2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tuh uzuldum bu zamlar kotu oldu bizler icin... ben de araba ariyorum link atabilir misin canim begendiginiz arabayi fikir olsun bana da

günaydın hanımlar.
bu zamlar bizim için çok kötü oldu bebek araç gereçlerine zam gelmiş. daha erkendi almak için bekliyorduk bizde biraz daha geçsin diye

Ben sağa sola ve nerdeyse yüzümün üstüne doğru her şekilde yatıyorum. Dr'um bebek asla ezilmez endişe etme dedi.Sen vücut olarak en rahat nasıl hissediyorsan öyle yat dedi. Zaten bir ay sonra iyice sıkıntılı uykular başlayacak onu tecrübelerimden biliyorum.

Anlad canm ama artik dikkat gerekirse eger durumunda musaitse isi birak cocugunun gelisimi daha onrmli yemen lazm bnde cok istahli deilim ama mecburen yiorum bebegm icin

canım durum müsait olsan dakika durmam zaten ama değil.yinede tabiki gerekirse bırakıcam biraz daha bakayım da artık

günaydın canlarım dün akşam iftar saatinde bi kramp girdi karnıma acayip bişey oldum kıpırdayamadım sizlerde de oluyo mu

kasiklarinda mi oldu kramp benimde oyle oldu iki kere kaskati kesildim cok korktum usuttugumu dusundum ama doktora sormak lazim bi.
Almamıştık 890 tl idi indirime girmesini bekliyorduk zam gelmiş.

günaydın hanımlar.
bu zamlar bizim için çok kötü oldu bebek araç gereçlerine zam gelmiş. daha erkendi almak için bekliyorduk bizde biraz daha geçsin diye
tum bebek urunlerinemi zam geldi? tuh kotu olmus.

kasiklarinda mi oldu kramp benimde oyle oldu iki kere kaskati kesildim cok korktum usuttugumu dusundum ama doktora sormak lazim bi.

tum bebek urunlerinemi zam geldi? tuh kotu olmus.

bende gidince bi sorcam canım kasıklarımda değil göbeğimde oldu bi tömerli oluştu eşim bebek hareketi o dedi ama acayip tuhaf oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…