2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

İçmekten başka bir çaremiz yok sanırım :S

bilmiyorum vallahi doktoruma dedim vitamini içmesende olur ama kan hapı içmen lazım dedi..yalnız bende gastrit reflü var sabah çıkarttığım safralar ondan sonra başlayan mide baskıları nefes darlıkları..normal bir insan atlatıyorda ben gibi panikataklıysan her defasında sıkıntıya sokabiliyor..

offf senin işin daha bi zor desene Allah yardımcımız olsun.

kan hapı bende içemiyorum mideme çok fena dokunuyor ağrı sırtıma vuruyor resmen. o yüzden ferrum fort kan iğnesi vurdurmaya başladım 15 günde bir vurdurucam hap içmektense iğne yaptırmaya razıyım ben

kan hapı bende içemiyorum mideme çok fena dokunuyor ağrı sırtıma vuruyor resmen. o yüzden ferrum fort kan iğnesi vurdurmaya başladım 15 günde bir vurdurucam hap içmektense iğne yaptırmaya razıyım ben
seninde midenden ötürü nefesin darlanıyor mu peki benimde sırta vuruyor çok iğrenç bir his

Bende iğneden korkuyorum

bu gidişimde ben dra söylicem valla içemiyorum diye.. şöyle haftada 1 vurulabilecek bir iğne şeklinde olsa ne iyi olur.. var mı ona benzer bir seçenek onu soracağım..
var canım ferrum fort kan iğnesi ben vurduruyorum şuan dr.una muhakkak söyle içemediğini iğne iste verir inş.

Slm listeye nasıl ekleniyoruz.
sat termin kilo yaş şehir bebeğin cinsiyeti bana mesaj atarsan eklerim :)

ohh o davetler miss keşke bizide hergün çağırsalar

Günaydın arkadaaşlar
günaydınn :)

Günaydın kızlar,kendimi bu gün hiç iyi hissetmiyorum.Bu kan hapı beni çok etkiliyo
hangi marka sizinki bende bir yan etki yok çok şükür

Kizlar suanda evden cikioruz ayrintiliya girmek icin cok heyecanliii :))insallah kuzum sagliklidir bi sorun cikmazz.
hadi bakalım güzel haberler güzel bir poz bekliyoruz :)

çok iyi yapmışsın, doktor tavsiyesiyle 15 günde bir vuruluyorsun değil mi? ben de gittiğimde öyle birşey isticem drdan.. midemin mahfolmasındansa iğneyi tercih ederim..

adanamerkez@ gynoferon kullanıyorum.Hamilelikten öncede kullanmıştım kansızlığım vardı hiç böyle etki etmemişti.

çok iyi yapmışsın, doktor tavsiyesiyle 15 günde bir vuruluyorsun değil mi? ben de gittiğimde öyle birşey isticem drdan.. midemin mahfolmasındansa iğneyi tercih ederim..
evet canım tsh için gittiğim dahiliye dr.u kan değerlerimede baktırdı b12 ciddi anlamda düşmüş onun için dodex iğne verdi kan değerimde 11 e düşmüş onun içinde 15 günde bir yaptırmam için ferrum fort iğne verdi

benide o adı batasıca ilaç mafetti şimdi bir farklısını yazdırdım sağlık ocağına
ilaç ismi farketmiyo canım malesef ben hapı dokununca şurubuna başlamıştım ama şurubuda aynı değişen bişey yok sadece iğnede sıkıntı yaşamadım oda mideme gitmediği için

günaydın canlarım dün akşam iftar saatinde bi kramp girdi karnıma acayip bişey oldum kıpırdayamadım sizlerde de oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…