2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nerde gittinz?

Kızlar , eşim Temmuz boyunca yanımda olmayacak
Kızını ailesinin yanına yazlığa , sonra da memleketlerine götürecek, yazın 1 ay boyunca yasal alma hakkı var. Ben de risk almamak için gidemiyorum. 1 ay boyunca görüşemeyeceğiz yani
Bu süre zarfında annem gelecek , yanımda duracak . Ana gibi yar olmaz ; ama insan eşini de arıyor ...

teşekkür ederim biz bitlisten Antalya alanya ya gidecez bayağı yol var ..sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi eşim cuma günü göreve başlamak için gidip geri gelecek birkaç gün yalnız kalacam onun sıkıntısı var şimdi bende sonra ev taşıma falan allah yardımcımız olsun ne diyeyim bu halimizle zor olacak

KıZlar yaklaşık on gündür bebeğimin hareketlerini hergün hissediyorum öyle mutlu oluyorum ki özellikle belli saatlerve hatta son bikaç gündür hareket ettiğimde elimi koyuyorum bi başkasının bile gayet kolay hissedebileceği şekilde oluyo.hareketlerini hissetmedğim günler çok üzülüyordum demekki vakti varmış.şimdi hergüne heyecanla uyanıyorum onu hissedebilmek için Rabb'ime Şükürler olsun.

Bornova şifa bize çok yakın aslında, randevu ücreti ne kadar? Doğumu nerde düşünüyorsunuz.?

Randevusu 250tl. ayrıntılı ultrason dahil. Biz ultrason için extra ödeme yaparız diye düşünmüştük ama ücretin içindeymiş. Çok iyi yani. Serkan Bey'den de çok memnun kaldık. Hem doktorluğu çok iyi hem de çok beyefendi bir insan. Doğum için daha karar vermedik. Siz nereyi düşünüyorsunuz?

1 ay boyunca sizde kalsa olmaz mi canim esin yaninda olmayinca bunalgule baglama sonra

Ben şuan devlette bir kadın doktoruma gidiyorum tüm testlerimi, ayrıntılı ultrason vs herşey ücretsiz... Fakat doğumu devlette yaptırmak istemiyorum çünkü doğum anında başımda bir doktorum olsun istiyorum inşallah saat kaç olursa olsun. Kuzenim iki normal doğumunu da bucada tınaztepede yaptı doktoru çok iyi,ilgili,bilgili... Ve kadın bir aksilik yoksa normal doğuma teşvik ediyor son çare olarak sezeyanı görüyor bu yüzden ben de bundan sonra ona da devam edeceğim inşallah doğumu da orda yapmak isterim. Bornova şifayı da duyuyorum fakat pek bilgim yok

Ayrıntılı ultrasonunuz nasıl geçti? Kaç dakika sürdü? Renkli dört boyutlu fln görebildiniz mi? Cd verdiler mi :)))

1 ay boyunca sizde kalsa olmaz mi canim esin yaninda olmayinca bunalgule baglama sonra
Canım babaannesi , dedesi torununu özlüyor görmek istiyor . Kayınvalidem eşime , senin gelmene gerek yok, diyor ama çocuk küçük 6,5 Yaşında babayı arıyor . Bir de yaz tatili , deniz 1 yıl boyunca onu bekliyor çocuk. Eşim de şunu yaparız , bunu yaparız diye önceden çok heveslendirdi kızını mutlu etmeye çalışıyor , çok hevesli kızı .
Burada kalma gibi bir durumu yok yani

Olsun o zaman uzme sen tatli canini annenle hasret gider belki boylesi daha iyi olacaktir sen ve bebisin icin

Slm listeye nasıl ekleniyoruz.

Agri da yasiyorum.bizim okuldaki bayan hocalar hep sezeryan yapmis sutleri 3 gun sonra ancak gelmis o yuzden hazir bulundir dediler.evet kasikla mama vermemi de soylediler.ama islarla emzirmak lazimmis..hakkimizda hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…