- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.441
Gercekten mi maşallah.Kizlar bnm de 13. Haftadan itibaren kanamalarim oldu plesenta rahim agzina degiyordu kanamalar aniden ve agrisiz oluyordu cok zor zamanlar gecirdim ama simdi yukari vikmis ve hic kanamam olmuyor Allahin izniyle sizin plesentalar da yukari cikar kendinize iyi bakin bol bol ayaklarinizi yukarı kaldırıp yatin sakin wc disinda kalkmayin bnm ki bu sekilde yukari cikti.
nazar duası oku öyle şeylerde milletin gözü çok değiyor.Kizlar bugun basima gelen bir olayi anlatcam goruslerinizi merak ediyorum...okuldaki hocalarla seminerden ciktik A101 e gidiyordukh hocanin birisi dediki ayse hocam arkadan hic hamileye benzemiyorsunuz...neyse hocanin o sozunun ardindan 5 dakika felan gecti bana 1,2 dakika suren surekli bir esneme oldu sonra soguk soguk terlemeye basladim gozkerim karardi...goruntu gitmeye basladi...hocanin birisi soru soruyor cvb felan veremiyorum market sepetine yaslandim kararma ne zaman gececek die beklerken git gide fenalastim kenara gectim yere comeldim ama nasil terliyorum anlatamam...hemen hocalar sekerin dustu galiba dedi cikolata verdi yedim 2 dakika da kendime geldim....ben nazardan suphelendim sizce nazar mi seker duamesi mi....ac degildim
kemiklerimiz açılmaya başlıyormuş artık ondandır heralde :/Kizlar,dun gece 12 ye kadar acildeydim, sag kasigimda agri yuzunden.
kan tahlili idrar tahlili yapildi bisi cikmadi kasiktaki kaslar genisledigi cin olabilir dedi doktor.
kendi doktorumla konusup yine ultrason isticem.
insaALLAH sorun yoktur.
vitamini bayadır almıyorum iyi hatırlattın kan ilacını da her gün içmiyorum 4-5 günde mideme dokunuyor.
Ayy gecmis olsun...hamilelik oncesi ve sonrasi kontrolum yapildi...ama seker yuklemesi yaptirmicam buyuk ihtimalKan şekeri düşüklüğü uyku yapar maalesef.
Ben 5 yıl önce bu ani kan şekeri düşmesi olayı yüzünden trafik kazası geçirdim. kan şekeri kontrolünüzü ihmal etmeyin derim.
Geçmiş olsun.
tıpkı beni anlatmışsın çok moralim bozluyor acaba kötü bişe mi var bebek mi ggelişmiyor diye üzülüyorum...ben hem boyum uzun hemde 90 kiloyum...senin yazını okuyınca içim rahatlad vallaBu dediğin benim başıma her gün geliyor iş yerindeki arkadaşların boyu kısa dört beş kişi doğurdu yakın zamanda gelip gidip canım senin haftanda bizim karnımız ağzımızdaydı diye..bir sus iki sus hergun mu ruhum çıkar..en son gelene yavrun sizin boyunuz kısa kilonuz duşuk ben sizden hem baya uzunum hemde 90 a yakın kilom var zaten genişim neyi mukayese ediyosunuz..sonra bozulup gittiler
Benmki erkek olucak belki ondandir :)Ben neden hissetmiyorum yaaa benim kızçem pek uyuşuk galibaseninkinin cinsiyeti belli mi canım
Elektrikli kolay oluyor.bu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?
hayır almadım bu fiyata almam zaten.Arabayı aldın mı? Mesela 1000liralık bi ürüne 400tl mi hediye çeki veriyorlar?
bu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?
ben aynı markanın farklı bir modelini istiyorum canım cadillac air comford ayhan çocukta buldum şimdilik en uygun.. sen nerden buldun? benim model belki daha uygundur.Ben en uygun 888e buldum yanında bir gram da altın hediyeli 788 eski fiyatna geliyor sanırım.. Siz kaça buldunuz.acaba toplu alsak indirim fln olur mu
İnsallah tek temennim plesentamin yukari cikmasi. Bu yuzden bol bol dinleniyorum. Evde cocuk varken zor oluyor onuda yaz okuluna vericem suan arastirmadayim.
4 boyutlu ultrasona girenler oldu mu bu arada?
bende bunu istiyorum sanal pazarda da uygun kampanyalar oluyormus her yeri takipteyim artıkben aynı markanın farklı bir modelini istiyorum canım cadillac air comford ayhan çocukta buldum şimdilik en uygun.. sen nerden buldun? benim model belki daha uygundur.
Eki Görüntüle 1566098
o zaman lansilohun çiftli pompasını sepete atıyorum şimdi e bebekte 249.90 tlCnm calisiyorsan kesin elektrikli almak lazım. Diğer türlü çok zor olur. Aslında evdeyken normal yeterli olur sanki. Ben çalıştığım için elektrikli alcam. Avent mi lansinoh mu emin degilim hangisini alcam
maşallah :)Kızlar bugün kontrolüm vardı Ayrıntılı dört boyutlu ultrasona girdim.2o+5 iz.bebişim iyiymiş çok şükür 370 gr 24 cm
hayır.Bende kasıkta batma vardı sadecekızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?
gözün aydın tekrardan :)Merhaba guzel Kasım Anneleri
Dun ayrıntılı ultrasonumuz yapildi.Cok şükür oğlum gayet iyimis teyzeleri.Evet yanlış duymadınız,11+o da doktorun Kiz olabilir dediği minigimin pipisini gördükSaglikli ve hayırlı olsun evlatlarımız.Bu arada merak eden arkadaslar icin bilgi vereceğimi söylemiştim ( Laedrii karman ve nickini hatirlayamadigim diğer annisler) :
Ayrıntılı ultrason icin İzmir Kent Hastanesinde Perinatolog Namık Demir'e gittik.Cok memnun kaldık.Gercekten Cok donanımlı bir doktor.Fiyat 580Tl.Sonuc da iyi olunca kendisini daha da Cok sevdim elbette
1 saat sürdü ultrasonumuz.Tum organları hakkinda detaylı bilgi verdi.Ultrasonun ardından sohbetimiz oldu.Ve ayrılırken Cd'mizi de verdi.
Cok şükür Rabb'ime.İnsallah tüm Anneler saglikla yavrularımıza kavuşur,saglikla buyuturuz onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?