- 17 Haziran 2012
- 425
- 520
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.521
Ben hem pil hem elektrikli olanını almıştım. Isyerinde priz bulamadığım zamanlar olmuştu. O yüzden ikisinin de olmasını tavsiye ederimbu göğüs pompasını illa elektrikli mi almak lazım?
Cig et disarida salata yeme canim...ishal olursan da 1 tatli kasigi turk kahvesi ile limon suyunu macun kivaminds yapip yut canimkızlar afedersiniz bir sorum olacak hamileyken ishal olmanın ne sakıncaları var ? Birde bağışıklık varsa etli çiğköfte yemek sıkıntı yaparmı
kızlar çarpıntısı,nefes darlığı , biraz bile yürüyünce kalp sıkışması,çarpıntısı olan varmı
Bana kizini veren senmiydin yaziklar olsun sana o zamanda demistim artik kimseye guvenmiorum sonradan erkek cikar diye :)))))Merhaba guzel Kasım Anneleri
Dun ayrıntılı ultrasonumuz yapildi.Cok şükür oğlum gayet iyimis teyzeleri.Evet yanlış duymadınız,11+o da doktorun Kiz olabilir dediği minigimin pipisini gördükSaglikli ve hayırlı olsun evlatlarımız.Bu arada merak eden arkadaslar icin bilgi vereceğimi söylemiştim (@Laedrii @karman ve nickini hatirlayamadigim diğer annisler) :
Ayrıntılı ultrason icin İzmir Kent Hastanesinde Perinatolog Namık Demir'e gittik.Cok memnun kaldık.Gercekten Cok donanımlı bir doktor.Fiyat 580Tl.Sonuc da iyi olunca kendisini daha da Cok sevdim elbette
1 saat sürdü ultrasonumuz.Tum organları hakkinda detaylı bilgi verdi.Ultrasonun ardından sohbetimiz oldu.Ve ayrılırken Cd'mizi de verdi.
Cok şükür Rabb'ime.İnsallah tüm Anneler saglikla yavrularımıza kavuşur,saglikla buyuturuz onları
Ayakta fazla durunca da ödem olabiliyormuş , buna da dikkat etmek gerekiyormuş . Bol su içinmeliymiş bir de vücudun ödem yapmaması içinHepsini yaptim gecmiyor ya
ins yukari cikar cnm :)Ayni benim de oyle oldu canim tam ohhh be ilk 3ay bitti dedim kanamam basladi... simdiyr kadar cikmadi son umut 24. Haftayi bekliyorum ins hersey yoluna girer artik bebisimi yasamak istiyorum
canim hareket edersen eger surekli kanaman olur ve plesenta kanadigi yerden dokulmeye baslar bnm 2 parmak kalinliginda et parcasi dusmustu dikkat et kendine dualarim seninlekeşke yatabilsem canım çalışıyorum ben onun içinde malesef kalkıyorumda. doktor rapor gerek görmedi .inş. benimkide yukarı çıkar. dualarında bizleri unutma
yaklasik 1bucuk ay surekli yattim sadece wcye kalktim zaten yukari ciktigini anlıyorsun inanilmaz bir rahatlik geliyorGercekten mi maşallah.
Çok sevindim insallah bizimde öyle olur.
Ne kadar istirahat ettiniz.
@Berenimbo @berenimbgecmis olsun. ayakta cok kalma.dikkat et karnina darbe alma.geçmiş olsun.
@dyt.ebru , geçmiş olsun. Sağlıkla kasımı görüp, bebeklerinizi sağlıklı bir biçimde kucaklarımıza alırız inşallah. Bu tarz kalp çarpıntılı hikayeler son olur inşallah.
canım ben de köpük kusuyordum 4.Ayda sonra geçti inş seninki de geçer.hanımlar cumanız mübarek olsun inşallah umarım iyisinizdir ,bugün dualarınızda beni de unutmayın ne olur
bende sabah kusmaları başladı bir kaç gündür gene ,öğürmeler eşliğinde fakat safra değil bildiğiniz beyaz köpük kusuyorum..son zamanlarda midem ağırlaştı nefesim darlandı mesela şu an burun tıkandı mide şişmeye başladı bunlarla mı alakalı mideyle mi alakalı bebişle mi alakalı bilemedim ..ama Rabbim kolay hamilelikler kolay doğumlar geçirtsin bize inşallah...
Ben sırt üstü yatarken üstüme öküz oturmuş gibi oluyor. Kaplumbağa gibi sağa sola devrilmeye çalışıyorum. Orada nefesim zorlanıyor, bir de hızlı hızlı yürürsem nefes nefese kalıyorum. Ama ben biraz dobişim ondan olabilir.kızlar çarpıntısı,nefes darlığı , biraz bile yürüyünce kalp sıkışması,çarpıntısı olan varmı
Ben bugün ayrıntılı ultrason cektirdim canım ama rahim ağzı uzunluğuna geçen bakmıstı doktorum karından baktı
Çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok darısı cektirmeyenlere inşallah
İlk once bir kardiyologa gorun ama mutlaka troit testlerini tekrar yaptir (tsh,t3,t4) ve demir.. Ben de cok oluyor benim troitim hizli calisiyor ilac kullanicak noktada degilim ama cok siki takip yapiliyor hem bu tegikliyor hemde biraz stres kaygi bozuklugu kaynakli.Zaten ustune hamilelik olunca ekstra yasiyorum..İhmal etme mutlaka baktirkızlar çarpıntısı,nefes darlığı , biraz bile yürüyünce kalp sıkışması,çarpıntısı olan varmı
Ben kimselere vermicem kızımı demiştimBana kizini veren senmiydin yaziklar olsun sana o zamanda demistim artik kimseye guvenmiorum sonradan erkek cikar diye :)))))
Cnm ben sacimi kestirdim batil hepsi :) ziraa alakasi olsaydi 3 dusugu yapmazdim hic birinde n sac kestirmistim ne de esya almistimGunaydin guzeller.. size birsey sormak istiyorum.. ebebekteki kampanya ile kendime sut pompasi almak istiyorum ama daha 6 ay olmadi ya bizim buralarda da bi inanis var kim inandiysa bilmem artik 6. Aydan once bisey alinmaz hamileyken sac kestirilmez...bazen kizim cahil misin diyorum ama yine de gidip alamiyorum.. var mi boyle dusunenler
vakit geldi hadi bakalım :)Benim ayrıntılı ultrasonum yarın 10.30 da. Heyecandan uyuyamiyorruummm
batıl inanç hepsi ya Allah korusun düşük filan olursa diye bekler insanlar yoksa 6-7-8 ne farkeder Allahın takdiri bir şey olmaz sağlıkla doğarlar hayırlı uzun ömürleri olur inşallah :)Gunaydin guzeller.. size birsey sormak istiyorum.. ebebekteki kampanya ile kendime sut pompasi almak istiyorum ama daha 6 ay olmadi ya bizim buralarda da bi inanis var kim inandiysa bilmem artik 6. Aydan once bisey alinmaz hamileyken sac kestirilmez...bazen kizim cahil misin diyorum ama yine de gidip alamiyorum.. var mi boyle dusunenler
Sağol canım darısı sana inşallahCok şükür canım. Gözün aydın olsun. Bende yrn 11 de gideceğim. Hayırlı sonuçlarım olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?