- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.501
Hayır canim üstten baktı.Alttan bakilabiliyor ama üstten bakıyorlar genelde.Neyseki :))
Ben şimdi sermet sağolu arıycam, ayrıntılı hakkında bilgi alıcam ücret konusunda ne diyecek bakalımCok teşekkür ederim.Evet fiyat yuksekti ama buna değerdi.Dunya çapında bir Dr'mus.Normal muayene ücreti daha ucuz tabii
Gorunuyor canim tesekkurler... Allah iyi gunlerde kullansin canim sayfa bi acilsa pompayi ben de dusunuyorumUmarım gorunuyordurEki Görüntüle 1566250
Canim benim Cok teşekkür ederim.İnsallah hep saglikli olur kuzucuklarimiz
Düzeldi canım firefoxtan değil explorerden aç.Gorunuyor canim tesekkurler... Allah iyi gunlerde kullansin canim sayfa bi acilsa pompayi ben de dusunuyorum
Bizim aklımızdaki 2 isimden biriydi Sermet Sagol biliyorsun kiBen şimdi sermet sağolu arıycam, ayrıntılı hakkında bilgi alıcam ücret konusunda ne diyecek bakalım
İshal olmak seni zorlar canim,Cok su kaybın olursa bebeği de etkiler.Etli çığ köfte yeme ama.Cig olan Et'le ya da iyi yıkanmamış sebzelerle toksoplazma bulasabilir diye dikkatli olmak gerek.kızlar afedersiniz bir sorum olacak hamileyken ishal olmanın ne sakıncaları var ? Birde bağışıklık varsa etli çiğköfte yemek sıkıntı yaparmı
Evet canım Allah razı olsun numarasını da sen verdin zatenBizim aklımızdaki 2 isimden biriydi Sermet Sagol biliyorsun kiOnun icin de Cok iyi seyler duyuyoruz.Namik Demir ve Sermet Sagol,biri dokuz Eylul'de digeri Ege'de Prof zaten.İcin rahat gidebilirsin canim.İnsallah guzel sonuçlarla da gel
ya bağışıklığım vardı canım çok çekti sadecede etli vardı restauranttada yidim birazİshal olmak seni zorlar canim,Cok su kaybın olursa bebeği de etkiler.Etli çığ köfte yeme ama.Cig olan Et'le ya da iyi yıkanmamış sebzelerle toksoplazma bulasabilir diye dikkatli olmak gerek.
Ben bugün ayrıntılı ultrason cektirdim canım ama rahim ağzı uzunluğuna geçen bakmıstı doktorum karından baktıAyrıntılı ultrason yaptıran hamisleeer. Bazılarıniz rahim ağzı uzunluğundan bahsetmiş ya alttan fln mi baktı acil yardım lütfen
Hayırlı olsun inşallahbende kasım annesi olucam Allah nas.b ederse sat:10 subat
Geçmiş olsun canımya bağışıklığım vardı canım çok çekti sadecede etli vardı restauranttada yidim birazkarnımda sancı filan yok ama bol su içeyim ozaman
Tahmini doğum tarihi de 17kasımbende kasım annesi olucam Allah nas.b ederse sat:10 subat
Geçmiş olsun canım
Bir daha yeme etli
Hayırlı olsun inşallah
hosbuldm canmTahmini doğum tarihi de 17kasımHoşgeldinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?