2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Oh ne güzel güzel haberler. Gözün aydın canım.

maşallah canım oğluşun hayırlı olsun

oğlun hayırlı olsun canım

Güle güle kullan canım. Bizim is yerinde var kullanan çok memnun. Aventinde süt kapları biberon kapaklarıyla uyumluymus o da mantıklı aslında
inşallah alabilirim ama e bebekte bir anormallik var üyelik bilgim başka bir kişi adına gözüküyor aldıklarımı ödedim ona gidiyor gözüküyor ve e bebek müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum önümde bekleyen 2 kişi vcarken bir anda 12 kişiye çöıktı noluyor yahu dolandırıldım mı ben

çok sevindim..
inşallah bende yarın bu güzel haberleri alırım benim de yarın.
bu arada oğlun hayırlı evlat olsun.
sağlıkla gelsin.
maşallah canım oğluşun hayırlı olsun
oğlun hayırlı olsun canım
Sagolun guzel anneler :) Herseyden önemlisi saglikli,hayırlı, mutlu evlatlar olmaları.Dun ultrason oncesi tedirgindim herzamanki gibi,guzel seyler duyunca rahatladım.İnsallah hep guzel haberler alırız bebeklerimizden

Canim ebebekte sayfa bile acilmiyor su anda sorun var sanirim.. 250 yi tamamlayinca indirim veriyor mu

Canim ebebekte sayfa bile acilmiyor su anda sorun var sanirim.. 250 yi tamamlayinca indirim veriyor mu
ulaştım güncelleme hatasıymış işlem bitince bilgilendirme yapılacakmış iyi tırstım ama normalde netten çok alışveriş yaparım ama e bebeği ilk defa kullandım
evet 100 lkiralık hediye çeki verdi..
ben bir şey sorcam 500 liraya tamamlasaydım 200 olcakmıydı çek denedim ürün koydum görmeyince 410 lirada bıraktım..

hayırlı olsun aldıkların
hayır 250 ve üzerine ait bir kerelik 100 tl çeki. keşke öyle olsaydı iyi olurdu.

Yok canim her 250 ye demiyor hayirli olsun canim aldiklarini paylasir misin fikir olsun

Kizlar bugün kontrole gittim yüzünü göstermedi sıpam
haftaya detayliya giricem 125 tl dedi özel hast. iyimi fiyat.
Bide ayaklarım davul gibi şişti napicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…