2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bişey soylememisti dr.ama kanamadan3 gun oncecok agri olmustu belimde ve kasijlarimda. Agrilar gecti sonra birden kanama oldu.
Gidince plesentam nerde diye sorun.dikkat edin karniniza darbe falan almayin ondeyse aman .
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasın inşallah

Bişey soylememisti dr.ama kanamadan3 gun oncecok agri olmustu belimde ve kasijlarimda. Agrilar gecti sonra birden kanama oldu.
Gidince plesentam nerde diye sorun.dikkat edin karniniza darbe falan almayin ondeyse aman .

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen kimseye kulak asma..

Bu zamlar çok kötü oldu.. bizde casual cadillac air almayı düşünüyoruz. eşimin abisi alacaktı baştan söz verdi ama şimdi ne ses var ne soluk. Almayacaksa söylesede hala zam gelmeyen yerler varken alsak bizde..

bu arada sadece e bebekten bakmayın başka sitelerde hala eski fiyattan verliyor..

Bana bunu diyende uzun boylu beyqz tenli renkli gozlu bir hoca.tam nazar degirecek biri☺ birde arada beni incelerken fark ediyorum onu.Bizim okuldaki baska hamile hocayla karsilastiriyorlar beni de...cnm en iyisi saat basi dua okumak yoksa bir yerde yigilip kalcaz biz

Gözünaydınnnn

gözünüzaydın cnm çok sevindim

Sevindim gözün aydınn

Sen yaptirdigin için daha iyi biliyorsun ki o testin sonucu 100 de 100 e yakın. Yani kesin bişey yoktur için rahat olsun artık :)

Hadi gözün aydın çok sevindim canım

Gecmis olsun cnm cok sevindim sonuclarina

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun çok mutluyum

Günaydınnn hayırlı cumalar .. Beyaz Patik bende çok uyuyorum dün akşam 10 da yattım sabah 6,30 da uyanmak istemedim ama mecburen uyandım.

Ben en uygun 888e buldum yanında bir gram da altın hediyeli 788 eski fiyatna geliyor sanırım.. Siz kaça buldunuz.acaba toplu alsak indirim fln olur mu

Gunaydin hanimlar epeydir giremedim tatilimize gittik geldik evde temizlik ugras ramazan cocuk derken anca firsat bulabiliyorum. İnsallah herkes iyidir.

Ben sali gunu kontre gittim bebegimiz kesin kiz. Bu arada canimi sikan bir konu plesentam tam asagi yerlesimli olmasada asagiyi bir kismi kapatiyormus. Bebek buyudukce yukari cekilebilir dedi. Hamileligin sonuna kadar cinsellik, agir isler, ayakta uzun sure durma yasak. Kanaman olabilir olursa beni ara dedi doktorumuz. 7 temmuzda 4 boyutlu ultrasona giricem goruntuleme merkezinden randevu aldim o zaman plesentayla ilgili ayrintili rapor cikaracak radyolog. Eger yukari cekilmezse dogum kesin sezeryan oluyormus ve kanama cok oluyormus rahimde, durdurmasi biraz zormus bayag bir korktum. Dua edin hanimlar yukari ciksin bu sey. İlk bebegimde hersey normaldi dogumda dahil neden boyle oldu bu anlamadim

Yormayın kafanızı, 9 ay önce bir arkadaşım aynı şeyleri yaşadı sağlıklı bir kız dünyaya getirdi.

Merhaba;

Tam olarak aşağıda değilse, ilerleyen zamanda yukarı çıkıyor genelde plasenta.

dyt.ebru da aynı durumdan bahsetmiş, 9 ay önce bir arkadaşım aynı şekilde doğum yaptı. Bir sıkıntısı olmadı bozmayın moralinizi.

Canim benim sagol cvp verdigin icin.. cok kararsiz kaldim senin begendigin bir araba var mi

Rica ederim cnm. İnsan çok kararsız kalıyo. Normal araba almaktan daha zor sanki biz bu hafta başı aldık. Zam gelmeden olsun die. Casual cadillac air aldık. Rengini de siyah aldım. Yorumlar fln iyiydi. Epey baktık çokta beğendik inşallah memnun kalırız kızımız rahat eder de

İnsallah tek temennim plesentamin yukari cikmasi. Bu yuzden bol bol dinleniyorum. Evde cocuk varken zor oluyor onuda yaz okuluna vericem suan arastirmadayim.

4 boyutlu ultrasona girenler oldu mu bu arada?

Yukarı çekiliyormuş ilerleyen zamanlarda bende öyle duymuştum canım sen moralini bozma ALLAH ım yardımcın olsun her seyde vardır bir hayır.

Direkt olarak ani kan şekeri düşmesi belirtileri bunlar, nazar filan değil.

hanımlar cumanız mübarek olsun inşallah umarım iyisinizdir ,bugün dualarınızda beni de unutmayın ne olur
bende sabah kusmaları başladı bir kaç gündür gene ,öğürmeler eşliğinde fakat safra değil bildiğiniz beyaz köpük kusuyorum..son zamanlarda midem ağırlaştı nefesim darlandı mesela şu an burun tıkandı mide şişmeye başladı bunlarla mı alakalı mideyle mi alakalı bebişle mi alakalı bilemedim ..ama Rabbim kolay hamilelikler kolay doğumlar geçirtsin bize inşallah...

Kizlar bnm de 13. Haftadan itibaren kanamalarim oldu plesenta rahim agzina degiyordu kanamalar aniden ve agrisiz oluyordu cok zor zamanlar gecirdim ama simdi yukari vikmis ve hic kanamam olmuyor Allahin izniyle sizin plesentalar da yukari cikar kendinize iyi bakin bol bol ayaklarinizi yukarı kaldırıp yatin sakin wc disinda kalkmayin bnm ki bu sekilde yukari cikti.

Canim benimki tamamen asagida oyle korkma ben hergun igne vuruluyorum kanamanin durmamasi gebeligin sonlanmasi tabiki normal olasi bir durum ama bu cok dusuk bir olasilik... nasil karartmissin icini valla okuyunca benim icim karardi... haline sukret diye soyluyorum canim bugun 39. Ignemi vuruacam Allah kismet ederse.. yaklasik 6 hafta olmus wc yemek ve igne harici kslkmiyorum... bool bool dua et emin ol bizim gibi bir suru kisi var.. Allahin izniyle bizde bebislerimize kavusacaz

Ayni benim de oyle oldu canim tam ohhh be ilk 3ay bitti dedim kanamam basladi... simdiyr kadar cikmadi son umut 24. Haftayi bekliyorum ins hersey yoluna girer artik bebisimi yasamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…