- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.141
ben hemde ilk günden beri..halada devam ediyoKızlar kasıklarınızda ağrı ya da batma hisseden var mı? Bende çok oluyor da...
kim kendine iyi gelmisse dogum sekli onu tavsiye ediyor, belki ona iyi gelen bana iyi gelmicek insanlar once bebegin ve kendisi icin hangisi iyiyse onu dusunmeli. herkes biri normal yapti kotuydu ben sezeryan olacam, diyor birisezeryan cok kotu en iyisi normal diyor.
genisleme degilde Turkiyede ki doktorlar ve ebelerin gebeye karsi davranislari beni korkuttu. babasinin hayrinami dogurtuyorlar gebeleri insan gibi muamele etmiyorlar, kimi bosuna kesik atiyorlar kimi ebe sezeryan sonrasi kimseyi yatakta gormek istemiyorum herkes yurusun demiscani aciyor kadinin belki ne yurumeye zorluyorsun
Kızlar ayrıntılı ultrasondan yeni döndük. Bebeğimi uzun uzun görmek o kadar güzeldi ki bitsin istemedim:) Yüzü, gözü , dudakları derken nereye bakacağımı şaşırdım. Bebekle ilgili her şey yolunda çok şükür. Fakat benimle ilgili yolunda olmayan şeyler var. Plesanta aşağıda konumlanmış.Bu hem kanama hem de erken doğum riski oluşturuyormuş. Rahim ağzı uzunluğu da 3.3 cm çıktı ölçümde. Ki bu da tek başına erken doğum olasılığını arttıran bir şey. Zaten daha önce de kanama olduğu için evde istirahatliydim. Aynen devam edicekmişim. Pek çok şey yasak.Çok dikkat edicem artık hareketlerime. Buna rağmen ben erken gelicem anne derse bebeğim yapacak bir şey yok. Ama umarım zamanında olur. Ya da hepinizden önce ben doğurucam :) bakalım artık. Ve bu durumda sanırım alışveriş işini bir an önce tamamlamam gerekiyor.
bende orda hissediyorum zaten detaylıda bakarken başı 4cm dediğinde göbek deliğmin hemen altını göstermişti poposu tam kasığımın ortasında ayaklarıda sol kasığıma doğruydu.. bundan varsayımla 22 cm bir bebek kasıkdadır normaldir bence ama ağrılar oldukça insan aşağıdamı acaba sıkıntı varmı diyorbebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
bu aralar herkesde var sanırım bende var bir çok kişidende duyuyorum hatta böyle bebek itekliyormuş gibi ağrı gibi değişik bir şey bendekiKızlar kasıklarınızda ağrı ya da batma hisseden var mı? Bende çok oluyor da...
Hayirli olsun.gozun.aydin iyi haberlr almissin bebisle ilgili inaniyorum oda annesini zora sokmiycaktir. Benimde cuma guni giricem cok heycanliyim bebegide hissetmiyorum hareketlerini daha hep bi panik hep bi korku:)) nasil gecti nelere bakti biraz bahsedermisin canim belki biraz merak gider.sende.doktorun dediklerine uy kendini koru kollaKızlar ayrıntılı ultrasondan yeni döndük. Bebeğimi uzun uzun görmek o kadar güzeldi ki bitsin istemedim:) Yüzü, gözü , dudakları derken nereye bakacağımı şaşırdım. Bebekle ilgili her şey yolunda çok şükür. Fakat benimle ilgili yolunda olmayan şeyler var. Plesanta aşağıda konumlanmış.Bu hem kanama hem de erken doğum riski oluşturuyormuş. Rahim ağzı uzunluğu da 3.3 cm çıktı ölçümde. Ki bu da tek başına erken doğum olasılığını arttıran bir şey. Zaten daha önce de kanama olduğu için evde istirahatliydim. Aynen devam edicekmişim. Pek çok şey yasak.Çok dikkat edicem artık hareketlerime. Buna rağmen ben erken gelicem anne derse bebeğim yapacak bir şey yok. Ama umarım zamanında olur. Ya da hepinizden önce ben doğurucam :) bakalım artık. Ve bu durumda sanırım alışveriş işini bir an önce tamamlamam gerekiyor.
Ben biyerde hissedemiyorum yanliz kasiklarima elimi koydugumda kalp atisi gibi bi atim hissediyorum elimde okdar:))evet ya benimde aşağıda gibi geliyor. çıkar yukarı inşallah.
Hemde nasıl batma, çoğu zaman tam hareket edecekken oluyo kalakalıyorum yerimde hem korkuyorum hem canım acıyo.. Yani bende normaldir diye pek üstüne düsmedim bu konununKızlar kasıklarınızda ağrı ya da batma hisseden var mı? Bende çok oluyor da...
Benimde rahim ağzı uzunluğu 3.25 mi neydi. Risk miymiş. Hiç uyarmak drKızlar ayrıntılı ultrasondan yeni döndük. Bebeğimi uzun uzun görmek o kadar güzeldi ki bitsin istemedim:) Yüzü, gözü , dudakları derken nereye bakacağımı şaşırdım. Bebekle ilgili her şey yolunda çok şükür. Fakat benimle ilgili yolunda olmayan şeyler var. Plesanta aşağıda konumlanmış.Bu hem kanama hem de erken doğum riski oluşturuyormuş. Rahim ağzı uzunluğu da 3.3 cm çıktı ölçümde. Ki bu da tek başına erken doğum olasılığını arttıran bir şey. Zaten daha önce de kanama olduğu için evde istirahatliydim. Aynen devam edicekmişim. Pek çok şey yasak.Çok dikkat edicem artık hareketlerime. Buna rağmen ben erken gelicem anne derse bebeğim yapacak bir şey yok. Ama umarım zamanında olur. Ya da hepinizden önce ben doğurucam :) bakalım artık. Ve bu durumda sanırım alışveriş işini bir an önce tamamlamam gerekiyor.
Cnm doktoruna sorabilirsin içinin rahatlaması açısından.Bn de göbek deliğimin solunda hissediyorum doktor demişti ilk kontrolümde sol tüplerden gelmiş diye sanırım oyuzden o taraftan hissediyorum.bebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
aa aynı durumdayız sizi çok iyi anlıyorum.. bizim tayin çıktı eş durumunu bekliyecez birbuçuk ay sonra biz de taşınıyoruz..sizde de öyle bir durum mu var?Günaydın biz bir bucuk ay sonra taşınacağız buradaki doktorlarim değişecek hatta tüm hayatım değişecek, sanırım Sezaryen yaptırmam daha doğru olur ama bunları dusenemiyorum henüz öncelikli olan taşınmak suanda. Esim sen memlekete git ben evi taşırım diyor ama onada güvenmiyorum bu konuda. Aslında degisiklikleri severim heyecanlıyım ama birazda endiseliyim galiba hayırlısı olsun diyorum şimdilik
Benimde rahim ağzı uzunluğu 3.25 mi neydi. Risk miymiş. Hiç uyarmak drCumartesi ayrintiliya giricem birde orda sorarım. Iyi ki yazdın
Devlette almiyorlar herhalde.bide esleri yanlarina almiyorlar dimi? off ya herkesmi boyle acaba vardir aralarinda iyi olanda inssaALLAH.
Bende de öyle çok aşağıda gibi geldi bana. Annem ve ablam normal olduğunu söyledi. Yavaş yavaş yukarıya doğru çıkarlar artık.
evet ya benimde aşağıda gibi geliyor. çıkar yukarı inşallah.
yok agri degil hafif tekmelerini hissediyorum orada bana coka sagida gibi geliyor ebe kontrolunde sorarim ebeye artik.Kasıklarda ağrı oluyo acaba onu bebekmi sanıyosinki.için rahat değilse doktora bi sor.
en güzeli doktorumuza kulak vermek riskli bir durumda illa normal diye diretmem yada doktorum normale uygunsun derse kendimi ona hazırlarım önce bebişimin sağlığı
bende orda hissediyorum zaten detaylıda bakarken başı 4cm dediğinde göbek deliğmin hemen altını göstermişti poposu tam kasığımın ortasında ayaklarıda sol kasığıma doğruydu.. bundan varsayımla 22 cm bir bebek kasıkdadır normaldir bence ama ağrılar oldukça insan aşağıdamı acaba sıkıntı varmı diyor
bu aralar herkesde var sanırım bende var bir çok kişidende duyuyorum hatta böyle bebek itekliyormuş gibi ağrı gibi değişik bir şey bendeki
genelde herkes kasik tarafinda hissediyor galiba. ebe kontrolunde soylicem arrtik.Cnm doktoruna sorabilirsin içinin rahatlaması açısından.Bn de göbek deliğimin solunda hissediyorum doktor demişti ilk kontrolümde sol tüplerden gelmiş diye sanırım oyuzden o taraftan hissediyorum.
Canım şükür ki bebeğin iyimis, sende istirahate devam, emanetlerimizi sagsaglim kucagimiza alırız inşallahKızlar ayrıntılı ultrasondan yeni döndük. Bebeğimi uzun uzun görmek o kadar güzeldi ki bitsin istemedim:) Yüzü, gözü , dudakları derken nereye bakacağımı şaşırdım. Bebekle ilgili her şey yolunda çok şükür. Fakat benimle ilgili yolunda olmayan şeyler var. Plesanta aşağıda konumlanmış.Bu hem kanama hem de erken doğum riski oluşturuyormuş. Rahim ağzı uzunluğu da 3.3 cm çıktı ölçümde. Ki bu da tek başına erken doğum olasılığını arttıran bir şey. Zaten daha önce de kanama olduğu için evde istirahatliydim. Aynen devam edicekmişim. Pek çok şey yasak.Çok dikkat edicem artık hareketlerime. Buna rağmen ben erken gelicem anne derse bebeğim yapacak bir şey yok. Ama umarım zamanında olur. Ya da hepinizden önce ben doğurucam :) bakalım artık. Ve bu durumda sanırım alışveriş işini bir an önce tamamlamam gerekiyor.
Gecen hafta gittigim bi doktor bana plesanta önde ama bi sakincasi yok.yeri degisebilir degismezse de normal dogum degil sezeryan yaparsin demisti.önde olmasiyla aşağida olmasi ayni seyler mi farkli seyler mi acaba merak ettim.yarin detayli ultrason icin perinatolog randevum var.iyice sorucam.Kızlar ayrıntılı ultrasondan yeni döndük. Bebeğimi uzun uzun görmek o kadar güzeldi ki bitsin istemedim:) Yüzü, gözü , dudakları derken nereye bakacağımı şaşırdım. Bebekle ilgili her şey yolunda çok şükür. Fakat benimle ilgili yolunda olmayan şeyler var. Plesanta aşağıda konumlanmış.Bu hem kanama hem de erken doğum riski oluşturuyormuş. Rahim ağzı uzunluğu da 3.3 cm çıktı ölçümde. Ki bu da tek başına erken doğum olasılığını arttıran bir şey. Zaten daha önce de kanama olduğu için evde istirahatliydim. Aynen devam edicekmişim. Pek çok şey yasak.Çok dikkat edicem artık hareketlerime. Buna rağmen ben erken gelicem anne derse bebeğim yapacak bir şey yok. Ama umarım zamanında olur. Ya da hepinizden önce ben doğurucam :) bakalım artık. Ve bu durumda sanırım alışveriş işini bir an önce tamamlamam gerekiyor.
Canim basta kasiklarda hissedilio.sonra yukariya dogru cikio..bebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
Yok ben de Varım. Doktorum rennie duo verdi, çok iyi geldikızlarrrrr mide yanması çeken bir ben miyim ???
Aynen canım bende es durumundan tayin istiycem eşimde 3 Ağustos'ta ayrılıyor istanbuldan yeni bir başlangıç gerçi çok uzak değil ama yinde degisiklik tabi seninde hayırlı olsun nereden nereye taşınıyorsunuzaa aynı durumdayız sizi çok iyi anlıyorum.. bizim tayin çıktı eş durumunu bekliyecez birbuçuk ay sonra biz de taşınıyoruz..sizde de öyle bir durum mu var?
Bana da onu verdi ama o bile fayda etmiyo artıkYok ben de Varım. Doktorum rennie duo verdi, çok iyi geldi
Korkma canim ben 5 haftadir kaniyorum yukari cikmazsa da 9 ay kanarmis... 24. Haftayi bekliyorum donum noktasi olacak benim icin.. sana tavsiyem plesantanin asagida olmasi yorgunlugu sevmez zaten benim kanamam temizlikci kadinin pesinde dolanmaktan oldu bu yuzden birak kalan kalsin sen eline kumandayi al yat dinlen... benim ihtiyac harici kalkmam yasak bir de 5 haftadir hergun igne vuruluyorum yetet ki minnosum iyi olsunKızlar ayrıntılı ultrasondan yeni döndük. Bebeğimi uzun uzun görmek o kadar güzeldi ki bitsin istemedim:) Yüzü, gözü , dudakları derken nereye bakacağımı şaşırdım. Bebekle ilgili her şey yolunda çok şükür. Fakat benimle ilgili yolunda olmayan şeyler var. Plesanta aşağıda konumlanmış.Bu hem kanama hem de erken doğum riski oluşturuyormuş. Rahim ağzı uzunluğu da 3.3 cm çıktı ölçümde. Ki bu da tek başına erken doğum olasılığını arttıran bir şey. Zaten daha önce de kanama olduğu için evde istirahatliydim. Aynen devam edicekmişim. Pek çok şey yasak.Çok dikkat edicem artık hareketlerime. Buna rağmen ben erken gelicem anne derse bebeğim yapacak bir şey yok. Ama umarım zamanında olur. Ya da hepinizden önce ben doğurucam :) bakalım artık. Ve bu durumda sanırım alışveriş işini bir an önce tamamlamam gerekiyor.
kızlarrrrr mide yanması çeken bir ben miyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?