- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.281
Kızlar bende yasadım aynı seyi dün gece ve bu sabah ölüyorum sandım hayatımda öyle acı yemedim galiba oldugum yerde kaldım resmen kilitlenmis gibi, midemden göbegime dogruydu, sabah randevum vardı ilk isim doktora onu sormak oldu, bebekle alakalı degildir üsütmüs olabilirsin veya cok acı bisey yediysen olmustur dedi.. Acı yemedim ama dün üsümüstüm sebebi oymus yani rahatladım bende..cok soguk seylerde icme dedi ayrıcaonuda yasadim canim yan tarafdan dogruluyum derken oldu. aniden hareket edince oldu galiba o ama dunku beni bayagi korkuttu.
aynen canım benide çok korkuttu sadece o anlık oldu sonra geçti
Benim ilk hamileligim o yuzden pek fikrim yok canim acaba dedim cocuk icin 15 kg az degil mi bazi arabalarda 18 yaziyor kararsiz kaldim ben deTaşıma kapasitesi 15 kg. Yani çocuk 15 kg olana kadar kullanabilirsin.
Ürünün ağırlığı 7,9 kg.
Detaylı ultrason fiyatları nasıl? Banada 4 hafta sonra yaptır dedi doktor, yani istersen yaptır dedi hatta, cok cok gerekli degil dedipazartesi günü detaylı ultrasonum var hastaneyi aradım ne kadar sürer dedim 5 dk sürer dedi o kadar hızlı mı oluyo
bende usuttugumu dusunuyorum cok kotu oluyor insan gercekten.Kızlar bende yasadım aynı seyi dün gece ve bu sabah ölüyorum sandım hayatımda öyle acı yemedim galiba oldugum yerde kaldım resmen kilitlenmis gibi, midemden göbegime dogruydu, sabah randevum vardı ilk isim doktora onu sormak oldu, bebekle alakalı degildir üsütmüs olabilirsin veya cok acı bisey yediysen olmustur dedi.. Acı yemedim ama dün üsümüstüm sebebi oymus yani rahatladım bende..cok soguk seylerde icme dedi ayrıca
Detaylı ultrason fiyatları nasıl? Banada 4 hafta sonra yaptır dedi doktor, yani istersen yaptır dedi hatta, cok cok gerekli degil dedi
Sonra istersen baston pusete geçersin ama gerek kalacağını sanmıyorum.Benim ilk hamileligim o yuzden pek fikrim yok canim acaba dedim cocuk icin 15 kg az degil mi bazi arabalarda 18 yaziyor kararsiz kaldim ben de
benimde bir on dk sürdü 5 dk sı kalbe odaklandı orada uzun kaldı sonra sırayla diğerlerine geçti..pazartesi günü detaylı ultrasonum var hastaneyi aradım ne kadar sürer dedim 5 dk sürer dedi o kadar hızlı mı oluyo
Ben de normal doğum yaptım ama 4 günde geldi :)HErkste ayni deil canm bnde sezeryan oldum ama bikac saat sonra geldi sutum israrla emzir sen
Yanii dedgim gibi her kadinda farkli oluo :)Ben de normal doğum yaptım ama 4 günde geldi :)
Anladim kusum cok dikkat et o zaman kendine aralarin varsa cik disarda zorla ye biseylercanım durum müsait olsan dakika durmam zaten ama değil.yinede tabiki gerekirse bırakıcam biraz daha bakayım da artık
Normalde 45 dakika sürermiş ama benim bebeğim uykuya geçtiği icin biraz ara verdik tatli falan yedim tekrar öncesindeki yemiştim icim bayıldı bir buck saati buldu benimkipazartesi günü detaylı ultrasonum var hastaneyi aradım ne kadar sürer dedim 5 dk sürer dedi o kadar hızlı mı oluyo
Arkadaslar genelde 300 tl civarında ödediler ben 700 lira verdim benim doktorum biraz pahalı ama daha önce sorun yaşadığım icin gozum görmüyor ben ikili testi falan aynı fiyata yaptırdım. Yalnız yaptıracaksın randevu al genelde dolu oluyor randevlarDetaylı ultrason fiyatları nasıl? Banada 4 hafta sonra yaptır dedi doktor, yani istersen yaptır dedi hatta, cok cok gerekli degil dedi
evet canım malesef nefes alamıyorum sırtıma ağrı vuruyor su bile içemez hale geliyorum kan ilacı böyle berbat bişey malesef
Eki Görüntüle 1565230 Ben bunu içiyorum pek bi yan etkisini görmedim, siz ne kullanıyosunz
bende bunu içiyorum, kabızlık yaptı. Doktor yemekten sonra al, iki saat bişe yeme dedi.Eki Görüntüle 1565230 Ben bunu içiyorum pek bi yan etkisini görmedim, siz ne kullanıyosunz
Merhaba ben de iki gündür sağ kasığımın alt kısımlarında kramplar hissediyorum.Ağrılara alışkınız ama bir kere oturduğum yerden kalkamadım resmen.Allahtan bebeiğimin hareketlerini hissettiğim için kendimi korkutmamaya çalışıyorum.Cumartesi ayrıntılı ultrasyonda soracağım umarım ciddi bir durum değildir.günaydın canlarım dün akşam iftar saatinde bi kramp girdi karnıma acayip bişey oldum kıpırdayamadım sizlerde de oluyo mu
Allahin izniyle o gunleri gorursek tamam cnm ☺ama bulundurayim mama yine deHErkste ayni deil canm bnde sezeryan oldum ama bikac saat sonra geldi sutum israrla emzir sen
iyi maşallah gözün aydın :)Ben geldim cok sukur bunu da atlattik bebek yuzunu gostermedigi icin iki defa girmek zorunda kaldik ama cok sukur ki herseyi gayet iyi saglikli darısı henuz yapmayanlarin basina :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?