- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.561
Ay kıyamam , ne kadar da tatlı annesi maşallah
Canim benim, saglikla kucagina al insallah.Senden vesile bende randevu almistim insallah bizde mutlu mesut ayriliriz ..
19.haftada olacaksınız erken değil aslında, ben de sata göre 19+6da ve 20+3te gidicem, ultrasonda gelişimi 3,4gün ileride hem benimkinin, sat mı baz alınıyor acabaKizlarr bir sorum olacak size..Ben detaylı ultrasona 18+4 de gidicem ama sizce çok mu erken ?
Sağol canım darısı sana inşallah
Nerde cektiriceksin fakültedemi
Ben hümada cektirdim
Teşekkürler canım :) Sıra sizde :)Ay kıyamam , ne kadar da tatlı annesi maşallah
Herzaman sat a gore onden gider geriden gider bunun hicbir onemi yok benim kizimda 3 hafta onden gittigi zamanlarda oldu sonra 1 hafta fark oluyo degisiyor, suan oglum 10 gun ilerden gidiyo bu sadece bebegin biraz daha iri olmasindan kaynakli bi sonuc.Her zaman herseyde sat i baz alicaksin19.haftada olacaksınız erken değil aslında, ben de sata göre 19+6da ve 20+3te gidicem, ultrasonda gelişimi 3,4gün ileride hem benimkinin, sat mı baz alınıyor acaba
Insallah sende memnun kalırsın. Bizle baya ilgilendi. Dr lar az konusur sma esimle baya konustular.Hatta dr.um yok dr tavsiyesinde bulundu. Hastane olarak gitmemem gerekenleri söyledi. Kan ilaci bile yazdı şimdiki ilacim dokunuyor diye. Ayrıntılı bir rapor yazdi 1 foto 1 cd verdiCanim benim, saglikla kucagina al insallah.Senden vesile bende randevu almistim insallah bizde mutlu mesut ayriliriz ..
Canım geçmiş olsun...zararlı olsaydı vermezlerdi heralde başka doktorada bi sor ilacı istersenmerhaba arkadaşlar dün gece acile gittim böbrek ağrısıyla bebeğim baskı yapıyomuş böbrek hasar görmüş serum taktılar iğne yaptılar.zararsız olduğunu söyledikleri bi antibiyotik verdiler ama çok korktum bende bebeğe zarar verirse die.daha önce böyle bişey başına gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Canim ayni sey bende de oluyor drum benim rahim kasilmalarima bagladiSelam fıstık anneler nasılsınız? Sabahları karnım top gibi oluyo sanki bebek bi yere toplanmış gibi sivriliyo karnım. Böyle bişey yaşayan var mı?
Hiç bilmiyorum canımKayserili kizlar lohusa terligini taci kapi susunu fln kendim yapmak istiyorum ama mlZemeleri nerden alabilirim ?
Evet canım çok önceleri konuşmuştur unutmam normalAa cnm sen kayserili misin. Ben mustafa basbuga gittim muayenehanesine. 45 dk sürdü çok şükür bi terslik yok. Senin doktorun kim
Benimki kıpır kıpırdıSlm kızlar. Bugün hem normal randevum vardı hemde Profosörden ayrıntılı içi randevu almıştım. Çok şükür her şey yolunda. O kadar tatlı yedim bagdas kurdu oturdu benim inatçı kızım. Gezdim dolaştım dr bastırdı bu seferde yerinde durmadı. Boyumuz 21 cm kilomuz 300 gr. Bende 5 kg almışım toplamda. İnşallah hizlanmaz kilo alışım yavaslamasi bile lazim
kızlar ankara da ayrıntılı yaptıranlar hangi perinatologa gidiyorsunuz yada gittiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?