- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.541
hareketlerini hissediyor musunuz peki ? benimkide hep sırtı dönük her kontrolde :) bacak arasını açmıyorsa kız diyorlar genelde tabi kemik yapısı vs de bakıyorlarmışHayırlı geceler güzel anneler biz dün kontrole gittik bebeğim gayet iyi cok şükür 21 cm olmus ama dr 10 günde hic pozisyon degistirmemis bu dedi şaşırdı baska da bir yorumda bulunmadı ben de endiseleniyorum şimdi neden hic yer degistirmiyo acaba haliyle cinsiyetini de göremedik ama kız gibi dedi halbuki 13.haftada erkek gibi demişti anlamadım gitti..
Günaydın
günaydınn :)Günaydın kızlar :)
Evet cnm hareketlerini hissediyorum çok şükür o yuzden sasiriyorum zaten nereye hareket ediyo bu bebek yeri sabitse:)hareketlerini hissediyor musunuz peki ? benimkide hep sırtı dönük her kontrolde :) bacak arasını açmıyorsa kız diyorlar genelde tabi kemik yapısı vs de bakıyorlarmış
Ben ptesi ve cuma gideceğim inş, 22.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum siz randevu fln almadınız mıhanımlar günaydın.
detaylı ultrason hakkın bilgilerinizi alabilir miyim?:)
çok güzellllll :) bebişlerin eli yüzü ağzı burnu herşeyi belli oluyor tam bir bebek halindeler ve daha ben gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor acayip bir duygu önceki ultrasonları at çöpe o kadar etkileyici :) tabi bu şov kısmı asıl önemli olan bütün organlarına tek tek bakılıyor dudak damak yarığı vs. var mı kalbinde delik bir sıkıntı varmı böbrekleri damarları beyni vs. ve bu şekilde rapor hazırlanıp sana veriliyor :) İnşallah güzel haberler alırsın sende bebişin sağlıklıdır annesinede güzel pozlar verir :)hanımlar günaydın.
Ben yaptırdım canım 2li temizse 3lüde temiz çıkıyor zaten amaç afp diye bir şey var ona bakmak organ hasarlarını filan o gösteriyormuş heralde zaten detaylıdada bakılıyor inşallah güzel çıkar sonucun :)Gunaydin kizlar,uclu test yaptiraniniz varmi? Ben kanimi verdim sonuc p.tesi cikicak.
Evet cnm hareketlerini hissediyorum çok şükür o yuzden sasiriyorum zaten nereye hareket ediyo bu bebek yeri sabitse:)
nBenimde 2 temizdi insallah buda temiz cikar ayri bir strese giriyor insan.çok güzellllll :) bebişlerin eli yüzü ağzı burnu herşeyi belli oluyor tam bir bebek halindeler ve daha ben gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor acayip bir duygu önceki ultrasonları at çöpe o kadar etkileyici :) tabi bu şov kısmı asıl önemli olan bütün organlarına tek tek bakılıyor dudak damak yarığı vs. var mı kalbinde delik bir sıkıntı varmı böbrekleri damarları beyni vs. ve bu şekilde rapor hazırlanıp sana veriliyor :) İnşallah güzel haberler alırsın sende bebişin sağlıklıdır annesinede güzel pozlar verir :)
Ben yaptırdım canım 2li temizse 3lüde temiz çıkıyor zaten amaç afp diye bir şey var ona bakmak organ hasarlarını filan o gösteriyormuş heralde zaten detaylıdada bakılıyor inşallah güzel çıkar sonucun :)
iyi çıkar inşallah sıkıntı yapma :)Be
nBenimde 2 temizdi insallah buda temiz cikar ayri bir strese giriyor insan.
Ben yaptırmadım ne üçlü , ne dörtlüGunaydin kizlar,uclu test yaptiraniniz varmi? Ben kanimi verdim sonuc p.tesi cikicak.
Ben ptesi ve cuma gideceğim inş, 22.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum siz randevu fln almadınız mı
Canim nasil gecti,bebis nasil?doktor ilgili mi anlatiyor mu?Benim ayrıntılı ultrasonum yarın 10.30 da. Heyecandan uyuyamiyorruummm
19 ila 24 hafta arasında yapılıyor bebeğin organları damarları anne ile bebek arasındaki kordon bebeğin suyu hepsi inceleniyo özeldede yapılıyo eğitim araştırmadada özele gitceksen randevusuzda gidilebiliyor ben öyle gitmiştim yani ilk oğlumda 170tl şimdi sordum 260tl olmuş şimdi eğitim araştırmadan randevu düşürmeye çalışıyorum düşeremezsem tekrar özelde yaptırcam detaylı ultrason önemli yaptırın derim benhanımlar günaydın.
Gunaydin kizlar,uclu test yaptiraniniz varmi? Ben kanimi verdim sonuc p.tesi cikicak.[/QUOTEben 4lü yaptırdım down sendromu taşıma riskini hesaplıyo genetik olarak ailede varsa yada anne babanın yaşı büyükse biraz riskli oluyo onun dışında bi sıkıntı olmuyo ki test zaten 100/100 doğru sonuç vermiyor sadece hesaplıyo down sendromu olma olasılığını sonuç risklide çıksa kesin sonuç yani ben yaptırdım bi sıkıntı yok çok şükür
Çok memnun kaldık. Uzun uzun kemiklerini iç organlarını gösterdi dr. Hatta fotosunu koyayım prensesimin :)Canim nasil gecti,bebis nasil?doktor ilgili mi anlatiyor mu?
Nabız genelde 100 lerde dolaşıyorum Sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor bi süre yürüyünce oturduğumda çarpıntı oluyor hepsi normalmiş ama sen doktorunun fikrini de al derim
Ben sırt üstü yatarken üstüme öküz oturmuş gibi oluyor. Kaplumbağa gibi sağa sola devrilmeye çalışıyorum. Orada nefesim zorlanıyor, bir de hızlı hızlı yürürsem nefes nefese kalıyorum. Ama ben biraz dobişim ondan olabilir.
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin hepimize nasip olsun insallahMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?