2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dogum birde zor gecerse o sut zor gelir gibime geliyor ☺ama biz hep en iyisini dusunelim tabi

Ayşe been anlarsın öyle bir tıkandım ki eve geldim midem şişti sırtıma kadar burun tıkalı geniz akıntılı nefesi çok zor aldım..gerçi hala öyle sayılırım ama...20. Hafta daha ((
Anlamaz miyim canim anlamaz miyim.gecenlerde yani 2,3 gun once 1 hafta mide agrisi cekyim.Allahim kabus gerimi geldi dedim daha 18.haftada hemde.bir arkadas bebekker icin agri kesici suruptan iciyormus bende doktora onu yazdirdim ondan ictm biraz iyi geldi.simdi surup ictim yattim yine agri var sanki....bir doktora gorunsene yada ilaci degistirsin.benim doktor miden cok agrirsa kan ignesine geceriz diyor offf offf...bu arada burun tikanikligi beni de deli edecek.kis gibi burnumda akiyor bazen

Kizlar bugun basima gelen bir olayi anlatcam goruslerinizi merak ediyorum...okuldaki hocalarla seminerden ciktik A101 e gidiyordukh hocanin birisi dediki ayse hocam arkadan hic hamileye benzemiyorsunuz...neyse hocanin o sozunun ardindan 5 dakika felan gecti bana 1,2 dakika suren surekli bir esneme oldu sonra soguk soguk terlemeye basladim gozkerim karardi...goruntu gitmeye basladi...hocanin birisi soru soruyor cvb felan veremiyorum market sepetine yaslandim kararma ne zaman gececek die beklerken git gide fenalastim kenara gectim yere comeldim ama nasil terliyorum anlatamam...hemen hocalar sekerin dustu galiba dedi cikolata verdi yedim 2 dakika da kendime geldim....ben nazardan suphelendim sizce nazar mi seker duamesi mi....ac degildim

Bu dediğin benim başıma her gün geliyor iş yerindeki arkadaşların boyu kısa dört beş kişi doğurdu yakın zamanda gelip gidip canım senin haftanda bizim karnımız ağzımızdaydı diye..bir sus iki sus hergun mu ruhum çıkar..en son gelene yavrun sizin boyunuz kısa kilonuz duşuk ben sizden hem baya uzunum hemde 90 a yakın kilom var zaten genişim neyi mukayese ediyosunuz..sonra bozulup gittiler

Nazar olabilir canım maşaallah diyin diye cevaplasaydın. Ya da yüksek sesle siz deseydiniz

Kıyas yapan insanları da hiç sevmem cevabını veririm. Iyi yapmışsın herkes aynı olmak zorunda mı ya ne insanlar var

Kıyas yapan insanları da hiç sevmem cevabını veririm. Iyi yapmışsın herkes aynı olmak zorunda mı ya ne insanlar var
Beş aydır susuyorum ama içim dışıma çıktı benim yıldızım duşuktur hemen nazara gelirim zaten....e malum nazar insanı çatlatır oldurur esneyip ağzımı ayırmaktan ikiye bölünecektim.ama bizim hanımların suratına tukursen yarabbi şukur diyecekler hala devam ediyorlar ama siz kısasınız deyince şöyle iki adım geriye gidiyolar..sonra hoop gelsin geriye devam..ya 40 kilo adamla 85 kilolunun göbeği bir olur mu Allah aşkına

Benimde geçen eltimler diyor 4 aylık hamilesin belli olmuyor. Başkası 4 ayda kilo almış şöyle olmuş falan. Bende dedim iki kilo verdim bulantıdan bişey yiyemiyorum. Hem kilo alsam ne erken kilo aldın diyecekler bu sefer.

Olabilir kasları güçlendikçe daha çok hissederiz. Bizimki erkek. İlk tekmesini çok güldüğüm bi akşam abartmıştım ama, sağlam bi tane yedim : ) uyarı geldi ogün rahatsız oldu herhalde diye düşünüp üzülmüştüm sonra. 3gündür de küçük kıpraşmalar oluyo. Dalgalanma hiç yaşamadım ama

Canım çok geçmiş olsun ya. Allahım hayırla sağlıkla aldirsin kucağına. Kötü şeyler düşünme. Güzelce dinlen hiç bişey olmaz inşallah. Bol bol dua et. Allah hiç birimizi korktuguna ugratmasin

Canim ya çok geçmiş olsun. Öyle bir problemin varmiydi senin? Rabbim seni de bebeğini de korusun
Bişey soylememisti dr.ama kanamadan3 gun oncecok agri olmustu belimde ve kasijlarimda. Agrilar gecti sonra birden kanama oldu.
Gidince plesentam nerde diye sorun.dikkat edin karniniza darbe falan almayin ondeyse aman .

Canim benim sagol cvp verdigin icin.. cok kararsiz kaldim senin begendigin bir araba var mi

Reactions: GCA
Canim benim sagol cvp verdigin icin.. cok kararsiz kaldim senin begendigin bir araba var mi
Biz mamas papas armadillo aldık.çok begendim.tam yatıyor.bagajimiz kucuk katlaninca rahatca sigiyor.arastirabilisiniz.lemon drop aldık.sarı sarı çok tatlı.icide epey geniş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…