2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Haftada2 igne oluyorum.rabbim sizede şifa versin.yasamayan bilemez nasıl bir şok.ve her tuvalete kan gorecekmiyim diye korkarak gitmek nasıl bişey.insallah sorunsuz geçirin gebeliginizi
gercekten yasamayan bilemez tuvalete gitmek istemiyordum simdi alistim bi de ogrendim ki idrar torbasi da dolu olunca rahme baski yaparmis aklinda bulunsun canim.. progestan mi verdi igne olarak

Başka markadan baksan çok pahalı bir bebek arabası için çok pahalı geldi bana..
travel sistemde en uygunu buydu.
kampanyada 870 tl den 570e iniyordu.normal bebek arabasına 500 vereceğime kampayadan travel 570e alırım diyordum ama bakcaz artık
bakalım şimdi 999 dan kaça iner? bekleyeceğim ekime dek kampanya

Son düzenleme:
Canim ya çok geçmiş olsun. Öyle bir problemin varmiydi senin? Rabbim seni de bebeğini de korusun

Hadi gözün aydın çok sevindim canım

Ben liv hospitalde ali ergün e gittim Prof. Kendisi Doktorum önerdi 450 tl verdik normalde 600 Muş doktor önerisi olduğu için indirim yaptı. ..

Evet banada deren klinikten 650 dediler.nedir bu fiyatlar ya allahaskina sanki altin cihazla bakilcak
Yokmu başka kizlar ankarada uyguna yaptiran.perinatolog olcak ama

geçmiş olsun

Gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin. Ben 3farkli doktora gittim bi tanesi hemsiresine not aldirirken duydum plesenta onde dedi. Diger ikisi boyle biseyden bahsetmedi. Ben de hep wc deyken kan gorecekmisim gibime geldi. Simdiye kadar cok sukur gormedim. Sukur nimeti arttirirmis ya. Sorunsuz gecen her wc den sonra her gunden sonra mutlaka sukret. İnşallah sonuna kadar guzelce gider

Merhabalar herkeslere,
Eşimi yalnız bırakmadık oğlum ve bende sanırım hastalandık.. Eşim daha yeni iyileşmeye başlamışken oğluş dün akşamdan buyana burnu akıyor öksürüp hapşurup duruyor, bendede bi yorgunluk halsizlik arkası gelmez inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…