2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İstanbulda olanlar icin soyluyorum radyomar bakirkoy goruntuleme merkezinde 4 boyutlu ayrintili ultrason 2 adet bebegin yuzunun resmi ve cd cekimi 295 tl. İlk bebegimde de buraya gitmistim radyologu cok begenmistim herseyine en ince ayrintisina kadar bakmisti.

kızlar afedersiniz bir sorum olacak hamileyken ishal olmanın ne sakıncaları var ? Birde bağışıklık varsa etli çiğköfte yemek sıkıntı yaparmı

Ben şimdi sermet sağolu arıycam, ayrıntılı hakkında bilgi alıcam ücret konusunda ne diyecek bakalım
Bizim aklımızdaki 2 isimden biriydi Sermet Sagol biliyorsun ki Onun icin de Cok iyi seyler duyuyoruz.Namik Demir ve Sermet Sagol,biri dokuz Eylul'de digeri Ege'de Prof zaten.İcin rahat gidebilirsin canim.İnsallah guzel sonuçlarla da gel

kızlar afedersiniz bir sorum olacak hamileyken ishal olmanın ne sakıncaları var ? Birde bağışıklık varsa etli çiğköfte yemek sıkıntı yaparmı
İshal olmak seni zorlar canim,Cok su kaybın olursa bebeği de etkiler.Etli çığ köfte yeme ama.Cig olan Et'le ya da iyi yıkanmamış sebzelerle toksoplazma bulasabilir diye dikkatli olmak gerek.

Evet canım Allah razı olsun numarasını da sen verdin zaten Az önce aradım sekreterini, ortalama 40dakika kadar sürüyor tabii bebeğin pozisyonuna da bağlı dedi, 4d mi dedim, evet dedi, cd de veriyorlarmış ücreti de 250tl'miş profosöre göre az bile, nasipse biz de pazartesi özelde, cuma devlette bebeğimizi boool bol göreceğiz ayrıntılı ultrasonda, ne kadar mutluyum Sedebu cinsiyetiniz de kesinleşmiş gözünaydın artık başlasın alışverişler bizimki de netleşir bu sefer inşallah

İshal olmak seni zorlar canim,Cok su kaybın olursa bebeği de etkiler.Etli çığ köfte yeme ama.Cig olan Et'le ya da iyi yıkanmamış sebzelerle toksoplazma bulasabilir diye dikkatli olmak gerek.
ya bağışıklığım vardı canım çok çekti sadecede etli vardı restauranttada yidim biraz karnımda sancı filan yok ama bol su içeyim ozaman

Ayrıntılı ultrason yaptıran hamisleeer. Bazılarıniz rahim ağzı uzunluğundan bahsetmiş ya alttan fln mi baktı acil yardım lütfen
Ben bugün ayrıntılı ultrason cektirdim canım ama rahim ağzı uzunluğuna geçen bakmıstı doktorum karından baktı
Çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok darısı cektirmeyenlere inşallah

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…