2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nazar degecegi hic aklima gekmedi ki.bir dahakine oyle diyim en iyisi
geçmiş olsun cnm nazara bende inanırım allah kem gözlerden korusun ama kızıma hamileyken aynı durum bendede olmuştu sağlık ocağına gidince anlattım yaşadıklarımı ve ordaki ebe hemşire gebelikte sıvı kayıpları tansiyon düşmesine buda bayılmalara sebep olur dedi o yüzden bol sıvı almayı ihmal etme dedi su içemezsende ayran meyve suyu vb içmeye çalış dedi aklında bulunsun canım sakın susuz kalma.

Suyumu iciyorum cnm acta kalmiyoru. Hic...tansiyon dusmeside degildi tansiyonum dustugunde yarim saat kendime gelemiyorum.ama dun 1,2 dakikaya duzeldim.dualarimizi okuyalim da

İnsallah tek temennim plesentamin yukari cikmasi. Bu yuzden bol bol dinleniyorum. Evde cocuk varken zor oluyor onuda yaz okuluna vericem suan arastirmadayim.

4 boyutlu ultrasona girenler oldu mu bu arada?
Biz gıttık canım çok şükür ıyı seyler duyduk sağlığı yerınde çok şükür yüzünü kollarıyla kapamıştı çok net göremesek de gördük fotoğrafını ve cd sını verdıler yarım saat kadar sürdü ınceleme

cok gecmis olsun canim, doktorun dediklerini uygula insaALLAH sorunsuz atlatirsin dogumu.

Kizlar,dun gece 12 ye kadar acildeydim, sag kasigimda agri yuzunden.
kan tahlili idrar tahlili yapildi bisi cikmadi kasiktaki kaslar genisledigi cin olabilir dedi doktor.
kendi doktorumla konusup yine ultrason isticem.
insaALLAH sorun yoktur.

arkadaşlar burda tonty diye bir arkadaş vardı. göremeiyormuyum ben onu yoksa yok mu

buradayım tatlım sadece salı ve perşembe günleri artık izinliyim kilomdan dolayı bir gün çalışıp bir gün yatıyorum evde bebekde sıkıntı yok şükür pek giremiyorum pts çarşamba cuma yoğun günler olduğu için pek sık giremiyorum ara ara girebiliyorum

Kan ilacı kullanıyormusun o da mideyi etkiliyormuş ama ablam 3-6 ay arası güzel 6 aydan sonra da yemek yedikten sonra kusmalar oluyor demişti. Doktoruna bir danışsan kullandığın vitaminle alakası olabilir mi

Günaydın kızlar. Dün geceden beri oğluşumla sağlam uyuduk :)
Kaç günün uykusuzluğun acısı çıktı sınav Stresi derken. Dün 8buçukta bi yattık, sabah 4te kalktık. Sonra sabah 6da yine uyuduk sabah 8de uyandık. Bu sefer gerçekten uyandık. Ama hala uykum var

günaydın canım ,
dualarımız seninle.bendede plesenta aşağıda dedi 26.haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi bekleyip göreceğiz.inş.çıkarda herşey yolunda gider. Allah yardımcımız olsun

Canım aynı korkuyu ben de yaşıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle

keşke yatabilsem canım çalışıyorum ben onun içinde malesef kalkıyorumda. doktor rapor gerek görmedi .inş. benimkide yukarı çıkar. dualarında bizleri unutma

Kan ilacı kullanıyormusun o da mideyi etkiliyormuş ama ablam 3-6 ay arası güzel 6 aydan sonra da yemek yedikten sonra kusmalar oluyor demişti. Doktoruna bir danışsan kullandığın vitaminle alakası olabilir mi
vitamini bayadır almıyorum iyi hatırlattın kan ilacını da her gün içmiyorum 4-5 günde mideme dokunuyor.

Olay oncesi o kadar cok esnedim ki hic oyle olmamistim.nazarsa da seker dusmesiyse de gecti sukur☺
Kan şekeri düşüklüğü uyku yapar maalesef.

Ben 5 yıl önce bu ani kan şekeri düşmesi olayı yüzünden trafik kazası geçirdim. kan şekeri kontrolünüzü ihmal etmeyin derim.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…