- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.361
gercekten yasamayan bilemez tuvalete gitmek istemiyordum simdi alistim bi de ogrendim ki idrar torbasi da dolu olunca rahme baski yaparmis aklinda bulunsun canim.. progestan mi verdi igne olarakHaftada2 igne oluyorum.rabbim sizede şifa versin.yasamayan bilemez nasıl bir şok.ve her tuvalete kan gorecekmiyim diye korkarak gitmek nasıl bişey.insallah sorunsuz geçirin gebeliginizi
travel sistemde en uygunu buydu.Başka markadan baksan çok pahalı bir bebek arabası için çok pahalı geldi bana..
Canim ya çok geçmiş olsun. Öyle bir problemin varmiydi senin? Rabbim seni de bebeğini de korusunMerhaba annisler.
Hafta sonunu hastanede gecirdik kizimla.
Plesenta ondeymis.gecenin bir yarısı aniden boşalan kanla kalktim yataktan agri yoktu.ama kabus gibiydi.omrumden ömür gittigitti
Rahim ağzı normal ama.dusuk riski var.içeride kanama varmış.1 hafta rapor yazdi dr.
Bukez kaybetmek istemiyorum bebisimi.ezanlar okynuyor Rabbim mübarek günlerin hatrina yüzümüze baksin
Dualarinizi esirgemeyin. Sağlıkla kavusalim insallah kuzucuklarimiza
Hadi gözün aydın çok sevindim canımkızlar Verifi Test yaptırmıştım, Amerika'ya gönderilen kan testinden...
sonuç geldi...bebişimde down sendromu, trizomu 13/18 filan yokmuşşşş!!!
sıra geldi detaylı ultrasonaaa...onda da bir şey çıkmaz inşallah diye dua ediyorum...
Allah'ım nasıl mutluyum...ama yine de insan acaba diyor...
Gecmis olsun cnm cok sevindim sonuclarinaAyy yapmayın kızlar beni bunalıma sokmayın yahhuuvalla yoruldum artık, 17. haftadayım hala yediklerim boğazıma geliyor...yıldım
Ben liv hospitalde ali ergün e gittim Prof. Kendisi Doktorum önerdi 450 tl verdik normalde 600 Muş doktor önerisi olduğu için indirim yaptı. ..
Arabayı aldın mı? Mesela 1000liralık bi ürüne 400tl mi hediye çeki veriyorlar?e bebekte 250 tl üzerine 100 tl hediye çeki var...
ve istediğim araba casual cadillac 999 tl olmuş. zam yapmışlar.
hediye çeki varken ana kucagını alayım dedim bitmiş
Bir de travel sistemlerde ana kucağı yok mu zaten pek anlamıyorum da halaMesela 1000liralık bi ürüne 400tl mi hediye çeki veriyorlar?
geçmiş olsunMerhaba annisler.
Plesenta ondeymis.gecenin bir yarısı aniden boşalan kanla kalktim yataktan agri yoktu.ama kabus gibiydi.omrumden ömür gittigitti
Rahim ağzı normal ama.dusuk riski var.içeride kanama varmış.1 hafta rapor yazdi dr.
Bukez kaybetmek istemiyorum bebisimi.ezanlar okynuyor Rabbim mübarek günlerin hatrina yüzümüze baksin
Gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin. Ben 3farkli doktora gittim bi tanesi hemsiresine not aldirirken duydum plesenta onde dedi. Diger ikisi boyle biseyden bahsetmedi. Ben de hep wc deyken kan gorecekmisim gibime geldi. Simdiye kadar cok sukur gormedim. Sukur nimeti arttirirmis ya. Sorunsuz gecen her wc den sonra her gunden sonra mutlaka sukret. İnşallah sonuna kadar guzelce giderMerhaba annisler.
Evet tabiki bulundurr her ihtimale karsiAllahin izniyle o gunleri gorursek tamam cnm ☺ama bulundurayim mama yine de
Aaaaaaa maşallah gerçektende el sallamışşTeyzeleri kızım sizlere el sallıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?