- 30 Nisan 2007
- 219
- 345
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.461
Merhaba guzel Kasım Anneleri
Dun ayrıntılı ultrasonumuz yapildi.Cok şükür oğlum gayet iyimis teyzeleri.Evet yanlış duymadınız,11+o da doktorun Kiz olabilir dediği minigimin pipisini gördükSaglikli ve hayırlı olsun evlatlarımız.Bu arada merak eden arkadaslar icin bilgi vereceğimi söylemiştim ( Laedrii @karman ve nickini hatirlayamadigim diğer annisler) :
Ayrıntılı ultrason icin İzmir Kent Hastanesinde Perinatolog Namık Demir'e gittik.Cok memnun kaldık.Gercekten Cok donanımlı bir doktor.Fiyat 580Tl.Sonuc da iyi olunca kendisini daha da Cok sevdim elbette
1 saat sürdü ultrasonumuz.Tum organları hakkinda detaylı bilgi verdi.Ultrasonun ardından sohbetimiz oldu.Ve ayrılırken Cd'mizi de verdi.
Cok şükür Rabb'ime.İnsallah tüm Anneler saglikla yavrularımıza kavuşur,saglikla buyuturuz onları
çok sevindim..adanamerkez , laden sagolun guzel anneler.Bu rahatlama bir süre daha idare eder beni herhalde :) Darisi tüm annelere inşallah
maşallah canım oğluşun hayırlı olsunMerhaba guzel Kasım Anneleri
Dun ayrıntılı ultrasonumuz yapildi.Cok şükür oğlum gayet iyimis teyzeleri.Evet yanlış duymadınız,11+o da doktorun Kiz olabilir dediği minigimin pipisini gördükSaglikli ve hayırlı olsun evlatlarımız.Bu arada merak eden arkadaslar icin bilgi vereceğimi söylemiştim ( Laedrii @karman ve nickini hatirlayamadigim diğer annisler) :
Ayrıntılı ultrason icin İzmir Kent Hastanesinde Perinatolog Namık Demir'e gittik.Cok memnun kaldık.Gercekten Cok donanımlı bir doktor.Fiyat 580Tl.Sonuc da iyi olunca kendisini daha da Cok sevdim elbette
1 saat sürdü ultrasonumuz.Tum organları hakkinda detaylı bilgi verdi.Ultrasonun ardından sohbetimiz oldu.Ve ayrılırken Cd'mizi de verdi.
Cok şükür Rabb'ime.İnsallah tüm Anneler saglikla yavrularımıza kavuşur,saglikla buyuturuz onları
çalışan anneler için elektrikli daha kullanışlı pratik sütünde az olursa çok zor olur ellebu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?
Merhaba guzel Kasım Anneleri
Valla ben de bilemedim dusunuyorum sabahtan beri e bebekteki kampanyayibu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?
ben şimdi bir tomar sipariş veridm..bana özeli tıkladığımda başka birinin bilgileri çıkıyor..e bebekte hatta bekliyorum..Valla ben de bilemedim dusunuyorum sabahtan beri e bebekteki kampanyayi
o zaman lansilohun çiftli pompasını sepete atıyorum şimdi e bebekte 249.90 tl
inşallah alabilirim ama e bebekte bir anormallik var üyelik bilgim başka bir kişi adına gözüküyor aldıklarımı ödedim ona gidiyor gözüküyor ve e bebek müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum önümde bekleyen 2 kişi vcarken bir anda 12 kişiye çöıktı noluyor yahu dolandırıldım mı benGüle güle kullan canım. Bizim is yerinde var kullanan çok memnun. Aventinde süt kapları biberon kapaklarıyla uyumluymus o da mantıklı aslında
çok sevindim..
inşallah bende yarın bu güzel haberleri alırım benim de yarın.
bu arada oğlun hayırlı evlat olsun.
sağlıkla gelsin.
maşallah canım oğluşun hayırlı olsun
Sagolun guzel anneler :) Herseyden önemlisi saglikli,hayırlı, mutlu evlatlar olmaları.Dun ultrason oncesi tedirgindim herzamanki gibi,guzel seyler duyunca rahatladım.İnsallah hep guzel haberler alırız bebeklerimizdenoğlun hayırlı olsun canım
Canim ebebekte sayfa bile acilmiyor su anda sorun var sanirim.. 250 yi tamamlayinca indirim veriyor muinşallah alabilirim ama e bebekte bir anormallik var üyelik bilgim başka bir kişi adına gözüküyor aldıklarımı ödedim ona gidiyor gözüküyor ve e bebek müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum önümde bekleyen 2 kişi vcarken bir anda 12 kişiye çöıktı noluyor yahu dolandırıldım mı ben
ulaştım güncelleme hatasıymış işlem bitince bilgilendirme yapılacakmış iyi tırstım ama normalde netten çok alışveriş yaparım ama e bebeği ilk defa kullandımCanim ebebekte sayfa bile acilmiyor su anda sorun var sanirim.. 250 yi tamamlayinca indirim veriyor mu
hayırlı olsun aldıklarınulaştım güncelleme hatasıymış işlem bitince bilgilendirme yapılacakmış iyi tırstım ama normalde netten çok alışveriş yaparım ama e bebeği ilk defa kullandım
evet 100 lkiralık hediye çeki verdi..
ben bir şey sorcam 500 liraya tamamlasaydım 200 olcakmıydı çek denedim ürün koydum görmeyince 410 lirada bıraktım..
buda iyi o zaman öbür ay nasipse o 100 lirayla bebekime güzel bir banyo alırımhayırlı olsun aldıkların
hayır 250 ve üzerine ait bir kerelik 100 tl çeki. keşke öyle olsaydı iyi olurdu.
Yok canim her 250 ye demiyor hayirli olsun canim aldiklarini paylasir misin fikir olsunulaştım güncelleme hatasıymış işlem bitince bilgilendirme yapılacakmış iyi tırstım ama normalde netten çok alışveriş yaparım ama e bebeği ilk defa kullandım
evet 100 lkiralık hediye çeki verdi..
ben bir şey sorcam 500 liraya tamamlasaydım 200 olcakmıydı çek denedim ürün koydum görmeyince 410 lirada bıraktım..
Umarım gorunuyordurYok canim her 250 ye demiyor hayirli olsun canim aldiklarini paylasir misin fikir olsun
Air comfortun tekerleğinde süspansiyon harici başka ne gibi farkı var normal casual cadillacdanbende bunu istiyorum sanal pazarda da uygun kampanyalar oluyormus her yeri takipteyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?