2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ultrasonla katından olcturdum benimkini canim

bebeklerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz ben kasiklarimin tam ustunde hissediyorum cok asagida gibi bebek normal mi acaba kasik tarafinda hissetmek
Herkesn farkli oluo kusum korkma bn gobek deliginin ustunde hissediorm hepp tekmelerni ama kizimda hep kasikta hissediodum her bebek farkli

Kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştım , yani yüzen balık gibi olan kısmını ama birkaç gündür çok az hissediyorum hatta bugün hiç hissetmedim sanki. Normal mi acaba ?
Bu arada daha hiç tekme falan hissetmedim.

Normal sanirim. Bende bir gün hissedip 2 3 gün hissetmeyebiliyorum

Bebeğin her yerini gösteriyor doktor. Tüm organlarına bakıyor. Tek tek kemiklerinin ölçümünü yapıyor. Heyecan içinde izledim her şeyini. Cdsini ve resimlerini de aldık. Geldiğimden beri tekrar tekrar bakıyorum. İnşallah senin de çok güzel geçicek:) Hissetme olayı çok göreceli ben de başkalarına göre geç hissetmiştim.

BIraz tatli biseyler ye sessiz bi yere cekil oturup takip et hareket ediomu etmiomu ama korkulck bsy oldugunu sanmam henuz daha duzenli degil zaten hareketleri

B
bende yarin gidiorm ayrintiliyaa normal muayenelrde oldgndan daha heyecanlym suanda bi an once bitsin bugunnnnm :))) tam olarak kac haftaliksn cnm

Benimde rahim ağzı uzunluğu 3.25 mi neydi. Risk miymiş. Hiç uyarmak dr Cumartesi ayrintiliya giricem birde orda sorarım. Iyi ki yazdın

Bence de mutlaka sor canım unutma. Yeniden ölçüm yapsın doktor.

Benim kanamam 13. Haftada durdu. Ama işte plesentadan dolayı her an tekrarlama riski var. Aynen canım öyle yapıyorum. Salonda bir köşe oluşturdum. Kitaplarım, telefonum, kumandam. Yaşam alanı yaptım kendime:) Çok şükür benim yardımcım iyi. Su dönemde çok sık geliyor. Evimin düzenini bildiği için hiç sıkıntı yaşamıyorum. Diğer türlü dediğin gibi hep yönlendirmek lazım. Ama en büyük şansım ailemin yakın olması. 24. Hafta hafta dönüm noktası demişsin. Bir test mi yapılacak o hafta??

Bizde annemlere tasindik canim iyi ki varlar Allah razi olsun hepimizinkinden... canim ben 2 dr a gidiyorum ikisi de asagida olan plesanta 24.haftadan sonra cikar yukari dedi o yuzden dedim donum noktasi diye cunku ay Allah gostermesin cikmazsa kanamaya devam edermisim... benim ki 13 te basladi oyle devam ediyor

Mide yanmasi diyince hep goruumcem gelio aklima ya ne mide yanmasi cekioduu koca karilar cocugun saçlı olck ondan diolardii dogduu cidden benden cok saçi vardi :))))) bilmiorm ne kadar dogru oyle derler

Ben kızımda da mide yanmasından ölüyordum..Kızım kel doğdu :)))) Şimdi de yanıyorummm hemde nasıl..Saçla alakası yok yani..Mide sıkıştıkça yanma artacak

Kızlar herkese merhaba. bende kasım annesi olucam inş. Hepinize şimdiden hayırlı doğumlar. Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

bende bebeğimi aşağıda ve çok az hissediyorum bazı günler hiç hissedemiyorum bile. Dr banada plesenta aşağıda dedi ama benim kanamam yok hiç olmadı. Ve ben hiç sağlıklı beslenemiyorum. Bebeğime iyi bakamıyorum (((((( Üstelik Çalışıyorum mesaimin çoğu oturarak geçiyo ve ayaklarım şişiyo. eve yorgun argın gittiğimden yürüyüşte yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…