- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.261
Ne kadara almistiniz kiDonukPudra arabamıza zam gelmiş999 Tl olmuş.
Almamıştık 890 tl idi indirime girmesini bekliyorduk zam gelmiş.Ne kadara almistiniz ki
Tuh uzuldum bu zamlar kotu oldu bizler icin... ben de araba ariyorum link atabilir misin canim begendiginiz arabayi fikir olsun bana daAlmamıştık 890 tl idi indirime girmesini bekliyorduk zam gelmiş.
http://www.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-105483Tuh uzuldum bu zamlar kotu oldu bizler icin... ben de araba ariyorum link atabilir misin canim begendiginiz arabayi fikir olsun bana da
Guzelmis canim 15 kg yaziyor normali mi bu
adanamerkez@ gynoferon kullanıyorum.Hamilelikten öncede kullanmıştım kansızlığım vardı hiç böyle etki etmemişti.
Tuh uzuldum bu zamlar kotu oldu bizler icin... ben de araba ariyorum link atabilir misin canim begendiginiz arabayi fikir olsun bana da
Günaydın anneler ,
Sol yana yatabiliyor musunuz gece boyunca ? Benim bir süre sonra bacağım vs ağrımaya başlıyor hep aynı şekilde durmaktan ve mecburen sağa dönüyorum. Gece boyunca bir sağ , bir sol dönüp duruyorum .
Taşıma kapasitesi 15 kg. Yani çocuk 15 kg olana kadar kullanabilirsin.Guzelmis canim 15 kg yaziyor normali mi bu
Anlad canm ama artik dikkat gerekirse eger durumunda musaitse isi birak cocugunun gelisimi daha onrmli yemen lazm bnde cok istahli deilim ama mecburen yiorum bebegm icin
Ben de öyle olmayı umuyorum kısmetse önümüzdeki haftalarda ya da aylardabakalım bulantı mı daha kotu yanma mı... ahh ahh neler çekiyoruz...
kesinlikle hele gırtlağa kadar nüfuz ettiyseyanma daha kötü
kesinlikle hele gırtlağa kadar nüfuz ettiyse
günaydın canlarım dün akşam iftar saatinde bi kramp girdi karnıma acayip bişey oldum kıpırdayamadım sizlerde de oluyo mu
Almamıştık 890 tl idi indirime girmesini bekliyorduk zam gelmiş.
tum bebek urunlerinemi zam geldi? tuh kotu olmus.günaydın hanımlar.
bu zamlar bizim için çok kötü oldu bebek araç gereçlerine zam gelmiş. daha erkendi almak için bekliyorduk bizde biraz daha geçsin diye
kasiklarinda mi oldu kramp benimde oyle oldu iki kere kaskati kesildim cok korktumusuttugumu dusundum ama doktora sormak lazim bi.
tum bebek urunlerinemi zam geldi? tuh kotu olmus.
bende gidince bi sorcam canım kasıklarımda değil göbeğimde oldu bi tömerli oluştu eşim bebek hareketi o dedi ama acayip tuhaf oldum ben
onuda yasadim canim yan tarafdan dogruluyum derken oldu. aniden hareket edince oldu galiba o ama dunku beni bayagi korkuttu.
pazartesi günü detaylı ultrasonum var hastaneyi aradım ne kadar sürer dedim 5 dk sürer dedi o kadar hızlı mı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?