2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar çarpıntısı,nefes darlığı , biraz bile yürüyünce kalp sıkışması,çarpıntısı olan varmı

Nabız genelde 100 lerde dolaşıyorum Sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor bi süre yürüyünce oturduğumda çarpıntı oluyor hepsi normalmiş ama sen doktorunun fikrini de al derim

Bana kizini veren senmiydin yaziklar olsun sana o zamanda demistim artik kimseye guvenmiorum sonradan erkek cikar diye :)))))

Ayni benim de oyle oldu canim tam ohhh be ilk 3ay bitti dedim kanamam basladi... simdiyr kadar cikmadi son umut 24. Haftayi bekliyorum ins hersey yoluna girer artik bebisimi yasamak istiyorum
ins yukari cikar cnm :)

keşke yatabilsem canım çalışıyorum ben onun içinde malesef kalkıyorumda. doktor rapor gerek görmedi .inş. benimkide yukarı çıkar. dualarında bizleri unutma
canim hareket edersen eger surekli kanaman olur ve plesenta kanadigi yerden dokulmeye baslar bnm 2 parmak kalinliginda et parcasi dusmustu dikkat et kendine dualarim seninle

Gercekten mi maşallah.
Çok sevindim insallah bizimde öyle olur.
Ne kadar istirahat ettiniz.
@Berenimbo @berenimbgecmis olsun. ayakta cok kalma.dikkat et karnina darbe alma.geçmiş olsun.
yaklasik 1bucuk ay surekli yattim sadece wcye kalktim zaten yukari ciktigini anlıyorsun inanilmaz bir rahatlik geliyor

@dyt.ebru , geçmiş olsun. Sağlıkla kasımı görüp, bebeklerinizi sağlıklı bir biçimde kucaklarımıza alırız inşallah. Bu tarz kalp çarpıntılı hikayeler son olur inşallah.
canım ben de köpük kusuyordum 4.Ayda sonra geçti inş seninki de geçer.

kızlar çarpıntısı,nefes darlığı , biraz bile yürüyünce kalp sıkışması,çarpıntısı olan varmı
Ben sırt üstü yatarken üstüme öküz oturmuş gibi oluyor. Kaplumbağa gibi sağa sola devrilmeye çalışıyorum. Orada nefesim zorlanıyor, bir de hızlı hızlı yürürsem nefes nefese kalıyorum. Ama ben biraz dobişim ondan olabilir.

Cok şükür canım. Gözün aydın olsun. Bende yrn 11 de gideceğim. Hayırlı sonuçlarım olur inşallah

Hayırlı geceler güzel anneler biz dün kontrole gittik bebeğim gayet iyi cok şükür 21 cm olmus ama dr 10 günde hic pozisyon degistirmemis bu dedi şaşırdı baska da bir yorumda bulunmadı ben de endiseleniyorum şimdi neden hic yer degistirmiyo acaba haliyle cinsiyetini de göremedik ama kız gibi dedi halbuki 13.haftada erkek gibi demişti anlamadım gitti..

İlk once bir kardiyologa gorun ama mutlaka troit testlerini tekrar yaptir (tsh,t3,t4) ve demir.. Ben de cok oluyor benim troitim hizli calisiyor ilac kullanicak noktada degilim ama cok siki takip yapiliyor hem bu tegikliyor hemde biraz stres kaygi bozuklugu kaynakli.Zaten ustune hamilelik olunca ekstra yasiyorum..İhmal etme mutlaka baktir

Bana kizini veren senmiydin yaziklar olsun sana o zamanda demistim artik kimseye guvenmiorum sonradan erkek cikar diye :)))))
Ben kimselere vermicem kızımı demiştim

11.haftamda nub'a göre kız demişti.Ama kendinizi kaptırmayın,cevrenizle de paylaşmayın demişti dr'umuz.Tabii ben prensesim diye sevmeye başlamıştım bile.16.haftada pozisyonu uygun degildi ama erkek demişti.Yine Cok emin degil diye bu defa kimseye söylemedik,net olsun diye sabrettik.Dun net bir sekilde gorunce,artık yavrumuzun cinsiyetine ikna olduk.Prensesim degil bir prensim olacak insallah.İkinci yavrum belki bir prenses olur Saglikli olsunlar da

Gunaydin guzeller.. size birsey sormak istiyorum.. ebebekteki kampanya ile kendime sut pompasi almak istiyorum ama daha 6 ay olmadi ya bizim buralarda da bi inanis var kim inandiysa bilmem artik 6. Aydan once bisey alinmaz hamileyken sac kestirilmez...bazen kizim cahil misin diyorum ama yine de gidip alamiyorum.. var mi boyle dusunenler

Cnm ben sacimi kestirdim batil hepsi :) ziraa alakasi olsaydi 3 dusugu yapmazdim hic birinde n sac kestirmistim ne de esya almistim

Benim ayrıntılı ultrasonum yarın 10.30 da. Heyecandan uyuyamiyorruummm
vakit geldi hadi bakalım :)

batıl inanç hepsi ya Allah korusun düşük filan olursa diye bekler insanlar yoksa 6-7-8 ne farkeder Allahın takdiri bir şey olmaz sağlıkla doğarlar hayırlı uzun ömürleri olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…