2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Çok geçmiş olsun canım.Bol bol yat dinlen.Dualarımız bebişin ve seninle rabbim bebeklerimize bize bağışlasın.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Hicbiseycik olmayacak Allahın izniyle bol bol yat dinlen . Kız bebekler çok dayanıklı oluyor merak etme sen

Allah seni ve bebeğini korusun, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sana. Amin.

Hicbiseycik olmayacak Allahın izniyle bol bol yat dinlen . Kız bebekler çok dayanıklı oluyor merak etme sen

İş yerindeki arkadasta arayip tatile cikacaktim temmuzun son haftasina dönermisin diyor.raporluyum durumu biliyor.hergün iş için telefon geliyor.kafamı nerelere vurayin bilemiyorum.o kadar demoralize oluyorum ki anlatamam.
Aklima siz geldiniz bi yazayim dedim.tesekkur ederim hepinize

Önce senin ve bebeğin sağlığı canım keyfiyetten evde durmuyorsun ki, tamam arkadaşında tatil planı yapmış işyerin idare edemiyor mu ?

Sağlık bu sonuçta keyiften evde değilsin yapıcak bişi yok idare etsinler o kadarda.boşver takma sen kafana.

A Allahım seni ve bebeğini korusun canım.

Raporlusun zaten telefonunu kapat bence. İnsanlara diyecek söz bulamıyorum...

Büyük geçmiş olsun canım , yat dinlen , içini ferah tut , düzelecektir .

Bencede cok az dra dedik ama bi bakalim haftaya dedi.rapor vermeye korkuyo sanki.keyfi değil riskli durum sonuçta.ama perinatolog ve ilk dusukten beri bu dr takip ediyor.caresiz hissediyorum

Canim su anda gozumden akan yaslari gormen lazim... ayni seyi ben de yasadim gecenin bi yarisi kanatsiz melegimi aglayarak aradim Allahtan dr um herseyin basinda bir abla gibi... ilk bebegimi kaybettim bu da tedaviyle oldu 5haftadir yasiyorum bu durumu... fitille gececek bi durum degil kirmizi kanin oyle bosalmasini durdurmanin tek caresi igne... ben 2 dra gidiyorum bu kendi druma guvenmedigimden degil ama insaniz sonucts...diger drumda bulundugum sehrin en iyi profu diyebilirim ikisi de ayni tedaviyi soyledi 5 haftadir araliksiz igne oluyorum drun vermediyse igneyi nedenini sor ve baska bi dr a da gorun... 1 haftayla gececek birsey degil canim ben heyet aldim kim bilir daha ne kadar yatacam sen de hicbir is yapma wc harici kalkma... Allah hepimizin yardimcisi olsun

Önce senin ve bebeğin sağlığı canım keyfiyetten evde durmuyorsun ki, tamam arkadaşında tatil planı yapmış işyerin idare edemiyor mu ?
Arkadaş takıntılı tabi idare olur.diyetisyenim.bizsiz de oluryada baska hastaneden gorevlendirilir.ama ışte ahhhh...nefret ettim.Ucretsiz izin farz oldu bana.bebisime kavusayim yeter sağlıkla. ekmek corbaya bile razıyım artık.

Durumu bilmiyor mu arkadaşın. Aman senin yerine olsam hiç takılmam. Alırım raporunu alabildigim kadar yatarım evde. Kizindan kıymetli mi onun tatili

Haftada2 igne oluyorum.rabbim sizede şifa versin.yasamayan bilemez nasıl bir şok.ve her tuvalete kan gorecekmiyim diye korkarak gitmek nasıl bişey.insallah sorunsuz geçirin gebeliginizi

Nasil bir arkadasmis o oyle... ben ozel egitim ogretmeniyim sinifta 2 kisiyiz kaldi ki bizim ogrencilerimiz digetlerinden farkli arkadasim da idarecilerim de okulu dusunme onemli olan bebisimiz dediler belki doguma kadar gidemeyecem 24. Haftadan sonra belli olacak ne olacagim hickimse sikmiyor beni...ben de hepsine bol bol dua ediyorum

Durumu bilmiyor mu arkadaşın. Aman senin yerine olsam hiç takılmam. Alırım raporunu alabildigim kadar yatarım evde. Kizindan kıymetli mi onun tatili
Biliyor2 de çocuğu var.ama ne diyebilirim Allah kalbine merhamet versin akıl fikir versin insanların.çok kırıcı.ve herseyini idare ettigim arkadaşımdır.o savunamaz ben savunurum hakkını.ama iste zor zamanda belli olurmuş insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…