2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın biz bir bucuk ay sonra taşınacağız buradaki doktorlarim değişecek hatta tüm hayatım değişecek, sanırım Sezaryen yaptırmam daha doğru olur ama bunları dusenemiyorum henüz öncelikli olan taşınmak suanda. Esim sen memlekete git ben evi taşırım diyor ama onada güvenmiyorum bu konuda. Aslında degisiklikleri severim heyecanlıyım ama birazda endiseliyim galiba hayırlısı olsun diyorum şimdilik

Bende sözde hep normal olsun diyorum ama hiç bu konuları araştırmıyorum videolarınıda izlemiyorum o an geldiğinde yaşayıp göreyim istiyorum aksi takdirde biliyorum ki sezaryana kayacağım
Ben YouTube da bir dolu normal doğum videosu izledim . Bazıları hiç sesini bile çıkarmıyor , onları izleyince kolay gibi görünüyor . O kadar zor olmamalı , sonuçta vücut kendisini hazırlıyor .
Tabi, şimdi böyle konuşmak kolay :)))))))
Sağlık durumu ve doktor ne derse öyle olacak . Benim miyom izin verirse ben de normal doğum istiyorum . Diğeri ameliyat , adı doğum . Kısmetimizde ne varsa o olacak bakalım .

Bebeğin pozisyonuda önemli ,hepimiz için hayırlısı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

Herkese gunaydin..hanimlar detaylı doopler icin devlet hastanelerinden randevu alabilen var mi aranızda

Günaydınnn hatunlar....
günaydınnn :)
günaydın anneler ve melekleri

Herkese merhaba,
Sizlerde rüyalarınızda bebeklerinizi görüyormusunuz?
ben bu aralar doğurmaya çalışıyorum rüyamda bir doğurursam göreceğim

gunaydin hatunlar
günaydınn :)

Herkese gunaydin..hanimlar detaylı doopler icin devlet hastanelerinden randevu alabilen var mi aranızda
ben özelde yaptırdım geçen hafta

Merhabalar güzell anne adayları ... Ben de bebeğimi rüyamda görüyorum koşup gülücük atıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…