- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.481
ayaklarını havaya dik yarım saate iner tuzdan uzak dur bolda su içKizlar bugün kontrole gittim yüzünü göstermedi sıpam
haftaya detayliya giricem 125 tl dedi özel hast. iyimi fiyat.
Bide ayaklarım davul gibi şişti napicam
pek farkı yok air de lastikler şişiriliyor.Air comfortun tekerleğinde süspansiyon harici başka ne gibi farkı var normal casual cadillacdan
Canımm çok sevindim haberine, merak ediyordum sonucu, haberlerin çok güzelmiş.. Fiyatın biraz yüksek geldi sadece ayrıntılı diye extra mı ücret aldı acaba, normal muayene okadar değildir sanırım..Merhaba guzel Kasım Anneleri
Dun ayrıntılı ultrasonumuz yapildi.Cok şükür oğlum gayet iyimis teyzeleri.Evet yanlış duymadınız,11+o da doktorun Kiz olabilir dediği minigimin pipisini gördükSaglikli ve hayırlı olsun evlatlarımız.Bu arada merak eden arkadaslar icin bilgi vereceğimi söylemiştim ( Laedrii karman ve nickini hatirlayamadigim diğer annisler) :
Ayrıntılı ultrason icin İzmir Kent Hastanesinde Perinatolog Namık Demir'e gittik.Cok memnun kaldık.Gercekten Cok donanımlı bir doktor.Fiyat 580Tl.Sonuc da iyi olunca kendisini daha da Cok sevdim elbette
1 saat sürdü ultrasonumuz.Tum organları hakkinda detaylı bilgi verdi.Ultrasonun ardından sohbetimiz oldu.Ve ayrılırken Cd'mizi de verdi.
Cok şükür Rabb'ime.İnsallah tüm Anneler saglikla yavrularımıza kavuşur,saglikla buyuturuz onları
ayaklarını havaya dik yarım saate iner tuzdan uzak dur bolda su iç
Ben de clasic cadillac ile air cadillac arasında bariz bir fark göremedim de ondan sordum canım,fazla fiyat farkı var ama ikisi arasında bencepek farkı yok air de lastikler şişiriliyor.
ben şahsen 4 tekeri şişirmekle uğraşamam
o zaman bir sonraki kontrolünde doktoruna söyle kalp damara yönlendiriyorlar benim arkadaşın öyle oldu ama bir şey çıkmadı sadece hamilelik ödemide olabilir..hareketleri kısıtlıyor fzlasıyla..dikkat edersen tehlikesi olmaz üstüne tuzu biberi eklersen sıkıntı olur..o yüzden önce doktor..birde tuzlu suda yıka ayaklarını leğene koy yarım saat bekle ..onda da inebilir.Hepsini yaptim gecmiyor ya
tansiyonun yüksek deilse sıkıntı yokHepsini yaptim gecmiyor ya
Aldığın ürünlerin piyasa fiyatı nasıl acaba, yoksa 100tl,lik hediye çekinin parasını çıkarıyorlar mı diye merak ettimUmarım gorunuyordurEki Görüntüle 1566250
Ilk kızım çok erken doğduğu için normal olan çekemedi, elektrikli kullanmıştık. Daha güçlü ve hızlı oluyorbu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?
en önemli farkı oto koltuğunun 180 derece yatması standart olalar ilk 6 ay kullanılması sağlıklı değil bebek tam yatmadığı için.Air comfortun tekerleğinde süspansiyon harici başka ne gibi farkı var normal casual cadillacdan
tansiyonun yüksek deilse sıkıntı yokbenimde kızımda bu aylarda şişmeye başlamıştı ve doğurana kadar devam etmişti ama çok şükür bi problem çıkmadı
tamam canim cok sagol denicemo zaman bir sonraki kontrolünde doktoruna söyle kalp damara yönlendiriyorlar benim arkadaşın öyle oldu ama bir şey çıkmadı sadece hamilelik ödemide olabilir..hareketleri kısıtlıyor fzlasıyla..dikkat edersen tehlikesi olmaz üstüne tuzu biberi eklersen sıkıntı olur..o yüzden önce doktor..birde tuzlu suda yıka ayaklarını leğene koy yarım saat bekle ..onda da inebilir.
Cok teşekkür ederim.Evet fiyat yuksekti ama buna değerdi.Dunya çapında bir Dr'mus.Normal muayene ücreti daha ucuz tabiiCanımm çok sevindim haberine, merak ediyordum sonucu, haberlerin çok güzelmiş.. Fiyatın biraz yüksek geldi sadece ayrıntılı diye extra mı ücret aldı acaba, normal muayene okadar değildir sanırım..
Air comfortun tekerleğinde süspansiyon harici başka ne gibi farkı var normal casual cadillacdan
Hayır canim üstten baktı.Alttan bakilabiliyor ama üstten bakıyorlar genelde.Neyseki :))Ayrıntılı ultrason yaptıran hamisleeer. Bazılarıniz rahim ağzı uzunluğundan bahsetmiş ya alttan fln mi baktı acil yardım lütfen
Tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olduguna, çok şükür güzel haberler almissinMerhaba guzel Kasım Anneleri
Dun ayrıntılı ultrasonumuz yapildi.Cok şükür oğlum gayet iyimis teyzeleri.Evet yanlış duymadınız,11+o da doktorun Kiz olabilir dediği minigimin pipisini gördükSaglikli ve hayırlı olsun evlatlarımız.Bu arada merak eden arkadaslar icin bilgi vereceğimi söylemiştim ( Laedrii karman ve nickini hatirlayamadigim diğer annisler) :
Ayrıntılı ultrason icin İzmir Kent Hastanesinde Perinatolog Namık Demir'e gittik.Cok memnun kaldık.Gercekten Cok donanımlı bir doktor.Fiyat 580Tl.Sonuc da iyi olunca kendisini daha da Cok sevdim elbette
1 saat sürdü ultrasonumuz.Tum organları hakkinda detaylı bilgi verdi.Ultrasonun ardından sohbetimiz oldu.Ve ayrılırken Cd'mizi de verdi.
Cok şükür Rabb'ime.İnsallah tüm Anneler saglikla yavrularımıza kavuşur,saglikla buyuturuz onları
Çoook teşekküler bilgi için, benim baktıklarım bunlar air comfort 1249tl +çeyrek altın :))en önemli farkı oto koltuğunun 180 derece yatması standart olalar ilk 6 ay kullanılması sağlıklı değil bebek tam yatmadığı için.
- Grup 0/0+ yaş için Sırtı tam yatabilen Ana kucağı oto koltuğu (Patentli ürün)
- ECE R44/04 belgeli
- 0-13 kg arası kullanılabilme özelliği
- Düz yatar konumda 0-9 kg oto koltuğudur.
- Dik oturur konumda 0-13 kg. oto koltuğudur.
- Bebek arabasında ve otomobilde hem dik hem de yatay pozisyonda kullanılabilir. Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?