- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.241
hiç sorma benide kan hapını içtiğimde midem sırtıma vuruyor nefes alamıyorum kafam bir değişik oluyor sağlık ocağına gittim gynoferon kullanıyordum şimdi gynoferon sandol denilen başka bir cinsini verdi içinde b12 ve folikte içeriyor ama içince ben gene aynı..
Kizlar suanda evden cikioruz ayrintiliya girmek icin cok heyecanliii :))insallah kuzum sagliklidir bi sorun cikmazz.
bilmiyorum vallahi doktoruma dedim vitamini içmesende olur ama kan hapı içmen lazım dedi..yalnız bende gastrit reflü var sabah çıkarttığım safralar ondan sonra başlayan mide baskıları nefes darlıkları..normal bir insan atlatıyorda ben gibi panikataklıysan her defasında sıkıntıya sokabiliyor..İçmekten başka bir çaremiz yok sanırım :S
bilmiyorum vallahi doktoruma dedim vitamini içmesende olur ama kan hapı içmen lazım dedi..yalnız bende gastrit reflü var sabah çıkarttığım safralar ondan sonra başlayan mide baskıları nefes darlıkları..normal bir insan atlatıyorda ben gibi panikataklıysan her defasında sıkıntıya sokabiliyor..
amin cümlemizin iyi geçsin.offf senin işin daha bi zor desene Allah yardımcımız olsun.
kan hapı bende içemiyorum mideme çok fena dokunuyor ağrı sırtıma vuruyor resmen. o yüzden ferrum fort kan iğnesi vurdurmaya başladım 15 günde bir vurdurucam hap içmektense iğne yaptırmaya razıyım benİçmekten başka bir çaremiz yok sanırım :S
seninde midenden ötürü nefesin darlanıyor mu peki benimde sırta vuruyor çok iğrenç bir hiskan hapı bende içemiyorum mideme çok fena dokunuyor ağrı sırtıma vuruyor resmen. o yüzden ferrum fort kan iğnesi vurdurmaya başladım 15 günde bir vurdurucam hap içmektense iğne yaptırmaya razıyım ben
kan hapı bende içemiyorum mideme çok fena dokunuyor ağrı sırtıma vuruyor resmen. o yüzden ferrum fort kan iğnesi vurdurmaya başladım 15 günde bir vurdurucam hap içmektense iğne yaptırmaya razıyım ben
var canım ferrum fort kan iğnesi ben vurduruyorum şuanbu gidişimde ben dra söylicem valla içemiyorum diye.. şöyle haftada 1 vurulabilecek bir iğne şeklinde olsa ne iyi olur.. var mı ona benzer bir seçenek onu soracağım..
evet canım malesef nefes alamıyorum sırtıma ağrı vuruyor su bile içemez hale geliyorum kan ilacı böyle berbat bişey malesefseninde midenden ötürü nefesin darlanıyor mu peki benimde sırta vuruyor çok iğrenç bir his
sat termin kilo yaş şehir bebeğin cinsiyeti bana mesaj atarsan eklerim :)Slm listeye nasıl ekleniyoruz.
ohh o davetler miss keşke bizide hergün çağırsalargünaydın hayırlı sabahlar
4 boyutluya son 2 gün
bugün ve yarın iftara davetliyiznedense gebelikten mi ne bu sene hiç yemek yapma isteğim yok. eşim de oruç tutuyor mecburen corbadan pilava hazırlıyorum ama ayaklarım agrıyor artık
Resmen davet olsa diye dört gözle bakıyorum
günaydınn :)Günaydın arkadaaşlar
hangi marka sizinki bende bir yan etki yok çok şükürGünaydın kızlar,kendimi bu gün hiç iyi hissetmiyorum.Bu kan hapı beni çok etkiliyo
hadi bakalım güzel haberler güzel bir poz bekliyoruz :)Kizlar suanda evden cikioruz ayrintiliya girmek icin cok heyecanliii :))insallah kuzum sagliklidir bi sorun cikmazz.
beğendiğime bakma anlamışsındır anormal bi,r durumum yok diye sevindimevet canım malesef nefes alamıyorum sırtıma ağrı vuruyor su bile içemez hale geliyorum kan ilacı böyle berbat bişey malesef
çok iyi yapmışsın, doktor tavsiyesiyle 15 günde bir vuruluyorsun değil mi? ben de gittiğimde öyle birşey isticem drdan.. midemin mahfolmasındansa iğneyi tercih ederim..kan hapı bende içemiyorum mideme çok fena dokunuyor ağrı sırtıma vuruyor resmen. o yüzden ferrum fort kan iğnesi vurdurmaya başladım 15 günde bir vurdurucam hap içmektense iğne yaptırmaya razıyım ben
Afiyet olsun canim bebise can olsungünaydın canlar eşim sahur yaparken ayıptır söylemesi bir tam kavunu hüplettim bende içim yanmış ama tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması varmış misali şimdi daha çok içim yanıyor sabah kupkuru uyandım
benide o adı batasıca ilaç mafetti şimdi bir farklısını yazdırdım sağlık ocağınaadanamerkez@ gynoferon kullanıyorum.Hamilelikten öncede kullanmıştım kansızlığım vardı hiç böyle etki etmemişti.
evet canım tsh için gittiğim dahiliye dr.u kan değerlerimede baktırdı b12 ciddi anlamda düşmüş onun için dodex iğne verdi kan değerimde 11 e düşmüş onun içinde 15 günde bir yaptırmam için ferrum fort iğne verdiçok iyi yapmışsın, doktor tavsiyesiyle 15 günde bir vuruluyorsun değil mi? ben de gittiğimde öyle birşey isticem drdan.. midemin mahfolmasındansa iğneyi tercih ederim..
ilaç ismi farketmiyo canım malesef ben hapı dokununca şurubuna başlamıştım ama şurubuda aynı değişen bişey yok sadece iğnede sıkıntı yaşamadım oda mideme gitmediği içinbenide o adı batasıca ilaç mafetti şimdi bir farklısını yazdırdım sağlık ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?