2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben yattığımda nefes sıkıntısı çekiyorum karnım şiştikçe daha zor oluyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah..

gözünüzaydın cnm çok sevindim

Atarsa sağlam tekme atıyor atmazsa 2gün hareket yok. tekmeyi bariz anlıyordum da bu hafta özellikle 3gündür kıpraşmalar yoğun oluyo :)
Sende var mı ufaktan ?
bende tekme yok henüz ama ufaktan böyle nasıl desem toplanma gibi dalgalanma gibi balık kayar gibi oluyo bide gıdıklanıyo içim :)

Inan bana cok sevindim tatlim

bende aşı oldum ilk gün hafif sızladı 2. gün bir gerginlik hafif ağrı şişlik oldu 3. gün (bugün ) sıkıntım yok :)

Atarsa sağlam tekme atıyor atmazsa 2gün hareket yok. tekmeyi bariz anlıyordum da bu hafta özellikle 3gündür kıpraşmalar yoğun oluyo :)
Sende var mı ufaktan ?

Ben henüz tekmelerini hissetmiyorum ya da o hissettiklerim tekmeleri mi bilmiyorum hafif hafif dalgalanma gibi havacıklar oluşuyor sanki ara ara kasıklarımda, göbeğimin altında ya da çevresinde bebeğimi hissetmeyi bende çok istiyorum. Sizin cinsiyeti neydi? Bizim kız biraz tembel sanırım çok hareketli değil

Hadi ya iyiymiş bayaa fiyatı desene..doktor illede yaptır demedi bana aslında, yani bişey varsa yapabilecek bişey zaten yok şu an ancak doğumdan sonra dedi ayrıcada yaptırsan bile hiç bi test %100 garantili degil zaten dedi..bende yaptırmam o zaman dedim..ama dedigin gibi daha önce sorun yasamıs olsaydım benimde gözüm görmezdi heralde :/Allaha emanet olsun yavrucaklar inşallah...

e bebekte 250 tl üzerine 100 tl hediye çeki var...

ve istediğim araba casual cadillac 999 tl olmuş. zam yapmışlar.

hediye çeki varken ana kucagını alayım dedim bitmiş

Günaydın kızlar,kendimi bu gün hiç iyi hissetmiyorum.Bu kan hapı beni çok etkiliyo
Benide yaa. Onu icmesem hiç sıkıntım kalmadı artık. Ama hap mahvediyor. Ben gece içmeye başladım. Nispeten daha iyiyim. Gece uyanıyorum bulantiyla ama geri uyuyorum. Bi de sabah saatleri bulanıyor sonra geçiyor. Sabah aç karınca yüzüncü günüm zehir oluyordu

Kızlar inanılmaz basım donüyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyrum ne oldu anlamadım bir fikri yada önerisi olan varmi

maşallah canım sağlık ocağında nasıl dinletiyolar ki benm hiç aklıma gelmedi sormak ultrason cihazı yok diye biliom
Bana geçen ay söylemişti aşını yaptırmaya geldiğinde dinletiyim hatırlat demişti..ultrason değildi küçük bir alet vardı elinde numaralar falan vardı ekranda...öyle dinletti,sende sor bi gidince

Sevindim gözün aydınn

Merhaba annisler.
Hafta sonunu hastanede gecirdik kizimla.
Plesenta ondeymis.gecenin bir yarısı aniden boşalan kanla kalktim yataktan agri yoktu.ama kabus gibiydi.omrumden ömür gittigitti
Rahim ağzı normal ama.dusuk riski var.içeride kanama varmış.1 hafta rapor yazdi dr.
Bukez kaybetmek istemiyorum bebisimi.ezanlar okynuyor Rabbim mübarek günlerin hatrina yüzümüze baksin
Dualarinizi esirgemeyin. Sağlıkla kavusalim insallah kuzucuklarimiza

Sen yaptirdigin için daha iyi biliyorsun ki o testin sonucu 100 de 100 e yakın. Yani kesin bişey yoktur için rahat olsun artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…