2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canımm çok sevindim haberine, merak ediyordum sonucu, haberlerin çok güzelmiş.. Fiyatın biraz yüksek geldi sadece ayrıntılı diye extra mı ücret aldı acaba, normal muayene okadar değildir sanırım..

Hepsini yaptim gecmiyor ya
o zaman bir sonraki kontrolünde doktoruna söyle kalp damara yönlendiriyorlar benim arkadaşın öyle oldu ama bir şey çıkmadı sadece hamilelik ödemide olabilir..hareketleri kısıtlıyor fzlasıyla..dikkat edersen tehlikesi olmaz üstüne tuzu biberi eklersen sıkıntı olur..o yüzden önce doktor..birde tuzlu suda yıka ayaklarını leğene koy yarım saat bekle ..onda da inebilir.

Ayrıntılı ultrason yaptıran hamisleeer. Bazılarıniz rahim ağzı uzunluğundan bahsetmiş ya alttan fln mi baktı acil yardım lütfen

Air comfortun tekerleğinde süspansiyon harici başka ne gibi farkı var normal casual cadillacdan
en önemli farkı oto koltuğunun 180 derece yatması standart olalar ilk 6 ay kullanılması sağlıklı değil bebek tam yatmadığı için.

• Grup 0/0+ yaş için Sırtı tam yatabilen Ana kucağı oto koltuğu (Patentli ürün)
  • ECE R44/04 belgeli
  • 0-13 kg arası kullanılabilme özelliği
  • Düz yatar konumda 0-9 kg oto koltuğudur.
  • Dik oturur konumda 0-13 kg. oto koltuğudur.
  • Bebek arabasında ve otomobilde hem dik hem de yatay pozisyonda kullanılabilir. Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanabilir

tamam canim cok sagol denicem

Canımm çok sevindim haberine, merak ediyordum sonucu, haberlerin çok güzelmiş.. Fiyatın biraz yüksek geldi sadece ayrıntılı diye extra mı ücret aldı acaba, normal muayene okadar değildir sanırım..
Cok teşekkür ederim.Evet fiyat yuksekti ama buna değerdi.Dunya çapında bir Dr'mus.Normal muayene ücreti daha ucuz tabii

kızlar çarpıntısı,nefes darlığı , biraz bile yürüyünce kalp sıkışması,çarpıntısı olan varmı

Tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olduguna, çok şükür güzel haberler almissin darısı bizlerin başına. Doktorun adını kaydettim eğer kendi doktorum yinede git derse giderim bende

Çoook teşekküler bilgi için, benim baktıklarım bunlar air comfort 1249tl +çeyrek altın :))

Eklentiler

• image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…