2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gercekten mi maşallah.
Çok sevindim insallah bizimde öyle olur.
Ne kadar istirahat ettiniz.
@Berenimbo @berenimbgecmis olsun. ayakta cok kalma.dikkat et karnina darbe alma.geçmiş olsun.

nazar duası oku öyle şeylerde milletin gözü çok değiyor.

Kizlar,dun gece 12 ye kadar acildeydim, sag kasigimda agri yuzunden.
kan tahlili idrar tahlili yapildi bisi cikmadi kasiktaki kaslar genisledigi cin olabilir dedi doktor.
kendi doktorumla konusup yine ultrason isticem.
insaALLAH sorun yoktur.
kemiklerimiz açılmaya başlıyormuş artık ondandır heralde :/

vitamini bayadır almıyorum iyi hatırlattın kan ilacını da her gün içmiyorum 4-5 günde mideme dokunuyor.

Bnde 16. haftalarımdaydı sabah kusmamın ardı arkası kesilmedi yarım saat aralıklarla yediklerimi de çıkarınca doktora gttk doktor yediklerime dikkat etmem gerektiğini söylemişti az yağlı az baharatlı eğer salça koyucaksam kaşığın ucuyla az ama bn hiç koymuyorum çogu zaman taze domatesle yapıyorum yemekleri aklında bulunsun cnm belki ondanda oluyor olabilir,bn bi önceki gün aksm ne de olsa bulantılarım geçti diyerek yemeğin yağını salçasını baharatını abarttım galiba..

Ayy gecmis olsun...hamilelik oncesi ve sonrasi kontrolum yapildi...ama seker yuklemesi yaptirmicam buyuk ihtimal

tıpkı beni anlatmışsın çok moralim bozluyor acaba kötü bişe mi var bebek mi ggelişmiyor diye üzülüyorum...ben hem boyum uzun hemde 90 kiloyum...senin yazını okuyınca içim rahatlad valla

bu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?
Elektrikli kolay oluyor.
Eğer süt az olursa çekmesi zor oluyor çünkü manuel pompa ile.
Ancak yeterli süt varsa manuel de kullanılabilir.
Bende elektriklisi ve manueli bir arada vardı, hep elektrikliyi kullandım süt az olduğundan.
Manuel olanı bir arkadaşa verdim, o rahat kullandı sütü boldu çünkü.

bu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?

Cnm calisiyorsan kesin elektrikli almak lazım. Diğer türlü çok zor olur. Aslında evdeyken normal yeterli olur sanki. Ben çalıştığım için elektrikli alcam. Avent mi lansinoh mu emin degilim hangisini alcam

Ben en uygun 888e buldum yanında bir gram da altın hediyeli 788 eski fiyatna geliyor sanırım.. Siz kaça buldunuz.acaba toplu alsak indirim fln olur mu
ben aynı markanın farklı bir modelini istiyorum canım cadillac air comford ayhan çocukta buldum şimdilik en uygun.. sen nerden buldun? benim model belki daha uygundur.

İnsallah tek temennim plesentamin yukari cikmasi. Bu yuzden bol bol dinleniyorum. Evde cocuk varken zor oluyor onuda yaz okuluna vericem suan arastirmadayim.

4 boyutlu ultrasona girenler oldu mu bu arada?

benim de geçen ay gittiğimde doktor rahime yakın plesanta ama korkulcak birşey yok hafif kanaman olursa korkma demişti. hatta cinselliği yasaklamadı çok şükür birssey olmadı.

yarına 4 boyutluya gireceğim soracağım o zaman konumunu umarım düzelmiştir. dyt.ebru sana da çok geçmiş olsun. istirahat et . bol bol dua edelim.

kızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?

Merhaba guzel Kasım Anneleri

Dun ayrıntılı ultrasonumuz yapildi.Cok şükür oğlum gayet iyimis teyzeleri.Evet yanlış duymadınız,11+o da doktorun Kiz olabilir dediği minigimin pipisini gördük Saglikli ve hayırlı olsun evlatlarımız.Bu arada merak eden arkadaslar icin bilgi vereceğimi söylemiştim ( Laedrii karman ve nickini hatirlayamadigim diğer annisler) :

Ayrıntılı ultrason icin İzmir Kent Hastanesinde Perinatolog Namık Demir'e gittik.Cok memnun kaldık.Gercekten Cok donanımlı bir doktor.Fiyat 580Tl.Sonuc da iyi olunca kendisini daha da Cok sevdim elbette

1 saat sürdü ultrasonumuz.Tum organları hakkinda detaylı bilgi verdi.Ultrasonun ardından sohbetimiz oldu.Ve ayrılırken Cd'mizi de verdi.

Cok şükür Rabb'ime.İnsallah tüm Anneler saglikla yavrularımıza kavuşur,saglikla buyuturuz onları

Cnm calisiyorsan kesin elektrikli almak lazım. Diğer türlü çok zor olur. Aslında evdeyken normal yeterli olur sanki. Ben çalıştığım için elektrikli alcam. Avent mi lansinoh mu emin degilim hangisini alcam
o zaman lansilohun çiftli pompasını sepete atıyorum şimdi e bebekte 249.90 tl

Reactions: GCA
Kızlar bugün kontrolüm vardı Ayrıntılı dört boyutlu ultrasona girdim.2o+5 iz.bebişim iyiymiş çok şükür 370 gr 24 cm
maşallah :)

kızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?
hayır.Bende kasıkta batma vardı sadece
gözün aydın tekrardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…