- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.161
Ultrasonla katından olcturdum benimkini canimservikal uzunluk 30 mm üzerinde ise erken doğum riski belirgin olarak azalmaktadır. Servikal uzunluk 15-20 mm altında olduğunda ise erken doğum riski yüksektir.
nasıl ölçüyor normal karındanmı ben detaylıdayken rahim ağzı burası sıkıntı yok dedi ama ölçü söylemedi
2gundur basladi bende 18. Haftayi kutluyoruz kasiklarimlaKızlar kasıklarınızda ağrı ya da batma hisseden var mı? Bende çok oluyor da...
Yapmayi denedim.canim beceremedim nerden ekleniyormecbur degilsin canim ben merak ettim sadece:)
Yapmayi denedim.canim beceremedim nerden ekleniyor
Herkesn farkli oluo kusum korkma bn gobek deliginin ustunde hissediorm hepp tekmelerni ama kizimda hep kasikta hissediodum her bebek farklibebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
Mide yanmasi diyince hep goruumcem gelio aklima ya ne mide yanmasi cekioduu koca karilar cocugun saçlı olck ondan diolardii dogduu cidden benden cok saçi vardi :))))) bilmiorm ne kadar dogru oyle derlerkızlarrrrr mide yanması çeken bir ben miyim ???
Olmus mu canimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.510711/
bu linki tikla orada yaziyor nasil eklenecegi.
normal canim cunku dr uma sordumKızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştım , yani yüzen balık gibi olan kısmını ama birkaç gündür çok az hissediyorum hatta bugün hiç hissetmedim sanki. Normal mi acaba ?
Bu arada daha hiç tekme falan hissetmedim.
olmus simdi :)Olmus mu canim
Normal sanirim. Bende bir gün hissedip 2 3 gün hissetmeyebiliyorumKızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştım , yani yüzen balık gibi olan kısmını ama birkaç gündür çok az hissediyorum hatta bugün hiç hissetmedim sanki. Normal mi acaba ?
Bebeğin her yerini gösteriyor doktor. Tüm organlarına bakıyor. Tek tek kemiklerinin ölçümünü yapıyor. Heyecan içinde izledim her şeyini. Cdsini ve resimlerini de aldık. Geldiğimden beri tekrar tekrar bakıyorum. İnşallah senin de çok güzel geçicek:) Hissetme olayı çok göreceli ben de başkalarına göre geç hissetmiştim.Hayirli olsun.gozun.aydin iyi haberlr almissin bebisle ilgili inaniyorum oda annesini zora sokmiycaktir. Benimde cuma guni giricem cok heycanliyim bebegide hissetmiyorum hareketlerini daha hep bi panik hep bi korku:)) nasil gecti nelere bakti biraz bahsedermisin canim belki biraz merak gider.sende.doktorun dediklerine uy kendini koru kolla
BIraz tatli biseyler ye sessiz bi yere cekil oturup takip et hareket ediomu etmiomu ama korkulck bsy oldugunu sanmam henuz daha duzenli degil zaten hareketleriKızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştım , yani yüzen balık gibi olan kısmını ama birkaç gündür çok az hissediyorum hatta bugün hiç hissetmedim sanki. Normal mi acaba ?
bende yarin gidiorm ayrintiliyaa normal muayenelrde oldgndan daha heyecanlym suanda bi an once bitsin bugunnnnm :))) tam olarak kac haftaliksn cnmBebeğin her yerini gösteriyor doktor. Tüm organlarına bakıyor. Tek tek kemiklerinin ölçümünü yapıyor. Heyecan içinde izledim her şeyini. Cdsini ve resimlerini de aldık. Geldiğimden beri tekrar tekrar bakıyorum. İnşallah senin de çok güzel geçicek:) Hissetme olayı çok göreceli ben de başkalarına göre geç hissetmiştim.
O zaman bulantıdan yanmaya terfi ettim benMide yanması bulantılardan sonra başlarmış. özellıkle son aylarda cok olur dıyorlar...
benım bulantılarım devam ettiği için henüz mide yanmasına geçemedim
aynen öyle derler :)))Mide yanmasi diyince hep goruumcem gelio aklima ya ne mide yanmasi cekioduu koca karilar cocugun saçlı olck ondan diolardii dogduu cidden benden cok saçi vardi :))))) bilmiorm ne kadar dogru oyle derler
Benimde rahim ağzı uzunluğu 3.25 mi neydi. Risk miymiş. Hiç uyarmak drCumartesi ayrintiliya giricem birde orda sorarım. Iyi ki yazdın
Korkma canim ben 5 haftadir kaniyorum yukari cikmazsa da 9 ay kanarmis... 24. Haftayi bekliyorum donum noktasi olacak benim icin.. sana tavsiyem plesantanin asagida olmasi yorgunlugu sevmez zaten benim kanamam temizlikci kadinin pesinde dolanmaktan oldu bu yuzden birak kalan kalsin sen eline kumandayi al yat dinlen... benim ihtiyac harici kalkmam yasak bir de 5 haftadir hergun igne vuruluyorum yetet ki minnosum iyi olsun
Bizde annemlere tasindik canim iyi ki varlar Allah razi olsun hepimizinkinden... canim ben 2 dr a gidiyorum ikisi de asagida olan plesanta 24.haftadan sonra cikar yukari dedi o yuzden dedim donum noktasi diye cunku ay Allah gostermesin cikmazsa kanamaya devam edermisim... benim ki 13 te basladi oyle devam ediyorBence de mutlaka sor canım unutma. Yeniden ölçüm yapsın doktor.
Benim kanamam 13. Haftada durdu. Ama işte plesentadan dolayı her an tekrarlama riski var. Aynen canım öyle yapıyorum. Salonda bir köşe oluşturdum. Kitaplarım, telefonum, kumandam. Yaşam alanı yaptım kendime:) Çok şükür benim yardımcım iyi. Su dönemde çok sık geliyor. Evimin düzenini bildiği için hiç sıkıntı yaşamıyorum. Diğer türlü dediğin gibi hep yönlendirmek lazım. Ama en büyük şansım ailemin yakın olması. 24. Hafta hafta dönüm noktası demişsin. Bir test mi yapılacak o hafta??
Mide yanmasi diyince hep goruumcem gelio aklima ya ne mide yanmasi cekioduu koca karilar cocugun saçlı olck ondan diolardii dogduu cidden benden cok saçi vardi :))))) bilmiorm ne kadar dogru oyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?