı acaba
Bende bir ben varım saniyordum kilo alan iştahı çok acık zaten normalın üstünde kiloya başladım hamileliğe.... Allah sonunu hayreylesinBenim bulantım olmadı ve iştahım çok iyi 7 kilo aldım şimdiden, endişeleniyorum ama yinede yiyorum
Biz 21.haftamizdayiz.20 hafta 2 gunluk.gecen carsamba kontrolum vardi 26 cm 344 gr dedi.normal dedi.
22.hafta bittikten sonra 6.ayimiza giriyoruz ins.
Kizlar bi de ben de gulerken veya bazen hapsururken veya gecen yuksek sesle aglamistim idrar geliyor..siz de de oluo mu.suyum gelio die korkuorum.
evet sampuanida onu alcm mama hipp urunleri organiktir o yuzden onu tercih ettim doktor halam var o kesnlikle hipp kullan demisti ondan duyup almstm zaten bende. E bebekten aliorum herseyi orda var bu urunler yasadgn yerdr varsa gider bakarsn e bebege canim :)Ben sudocremi evde kullaniyorum her derde deva ☺bucheni de arkadas onermisti .bebe sampuanini kopugunude mi ondan alacaksin.mamayi duymadim ama bakayim
Dörtlü yada üçlü test bende yaptırmadım. ikili test normal çıkarsa gerek görmüyorlar.Merhaba annisler
Ben bugun ultrosona girdim 17 +4 oldugunu soyledi oglusumun
Kasim annesine terfi ettim his zaten.sezeryan olcaginda zaten kasim dogcakti
Bana 15 temmuza detaylu ultroson randevusu verdi
4 lu teste gerek yok dedi
Size sorun 4lu testle ultroson aynimi ?
Siz.yaptirdinizmi ?
maşallah oğluşuna canım. 4 lü test kanda bakılıyor ayrıntılı ultrason farklı ultrasonla iç organlar detaylı olarak inceleniyorMerhaba annisler
Siz.yaptirdinizmi ?
ben spinal sezeryanla doğurudm canım normal doğumla ilgili tecrübem yok ama bende duymuştum böyle bişey olduğunugünaydın hayırlı sabahlar
önceden tecrübeli olanlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum...umdan-sonra-vajinasi-genisliyen-varmi.833502/ şu konu beni korkuttu ya böyle birşey var mı
zaten daha şimdiden rüyalarımda doğuruyorum sürekli
ben spinal sezeryanla doğurudm canım normal doğumla ilgili tecrübem yok ama bende duymuştum böyle bişey olduğunu
ben geçmişte vajinismusla uğraştığım için normal doğumu beynim kabul etmedi bir türlü zaten bebekte tersti son aylarda dr.umda hiç ısrar etmedi seni kadınlığından soğutmaya hakkımız yok dedi nasıl istiyosan dedi bende spinal sezeryanı tercih ettim şimdi yine spinal istiyorum ama kısmet tabi hayırlısı..
daha gidişatım belli değil ama normal doğum önceliğim tabii ki ..
okuyunca tırstım açıkçası.
Hoşgeldin, üçlü ya da dörtlü test yaptırmadım . Sonuçlar iyi çıkınca doktor gerek görmedi .Merhaba annisler
Siz.yaptirdinizmi ?
Öyle bir durum olursa da operasyonla daraltırılıyor diye biliyorum , benim bir arkadaşım yaptırmıştı . Herkeste aynı şey olacak diye bir durum söz konusu değil , kegel egzersizi yapmak gerekiyormuş olmaması için galiba . Ben de hiç yapmıyorumgünaydın hayırlı sabahlar
önceden tecrübeli olanlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum...umdan-sonra-vajinasi-genisliyen-varmi.833502/ şu konu beni korkuttu ya böyle birşey var mı
zaten daha şimdiden rüyalarımda doğuruyorum sürekli
Böyle şeyler okumayın .
daha gidişatım belli değil ama normal doğum önceliğim tabii ki ..
okuyunca tırstım açıkçası.
Öyle bir durum olursa da operasyonla daraltırılıyor diye biliyorum , benim bir arkadaşım yaptırmıştı . Herkeste aynı şey olacak diye bir durum söz konusu değil , kegel egzersizi yapmak gerekiyormuş olmaması için galiba . Ben de hiç yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?