- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.181
Kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştım , yani yüzen balık gibi olan kısmını ama birkaç gündür çok az hissediyorum hatta bugün hiç hissetmedim sanki. Normal mi acaba ?
Bu arada daha hiç tekme falan hissetmedim.
Oo nerde yasadigim yerde e bebek cnm ☺ nettn alis veris yaparim.bende mama konusunda gdo lu diye kullanmam diyordum madem organik bakayim ordan.sagol cnmevet sampuanida onu alcm mama hipp urunleri organiktir o yuzden onu tercih ettim doktor halam var o kesnlikle hipp kullan demisti ondan duyup almstm zaten bende. E bebekten aliorum herseyi orda var bu urunler yasadgn yerdr varsa gider bakarsn e bebege canim :)
kızlarrrrr mide yanması çeken bir ben miyim ???
B
bende yarin gidiorm ayrintiliyaa normal muayenelrde oldgndan daha heyecanlym suanda bi an once bitsin bugunnnnm :))) tam olarak kac haftaliksn cnm
hayır canım midem nasıl yanıyor benimde. Çok kötü bir sey. muz iyi geldi Bana ama geçici çözüm. bazen midem fokurduyr resmen.ama ne yapalım çok şükür bu günlerimize değil mi?
Bizde annemlere tasindik canim iyi ki varlar Allah razi olsun hepimizinkinden... canim ben 2 dr a gidiyorum ikisi de asagida olan plesanta 24.haftadan sonra cikar yukari dedi o yuzden dedim donum noktasi diye cunku ay Allah gostermesin cikmazsa kanamaya devam edermisim... benim ki 13 te basladi oyle devam ediyor
Ayrıntılıya giren anneler oncesinde ne yediklerinden ve bebeklerinin hareketliliğinden bahsedebilirler mi acaba ?
Ben de drumdan cok memnunum ama hepimiz insaniz diye diger dra da basladim gebelik takibimi ikisi de yapiyor benim de kafamda soru kalmiyor cunku zaten ayni seyleri soyluyorlar...o yuzden gitmende zarar olmaz bence.. ins canim duzelir tadini cikaririz2 doktora gitmek böyle riskli bir durumda çok iyi fikir. Biz de bugün eşimle bunu konuştuk. Ayrıntılı için perinatoloji prof'una gittik. Ve doktoru çok beğendik memnun kaldık. Kendi doktorumu bırakmadan ikisine birlikte gitmeye karar verdik. Hem gözden kaçan bir şey olmaz hem de içiniz rahat olur.
Bugün doktor da bana ilerleyen haftalarda bazen plesanta yukarı çıkabiliyor dedi. Ama tam şu haftaya kadar dememişti. 24. Haftada zaten kontrolüm var. Bakalım nasıl seyredicek durum. İnşallah ikimizde de düzelme olur canım.
Bende devlet hastanesine gidiyorum.Benim doktorumda kendine çağırdı bakalım ne diyecek haftaya randevum.Yapılıyor benim bu cuma değil diğer cuma,doktorum kendine çağırdı ama sevk mi edecek acaba radyolojiye, devlete giden diğer ark.lar cvp yazabilirler mi
Bende ilk hamileliğimde 21 kilo aldım ve hızlıca verdim sadece geriye 3 kilosu hediye kaldı yapıştı. Ama benim için iyi oldu çünkü baya zayıftım o 3 kilo ideal oldu bana. Bunda o kadar almam inşallah.Evet canım öyle oldu bende bulantılarım ilk aylarda çok az oldu hiç istifra etmedim.bi de azıcık midem bulanıyo gibi olsa peynir ekmekle bastırdım o yüzden ilk aylardan beri düzenli olarak alıyorum ayda 2 şer kilo..gidişata göre 20yle bitiricem ama birçok tanıdığım var 20 kilo alan doğum sonrası hepsini verdiler..ins biz de veririz hiç kafamıza takmamıza gerek yok..miniklerimiz sağlıklı olsun da gider kilolar bir şekilde
Bu arada hepinize hayırlı sahurlar dilerim kızlarr..
Canım elinden geliyorsa sade ince bir taç al, renkli kurdele, silikon tabancası.. birazcık beceri hem zevkli hem kolay kendin yaparsın istediğin gibisiniGünaydın anneler ,
Sonbahar geldi , yazı göremedik :)
Sabah sabah lohusa taçlarını araştırıyordum :) Lohusa gecelikleri de varmış :)
Aynı ben. Kulağım ve yattığım taraf göğsüm acımış oluyor uzun süre aynı tarafa yatmış olursam.hep sola yatamıyorum ya . kulağım kıkırdağım acıyor resmen. yastıga nasıl bastırıyorsamne zaman uyansam sırt üstüyüm ki hamilelikten önce sırt üstü hiç yatamazdım bile
Bacaklarımı bende üstüste koyamıyorum.. Bacakların arasına ve sırta yastık koyma zamanı geldi sanırım. Bu sıcakta da yastıklarla sarmaşdolaş olmak çok zor pöffBen alıştım artık sağ tarafa yatınca daha bir baskı yapıyor, sırt üstü yattığımda ise nefesim tıkanıyor sanki .. yalnız bacaklarımı üst üste koyamıyorum illaki biri önde diğeri arkada olacak.
Sağlık ocağı bana 24. hafta gel dedi şeker yüklemesi içinMerhaba;
Sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor mu kızlar bilen var mıdır?
Hiç göremedim henüz... Belki cinsiyetini öğrenemediğim içindir.Herkese merhaba,
Sizlerde rüyalarınızda bebeklerinizi görüyormusunuz?
Hadi yaa hangi hastane peki..ben zeynep kamile almaya çalışıyorum ama cok zor dolu hepBen aldim. Eskilerin tup kuyrugu gibi iki ay onceden aldim
Aslinda devlette bebegin kalp atisini doktor duyunca, bir liste ile sizi perinatologa gonderiyor. Orada size ikili, uclu, detayli ultrason, seker icin gun veriliyor. Ben 10 haftalik falan gittigim icin ikili teste yer bulamamistim ama detayliyi ve digerlerini alabildim.
Ben liv hospitalde ali ergün e gittim Prof. Kendisi Doktorum önerdi 450 tl verdik normalde 600 Muş doktor önerisi olduğu için indirim yaptı. ..kızlar ankara da ayrıntılı yaptıranlar hangi perinatologa gidiyorsunuz yada gittiniz.
Göztepe eğitim araştırma.Hadi yaa hangi hastane peki..ben zeynep kamile almaya çalışıyorum ama cok zor dolu hep
Tmm cok tskler cnmGöztepe eğitim araştırma.
Kadın doğum-gebeden randevu alın, dr otomatik yönlendiriyor ama yer kalmış mı bilemem. Temmuz sonu ayrıntılı için nisanda yer aldım ben.
Bende hic olmadi kizimda ve keldi dogdugunda bilmiorm bu kez de yok henuz sonradan olursa bilemem :))Ben kızımda da mide yanmasından ölüyordum..Kızım kel doğdu :)))) Şimdi de yanıyorummm hemde nasıl..Saçla alakası yok yani..Mide sıkıştıkça yanma artacak
Nerde yasiosn sen canm bu arada. Ya eger mecbur kalmazsan sutun yeterliyse sakin kullanma mama cocugunu biberona alistirma bebekler icin biberonu emmek meme emmekten daha kolay oldugu icin onu emmeyi tercih edeblr o yuzden son caren olsn sadece tedbir olarak evde tut bi taneOo nerde yasadigim yerde e bebek cnm ☺ nettn alis veris yaparim.bende mama konusunda gdo lu diye kullanmam diyordum madem organik bakayim ordan.sagol cnm
Benimde 19 +5 te erken mi dedm acaba esimin isi cok yogun hemen yapalm aradan ciksn dedm yoksa gelemez fln onun ozellikle gelmesni istiorm arada gorsunle yavruşlari :))Evet çok heyecanlı olunuyor:)) ve doktor gösterdikçe hiç bitmesin istiyorsun o ultrason. Tam olarak 20+2 günlük.
Hosgeldn canm niye beslenemiosn anlamadm canin mi istemio hala :/Kızlar herkese merhaba. bende kasım annesi olucam inş. Hepinize şimdiden hayırlı doğumlar. Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende bebeğimi aşağıda ve çok az hissediyorum bazı günler hiç hissedemiyorum bile. Dr banada plesenta aşağıda dedi ama benim kanamam yok hiç olmadı. Ve ben hiç sağlıklı beslenemiyorum. Bebeğime iyi bakamıyorum(((((( Üstelik Çalışıyorum mesaimin çoğu oturarak geçiyo ve ayaklarım şişiyo. eve yorgun argın gittiğimden yürüyüşte yapamıyorum
Bundan 1.5 ay önce yer yok dediler bana.Göztepe eğitim araştırma.
Kadın doğum-gebeden randevu alın, dr otomatik yönlendiriyor ama yer kalmış mı bilemem. Temmuz sonu ayrıntılı için nisanda yer aldım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?