- 1 Şubat 2012
- 211
- 201
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.221
Sağol canım , evet öyle düşünmeye çalışayım . Belki de Can ve benim için en iyisi budur :)Olsun o zaman uzme sen tatli canini annenle hasret gider belki boylesi daha iyi olacaktir sen ve bebisin icin
Gunaydin canim... her yerim agriyor kulagim bile kivrilip kaliyor sabah uyaninca o bile nasil agriyor... bi de sola yattigimdan beri agzim acik uyaniyorum ici kupkuru olmus oluyor... saga psikolojik mi bilmiyorum hic yatamiyorumGünaydın anneler ,
Sol yana yatabiliyor musunuz gece boyunca ? Benim bir süre sonra bacağım vs ağrımaya başlıyor hep aynı şekilde durmaktan ve mecburen sağa dönüyorum. Gece boyunca bir sağ , bir sol dönüp duruyorum .
Hosgeldn canm niye beslenemiosn anlamadm canin mi istemio hala :/
O zaman bulantıdan yanmaya terfi ettim ben
günaydın herkese.. canım kan hapı deme, öldürüyor o şey beni. onu içtiğim gecenin sabahı kusmaktan içim dışıma çıkıyor hala.. dra sordum, 1 gün vitaminini al, 1 gün kan hapını dedi.. önceden her ikisini de hergün alıyordum şimdi sıraya bindirdim ama dediğin gibi kan hapı çok iğrenç bir bulantı yapıyor sabahında..Günaydın kızlar,kendimi bu gün hiç iyi hissetmiyorum.Bu kan hapı beni çok etkiliyo
Günaydın canım , ben gece yatmadan önce içiyorumGünaydın kızlar,kendimi bu gün hiç iyi hissetmiyorum.Bu kan hapı beni çok etkiliyo
günaydın herkese.. canım kan hapı deme, öldürüyor o şey beni. onu içtiğim gecenin sabahı kusmaktan içim dışıma çıkıyor hala.. dra sordum, 1 gün vitaminini al, 1 gün kan hapını dedi.. önceden her ikisini de hergün alıyordum şimdi sıraya bindirdim ama dediğin gibi kan hapı çok iğrenç bir bulantı yapıyor sabahında..
bu gidişimde ben dra söylicem valla içemiyorum diye.. şöyle haftada 1 vurulabilecek bir iğne şeklinde olsa ne iyi olur.. var mı ona benzer bir seçenek onu soracağım..vitamin içmiyorum ben sabah aç karnına içtim gene kötü oldum gece içiyorum gene aynı napıcam bilmiyorum
DonukPudra arabamıza zam gelmişgünaydın hayırlı sabahlar
4 boyutluya son 2 gün
bugün ve yarın iftara davetliyiznedense gebelikten mi ne bu sene hiç yemek yapma isteğim yok. eşim de oruç tutuyor mecburen corbadan pilava hazırlıyorum ama ayaklarım agrıyor artık
Resmen davet olsa diye dört gözle bakıyorum
HErkste ayni deil canm bnde sezeryan oldum ama bikac saat sonra geldi sutum israrla emzir senAgri da yasiyorum.bizim okuldaki bayan hocalar hep sezeryan yapmis sutleri 3 gun sonra ancak gelmis o yuzden hazir bulundir dediler.evet kasikla mama vermemi de soylediler.ama islarla emzirmak lazimmis..hakkimizda hayirlisi artik
Anlad canm ama artik dikkat gerekirse eger durumunda musaitse isi birak cocugunun gelisimi daha onrmli yemen lazm bnde cok istahli deilim ama mecburen yiorum bebegm icinevet canım canım hiç istemiyo sadece sebze meyve verseler yemek istemem o derece yani bide çalıştığım için hiç yemiyorum evde olsam yine zorlarım kendimi hazırlarım falan ama maalesef
bu gidişimde ben dra söylicem valla içemiyorum diye.. şöyle haftada 1 vurulabilecek bir iğne şeklinde olsa ne iyi olur.. var mı ona benzer bir seçenek onu soracağım..
hiç sorma benide kan hapını içtiğimde midem sırtıma vuruyor nefes alamıyorum kafam bir değişik oluyor sağlık ocağına gittim gynoferon kullanıyordum şimdi gynoferon sandol denilen başka bir cinsini verdi içinde b12 ve folikte içeriyor ama içince ben gene aynı..Günaydın kızlar,kendimi bu gün hiç iyi hissetmiyorum.Bu kan hapı beni çok etkiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?