2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hareketlerini hissediyor musunuz peki ? benimkide hep sırtı dönük her kontrolde :) bacak arasını açmıyorsa kız diyorlar genelde tabi kemik yapısı vs de bakıyorlarmış

hanımlar günaydın.
detaylı ultrason hakkın bilgilerinizi alabilir miyim?:)
çok güzellllll :) bebişlerin eli yüzü ağzı burnu herşeyi belli oluyor tam bir bebek halindeler ve daha ben gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor acayip bir duygu önceki ultrasonları at çöpe o kadar etkileyici :) tabi bu şov kısmı asıl önemli olan bütün organlarına tek tek bakılıyor dudak damak yarığı vs. var mı kalbinde delik bir sıkıntı varmı böbrekleri damarları beyni vs. ve bu şekilde rapor hazırlanıp sana veriliyor :) İnşallah güzel haberler alırsın sende bebişin sağlıklıdır annesinede güzel pozlar verir :)

Gunaydin kizlar,uclu test yaptiraniniz varmi? Ben kanimi verdim sonuc p.tesi cikicak.
Ben yaptırdım canım 2li temizse 3lüde temiz çıkıyor zaten amaç afp diye bir şey var ona bakmak organ hasarlarını filan o gösteriyormuş heralde zaten detaylıdada bakılıyor inşallah güzel çıkar sonucun :)

Be
nBenimde 2 temizdi insallah buda temiz cikar ayri bir strese giriyor insan.

hanımlar günaydın.
detaylı ultrason hakkın bilgilerinizi alabilir miyim?:)
19 ila 24 hafta arasında yapılıyor bebeğin organları damarları anne ile bebek arasındaki kordon bebeğin suyu hepsi inceleniyo özeldede yapılıyo eğitim araştırmadada özele gitceksen randevusuzda gidilebiliyor ben öyle gitmiştim yani ilk oğlumda 170tl şimdi sordum 260tl olmuş şimdi eğitim araştırmadan randevu düşürmeye çalışıyorum düşeremezsem tekrar özelde yaptırcam detaylı ultrason önemli yaptırın derim ben

Nabız genelde 100 lerde dolaşıyorum Sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor bi süre yürüyünce oturduğumda çarpıntı oluyor hepsi normalmiş ama sen doktorunun fikrini de al derim

Benimde aynen boyle kizlar.
Ayni zaman dokoru aradik acilden sonra,yapilacak bisi yoi dedi, hanilelikten dedi ,sinir oldum belki knsizim,belki.baska bisi var Allah korusun.
Ama sonuc olarak 3 ayri.doktor stres dedi.
Carpintilar baslamadan onceki gunum asiri stresli ve korkulu gecti.
Hayirlisiyla kavusuruz insallah yavrularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…