- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.321
gözünüzaydın cnm çok sevindimkızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
sonuç geldi...bebişimde down sendromu, trizomu 13/18 filan yokmuşşşş!!!
sıra geldi detaylı ultrasonaaa...onda da bir şey çıkmaz inşallah diye dua ediyorum...
Allah'ım nasıl mutluyum...ama yine de insan acaba diyor...
evet cnm senin haftanda önde baya büyüdü artık tekmeler ne alemde tekmede atıyomu arada ?esrade Olabilir. Zaten kafası batıyo akşama doğru. Yani kafasının olduğu yerin tam çaprazı ayaklarıdır heralde. Pıt pıt oynaşıyor ya resmen. Demek önceki hissettiklerim de bebeğimmiş
evet cnm senin haftanda önde baya büyüdü artık tekmeler ne alemde tekmede atıyomu arada ?
bende tekme yok henüz ama ufaktan böyle nasıl desem toplanma gibi dalgalanma gibi balık kayar gibi oluyo bide gıdıklanıyo içim :)Atarsa sağlam tekme atıyor atmazsa 2gün hareket yok. tekmeyi bariz anlıyordum da bu hafta özellikle 3gündür kıpraşmalar yoğun oluyo :)
Sende var mı ufaktan ?
Inan bana cok sevindim tatlimkızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
sıra geldi detaylı ultrasonaaa...onda da bir şey çıkmaz inşallah diye dua ediyorum...
bende aşı oldum ilk gün hafif sızladı 2. gün bir gerginlik hafif ağrı şişlik oldu 3. gün (bugün ) sıkıntım yok :)Selam kızlar sağlık ocağından yeni geldim 5 kilo almışım..aşımıda oldum hafif sızlıyor gibi..en güzeli kalp atışlarını dinletti harikaydı yaaaa kızımda yanımdaydı şaşırdı oda
Atarsa sağlam tekme atıyor atmazsa 2gün hareket yok. tekmeyi bariz anlıyordum da bu hafta özellikle 3gündür kıpraşmalar yoğun oluyo :)
Sende var mı ufaktan ?
Hadi ya iyiymiş bayaa fiyatı desene..doktor illede yaptır demedi bana aslında, yani bişey varsa yapabilecek bişey zaten yok şu an ancak doğumdan sonra dedi ayrıcada yaptırsan bile hiç bi test %100 garantili degil zaten dedi..bende yaptırmam o zaman dedim..ama dedigin gibi daha önce sorun yasamıs olsaydım benimde gözüm görmezdi heralde :/Allaha emanet olsun yavrucaklar inşallah...Arkadaslar genelde 300 tl civarında ödediler ben 700 lira verdim benim doktorum biraz pahalı ama daha önce sorun yaşadığım icin gozum görmüyor ben ikili testi falan aynı fiyata yaptırdım. Yalnız yaptıracaksın randevu al genelde dolu oluyor randevlar
bir çok ürüne zam gelecek diyorlardı , gelmişe bebekte 250 tl üzerine 100 tl hediye çeki var...
ve istediğim araba casual cadillac 999 tl olmuş. zam yapmışlar.
hediye çeki varken ana kucagını alayım dedim bitmiş
e bebekte 250 tl üzerine 100 tl hediye çeki var...
ve istediğim araba casual cadillac 999 tl olmuş. zam yapmışlar.
hediye çeki varken ana kucagını alayım dedim bitmiş
Benide yaa. Onu icmesem hiç sıkıntım kalmadı artık. Ama hap mahvediyor. Ben gece içmeye başladım. Nispeten daha iyiyim. Gece uyanıyorum bulantiyla ama geri uyuyorum. Bi de sabah saatleri bulanıyor sonra geçiyor. Sabah aç karınca yüzüncü günüm zehir oluyorduGünaydın kızlar,kendimi bu gün hiç iyi hissetmiyorum.Bu kan hapı beni çok etkiliyo
Bana geçen ay söylemişti aşını yaptırmaya geldiğinde dinletiyim hatırlat demişti..ultrason değildi küçük bir alet vardı elinde numaralar falan vardı ekranda...öyle dinletti,sende sor bi gidincemaşallah canım sağlık ocağında nasıl dinletiyolar ki benm hiç aklıma gelmedi sormak ultrason cihazı yok diye biliom
Sevindim gözün aydınnkızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
Sen yaptirdigin için daha iyi biliyorsun ki o testin sonucu 100 de 100 e yakın. Yani kesin bişey yoktur için rahat olsun artık :)kızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?