- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.301
Ben de iki saat önce iki saat sonra pek bişey yememeye çalışıyorum c vitamini ile alınması iyi, proteinle de almamak gerekiyor diye biliyorumbende bunu içiyorum, kabızlık yaptı. Doktor yemekten sonra al, iki saat bişe yeme dedi.
Benim kan degerim birden 9,5 e dustu doktor acil baslasin suruba demia.midemi cok agritti gunde 1 tane iciyorum diger gun icmiyorum sonra yine iciyorum surupta buhiç sorma benide kan hapını içtiğimde midem sırtıma vuruyor nefes alamıyorum kafam bir değişik oluyor sağlık ocağına gittim gynoferon kullanıyordum şimdi gynoferon sandol denilen başka bir cinsini verdi içinde b12 ve folikte içeriyor ama içince ben gene aynı..
Doğum yapıla gün bebek yarım çay kaşığı süt emse yeterliymiş , inatla emzirmek lazım sanırım süt gelene kadarAllahin izniyle o gunleri gorursek tamam cnm ☺ama bulundurayim mama yine de
Bana da doktor aynı bu şekilde açıklamıştıBen de iki saat önce iki saat sonra pek bişey yememeye çalışıyorum c vitamini ile alınması iyi, proteinle de almamak gerekiyor diye biliyorum
canım bende kullanıyorum bunu bide decavit alıyorum bir gün birini öteki gün diğerini sırayla.yan etki görmedim bendeEki Görüntüle 1565230 Ben bunu içiyorum pek bi yan etkisini görmedim, siz ne kullanıyosunz
Canim ben gyno ferro sanol iciyorum hicbir yan etkisi de olmadiEki Görüntüle 1565230 Ben bunu içiyorum pek bi yan etkisini görmedim, siz ne kullanıyosunz
Selam kızlar sağlık ocağından yeni geldim 5 kilo almışım..aşımıda oldum hafif sızlıyor gibi..en güzeli kalp atışlarını dinletti harikaydı yaaaa kızımda yanımdaydı şaşırdı oda
bende reflü var canım had safhada o yüzden dr.uma söyledim kan için ilaç vermemişti henüz ama kızıma hamileyken ferplex şurup kullanmıştım mahvolmuştum midesinde sorun olan arkadaşlara daha fazla yan etki yapıyor malesef. dahiliye drumda iğne daha tesirli diye ferrum fort iğne verdi 15te bir yaptırıcam inş. işe yarar..Eki Görüntüle 1565230 Ben bunu içiyorum pek bi yan etkisini görmedim, siz ne kullanıyosunz
Ayşe beni sen anlarsın öyle bir tıkandım ki eve geldim midem şişti sırtıma kadar burun tıkalı geniz akıntılı nefesi çok zor aldım..gerçi hala öyle sayılırım ama...20. Hafta dahaBenim kan degerim birden 9,5 e dustu doktor acil baslasin suruba demia.midemi cok agritti gunde 1 tane iciyorum diger gun icmiyorum sonra yine iciyorum surupta bu
bence kasıklardaki ayakları karındaki kafası :) olabilirmi sizcede?Bazen kasıklarımda bazen göbeğimin etrafında pıt pıt pıt bişeyler atıyo. Şimdi bunun hangisi bebek hareketi. Kasıklarım mı karnım mı kızlar?
yanma daha kötü
Bebişler için katlancaz herşeye canım.Ayy yapmayın kızlar beni bunalıma sokmayın yahhuuvalla yoruldum artık, 17. haftadayım hala yediklerim boğazıma geliyor...yıldım
kızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
sonuç geldi...bebişimde down sendromu, trizomu 13/18 filan yokmuşşşş!!!
sıra geldi detaylı ultrasonaaa...onda da bir şey çıkmaz inşallah diye dua ediyorum...
Allah'ım nasıl mutluyum...ama yine de insan acaba diyor...
Gözünaydınnnnkızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
sonuç geldi...bebişimde down sendromu, trizomu 13/18 filan yokmuşşşş!!!
sıra geldi detaylı ultrasonaaa...onda da bir şey çıkmaz inşallah diye dua ediyorum...
Allah'ım nasıl mutluyum...ama yine de insan acaba diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?