2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim kan degerim birden 9,5 e dustu doktor acil baslasin suruba demia.midemi cok agritti gunde 1 tane iciyorum diger gun icmiyorum sonra yine iciyorum surupta bu

Eklentiler

• IMG_20150524_004536.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 61
Allahin izniyle o gunleri gorursek tamam cnm ☺ama bulundurayim mama yine de
Doğum yapıla gün bebek yarım çay kaşığı süt emse yeterliymiş , inatla emzirmek lazım sanırım süt gelene kadar
Bir de anne-bebek yalnız olunca sessiz ortamda süt daha kolay gelirmiş , yanınızda insanlar varsa stres vs sütün gelmesini geciktirebiliyormuş.
Ben de araştırınca bu bilgileri buldum

Bu arada yarın seminerin son günü , nihayet bitiyor.
Bir yandan tatile giriyoruz diye seviniyorum , bir yandan da tatilde eşim Temmuz ayı boyunca yanımda olmayacak , bu da aklıma gelince üzülüyorum.Nasıl geçecek bakalım bu hasret dolu 1 ay Şimdiden içime sıkıntı basıyor

Selam kızlar sağlık ocağından yeni geldim 5 kilo almışım..aşımıda oldum hafif sızlıyor gibi..en güzeli kalp atışlarını dinletti harikaydı yaaaa kızımda yanımdaydı şaşırdı oda

maşallah canım sağlık ocağında nasıl dinletiyolar ki benm hiç aklıma gelmedi sormak ultrason cihazı yok diye biliom

Eki Görüntüle 1565230 Ben bunu içiyorum pek bi yan etkisini görmedim, siz ne kullanıyosunz
bende reflü var canım had safhada o yüzden dr.uma söyledim kan için ilaç vermemişti henüz ama kızıma hamileyken ferplex şurup kullanmıştım mahvolmuştum midesinde sorun olan arkadaşlara daha fazla yan etki yapıyor malesef. dahiliye drumda iğne daha tesirli diye ferrum fort iğne verdi 15te bir yaptırıcam inş. işe yarar..

Benim kan degerim birden 9,5 e dustu doktor acil baslasin suruba demia.midemi cok agritti gunde 1 tane iciyorum diger gun icmiyorum sonra yine iciyorum surupta bu
Ayşe beni sen anlarsın öyle bir tıkandım ki eve geldim midem şişti sırtıma kadar burun tıkalı geniz akıntılı nefesi çok zor aldım..gerçi hala öyle sayılırım ama...20. Hafta daha ((

Bazen kasıklarımda bazen göbeğimin etrafında pıt pıt pıt bişeyler atıyo. Şimdi bunun hangisi bebek hareketi. Kasıklarım mı karnım mı kızlar?

kızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
sonuç geldi...bebişimde down sendromu, trizomu 13/18 filan yokmuşşşş!!!
sıra geldi detaylı ultrasonaaa...onda da bir şey çıkmaz inşallah diye dua ediyorum...
Allah'ım nasıl mutluyum...ama yine de insan acaba diyor...

esrade Olabilir. Zaten kafası batıyo akşama doğru. Yani kafasının olduğu yerin tam çaprazı ayaklarıdır heralde. Pıt pıt oynaşıyor ya resmen. Demek önceki hissettiklerim de bebeğimmiş

Gözünüz aydın çok şükür canım bende çok mutlu oldum sizin adınıza.. Allahın izniyle detaylıda güzel geçer.. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın ben heyecanlanıyorum haftalar ilerledikçe. Korkularım da artıyor sağlıklı doğum olur inşallah..

Gözünaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…