- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.121
Canım benim sezeryandı ama arkadaşlarımından duyduğum kadarıyla kilolu bebek doğuran bayanlarda görülüyo diye biliyorum rahim çok zorlandığı için rahim genişlemesi,sarkması görülebiliyo ama herkeste olacak diye bişey yok çok ta takma yanigünaydın hayırlı sabahlar
önceden tecrübeli olanlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum...umdan-sonra-vajinasi-genisliyen-varmi.833502/ şu konu beni korkuttu ya böyle birşey var mı
zaten daha şimdiden rüyalarımda doğuruyorum sürekli
tesekur ederim.cnmmaşallah oğluşuna canım. 4 lü test kanda bakılıyor ayrıntılı ultrason farklı ultrasonla iç organlar detaylı olarak inceleniyor
benimde randevum 15 temmuza acikcasi iple cekiyorum :)) oglusumu gormeyiHoşgeldin, üçlü ya da dörtlü test yaptırmadım . Sonuçlar iyi çıkınca doktor gerek görmedi .
Ayrıntılı ultrasonda bebeğin organları detaylı olarak ultrasonda bakılarak inceleniyor . Biz de mutlu mutlu izliyoruz , sanırım :) Ben de ilk kez yaptıracağım . Muhtemelen 10-15 Temmuz arası olacak benimki de
Herkese merhaba,
Sizlerde rüyalarınızda bebeklerinizi görüyormusunuz?[/QUOT
Ilk hamile kaldigimda ruyamda.oglum kucagimda efe diyorum seviyirum yanina geliyor birileri efe degil cinar diyorlar olurmu efe olcaka benim oglum diyoum hayir cinar olacak oyle uyaniyorum ve oana kadar cinar ismini duymamistim
slm sen kac haftalik hamilesin? takvimin yok merak ettim.Canim muayenehaneye mi gittin yoksa acibademe mi
Konuyu dün gece okumuştum bende tedirgin oldumgünaydın hayırlı sabahlar
önceden tecrübeli olanlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum...umdan-sonra-vajinasi-genisliyen-varmi.833502/ şu konu beni korkuttu ya böyle birşey var mı
günaydın hayırlı sabahlar
Konuyu dün gece okumuştum bende tedirgin oldumdaha önce doğuranlar yazsın bakalım inşallah olmaz öyle bisey.
18 canim... takvim mi eklemem gerekiyordu bilmiyordum ilk kez katildim boyle bir konuyaslm sen kac haftalik hamilesin? takvimin yok merak ettim.
Ben aldim. Eskilerin tup kuyrugu gibi iki ay onceden aldimHerkese gunaydin..hanimlar detaylı doopler icin devlet hastanelerinden randevu alabilen var mi aranızda
Doğru diyosun her vücut farklı.her insan vucudu ayni degil kizlar, kimininkinde acilma olur kimininki eski halini alir. genellere takilip takmayin kafaniza dogum sonrasi vajina genislemesi varsa cozumude vardir muhakkak vajinal egzersizi diye bisi duymustum.
dogum yaptiktan sonra ilk iliskinizde eskisi gibi olmuyor cunku yeni dogum yapmis oluyorsunuz ve rahim kendini toparlamis olmuyor o yuzden genisligi hissedersiniz ama zamanla eski halini aldi bende. simdi sizde benim yasadiklarimin aynisini yasayacaksiniz diye bisi diyemicem icinizi ferah tutun.
mecbur degilsin canim ben merak ettim sadece:)18 canim... takvim mi eklemem gerekiyordu bilmiyordum ilk kez katildim boyle bir konuya
ne kadar takıntılı davranıyor çoğu kişi illede normal illede sezeryan diye imkanlar sağlık koşulu neye el veriyorsa o olur yani neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum
Doğru diyosun her vücut farklı.
Bir hemşireden duymuştum emzir ki vajinanda kendini toparlasin demişti
Maalesef ki öyle devlet hastanelerindekiler fena. Bi afra, bi tafra. Ama özele gidersen rahatsinkim kendine iyi gelmisse dogum sekli onu tavsiye ediyor, belki ona iyi gelen bana iyi gelmicek insanlar once bebegin ve kendisi icin hangisi iyiyse onu dusunmeli. herkes biri normal yapti kotuydu ben sezeryan olacam, diyor birisezeryan cok kotu en iyisi normal diyor.
genisleme degilde Turkiyede ki doktorlar ve ebelerin gebeye karsi davranislari beni korkuttu. babasinin hayrinami dogurtuyorlar gebeleri insan gibi muamele etmiyorlar, kimi bosuna kesik atiyorlar kimi ebe sezeryan sonrasi kimseyi yatakta gormek istemiyorum herkes yurusun demiscani aciyor kadinin belki ne yurumeye zorluyorsun
bide esleri yanlarina almiyorlar dimi? off ya herkesmi boyle acaba vardir aralarinda iyi olanda inssaALLAH.Maalesef ki öyle devlet hastanelerindekiler fena. Bi afra, bi tafra. Ama özele gidersen rahatsin
bebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
bebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
Kasıklarda ağrı oluyo acaba onu bebekmi sanıyosinki.için rahat değilse doktora bi sor.bebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?