- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.421
Olay oncesi o kadar cok esnedim ki hic oyle olmamistim.nazarsa da seker dusmesiyse de gecti sukur☺Direkt olarak ani kan şekeri düşmesi belirtileri bunlar, nazar filan değil.
geçmiş olsun cnm nazara bende inanırım allah kem gözlerden korusun ama kızıma hamileyken aynı durum bendede olmuştu sağlık ocağına gidince anlattım yaşadıklarımı ve ordaki ebe hemşire gebelikte sıvı kayıpları tansiyon düşmesine buda bayılmalara sebep olur dedi o yüzden bol sıvı almayı ihmal etme dedi su içemezsende ayran meyve suyu vb içmeye çalış dedi aklında bulunsun canım sakın susuz kalma.Nazar degecegi hic aklima gekmedi ki.bir dahakine oyle diyim en iyisi
Suyumu iciyorum cnm acta kalmiyoru. Hic...tansiyon dusmeside degildi tansiyonum dustugunde yarim saat kendime gelemiyorum.ama dun 1,2 dakikaya duzeldim.dualarimizi okuyalim dageçmiş olsun cnm nazara bende inanırım allah kem gözlerden korusun ama kızıma hamileyken aynı durum bendede olmuştu sağlık ocağına gidince anlattım yaşadıklarımı ve ordaki ebe hemşire gebelikte sıvı kayıpları tansiyon düşmesine buda bayılmalara sebep olur dedi o yüzden bol sıvı almayı ihmal etme dedi su içemezsende ayran meyve suyu vb içmeye çalış dedi aklında bulunsun canım sakın susuz kalma.
Biz gıttık canım çok şükür ıyı seyler duyduk sağlığı yerınde çok şükür yüzünü kollarıyla kapamıştı çok net göremesek de gördük fotoğrafını ve cd sını verdıler yarım saat kadar sürdü ıncelemeİnsallah tek temennim plesentamin yukari cikmasi. Bu yuzden bol bol dinleniyorum. Evde cocuk varken zor oluyor onuda yaz okuluna vericem suan arastirmadayim.
4 boyutlu ultrasona girenler oldu mu bu arada?
cok gecmis olsun canim, doktorun dediklerini uygula insaALLAH sorunsuz atlatirsin dogumu.Gunaydin hanimlar epeydir giremedim tatilimize gittik geldik evde temizlik ugras ramazan cocuk derken anca firsat bulabiliyorum. İnsallah herkes iyidir.
Ben sali gunu kontre gittim bebegimiz kesin kiz. Bu arada canimi sikan bir konu plesentam tam asagi yerlesimli olmasada asagiyi bir kismi kapatiyormus. Bebek buyudukce yukari cekilebilir dedi. Hamileligin sonuna kadar cinsellik, agir isler, ayakta uzun sure durma yasak. Kanaman olabilir olursa beni ara dedi doktorumuz. 7 temmuzda 4 boyutlu ultrasona giricem goruntuleme merkezinden randevu aldim o zaman plesentayla ilgili ayrintili rapor cikaracak radyolog. Eger yukari cekilmezse dogum kesin sezeryan oluyormus ve kanama cok oluyormus rahimde, durdurmasi biraz zormus bayag bir korktum. Dua edin hanimlar yukari ciksin bu sey. İlk bebegimde hersey normaldi dogumda dahil neden boyle oldu bu anlamadim
arkadaşlar burda tonty diye bir arkadaş vardı. göremeiyormuyum ben onu yoksa yok mu
hanımlar cumanız mübarek olsun inşallah umarım iyisinizdir ,bugün dualarınızda beni de unutmayın ne olur
bende sabah kusmaları başladı bir kaç gündür gene ,öğürmeler eşliğinde fakat safra değil bildiğiniz beyaz köpük kusuyorum..son zamanlarda midem ağırlaştı nefesim darlandı mesela şu an burun tıkandı mide şişmeye başladı bunlarla mı alakalı mideyle mi alakalı bebişle mi alakalı bilemedim ..ama Rabbim kolay hamilelikler kolay doğumlar geçirtsin bize inşallah...
Gunaydin hanimlar epeydir giremedim tatilimize gittik geldik evde temizlik ugras ramazan cocuk derken anca firsat bulabiliyorum. İnsallah herkes iyidir.
Ben sali gunu kontre gittim bebegimiz kesin kiz. Bu arada canimi sikan bir konu plesentam tam asagi yerlesimli olmasada asagiyi bir kismi kapatiyormus. Bebek buyudukce yukari cekilebilir dedi. Hamileligin sonuna kadar cinsellik, agir isler, ayakta uzun sure durma yasak. Kanaman olabilir olursa beni ara dedi doktorumuz. 7 temmuzda 4 boyutlu ultrasona giricem goruntuleme merkezinden randevu aldim o zaman plesentayla ilgili ayrintili rapor cikaracak radyolog. Eger yukari cekilmezse dogum kesin sezeryan oluyormus ve kanama cok oluyormus rahimde, durdurmasi biraz zormus bayag bir korktum. Dua edin hanimlar yukari ciksin bu sey. İlk bebegimde hersey normaldi dogumda dahil neden boyle oldu bu anlamadim
Canım aynı korkuyu ben de yaşıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninleMerhaba annisler.
Hafta sonunu hastanede gecirdik kizimla.
Plesenta ondeymis.gecenin bir yarısı aniden boşalan kanla kalktim yataktan agri yoktu.ama kabus gibiydi.omrumden ömür gittigitti
Rahim ağzı normal ama.dusuk riski var.içeride kanama varmış.1 hafta rapor yazdi dr.
Bukez kaybetmek istemiyorum bebisimi.ezanlar okynuyor Rabbim mübarek günlerin hatrina yüzümüze baksin
Dualarinizi esirgemeyin. Sağlıkla kavusalim insallah kuzucuklarimiza
Kizlar bnm de 13. Haftadan itibaren kanamalarim oldu plesenta rahim agzina degiyordu kanamalar aniden ve agrisiz oluyordu cok zor zamanlar gecirdim ama simdi yukari vikmis ve hic kanamam olmuyor Allahin izniyle sizin plesentalar da yukari cikar kendinize iyi bakin bol bol ayaklarinizi yukarı kaldırıp yatin sakin wc disinda kalkmayin bnm ki bu sekilde yukari cikti.
vitamini bayadır almıyorum iyi hatırlattın kan ilacını da her gün içmiyorum 4-5 günde mideme dokunuyor.Kan ilacı kullanıyormusun o da mideyi etkiliyormuş ama ablam 3-6 ay arası güzel 6 aydan sonra da yemek yedikten sonra kusmalar oluyor demişti. Doktoruna bir danışsan kullandığın vitaminle alakası olabilir mi
Kan şekeri düşüklüğü uyku yapar maalesef.Olay oncesi o kadar cok esnedim ki hic oyle olmamistim.nazarsa da seker dusmesiyse de gecti sukur☺
vitamini bayadır almıyorum iyi hatırlattın kan ilacını da her gün içmiyorum 4-5 günde mideme dokunuyor.
kan ilacını içince midem iki kat coşuyor o yüzden ara ara içiyorum doktorum kızıyor ama vitamini içmem lazım farkındayım.İkisini de kullanmıyorsun miden kötü , içtiğinde nasıl oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?