2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlar. Bugün hem normal randevum vardı hemde Profosörden ayrıntılı içi randevu almıştım. Çok şükür her şey yolunda. O kadar tatlı yedim bagdas kurdu oturdu benim inatçı kızım. Gezdim dolaştım dr bastırdı bu seferde yerinde durmadı. Boyumuz 21 cm kilomuz 300 gr. Bende 5 kg almışım toplamda. İnşallah hizlanmaz kilo alışım yavaslamasi bile lazim

Selam arkadaşlar,
Dün gece bel, kasık ağrım sağ dizime kadar vurunca ve 2 saat geçmeyince doktorumu Aradım. Gece 1 de düştük yola, nst ye bağladılar, şükür birşey yokmuş. Doktorum aklında olsun rahim kasılması dinlenmeyle geçmez, aynı şey fıtık varsa onun için de geçerli dedi. Ya çok yoruldun ya da kabız olacaksın onun sancısını çekmişsin dedi. Bir de bacağavuran ağrılara mekanik Ağrı derlermiş. Başka sebeplerden olur, bebekle ilgisi olmaz dedi. Bilginiz için

19.haftada olacaksınız erken değil aslında, ben de sata göre 19+6da ve 20+3te gidicem, ultrasonda gelişimi 3,4gün ileride hem benimkinin, sat mı baz alınıyor acaba
Herzaman sat a gore onden gider geriden gider bunun hicbir onemi yok benim kizimda 3 hafta onden gittigi zamanlarda oldu sonra 1 hafta fark oluyo degisiyor, suan oglum 10 gun ilerden gidiyo bu sadece bebegin biraz daha iri olmasindan kaynakli bi sonuc.Her zaman herseyde sat i baz alicaksin

Canim benim, saglikla kucagina al insallah.Senden vesile bende randevu almistim insallah bizde mutlu mesut ayriliriz ..
Insallah sende memnun kalırsın. Bizle baya ilgilendi. Dr lar az konusur sma esimle baya konustular.Hatta dr.um yok dr tavsiyesinde bulundu. Hastane olarak gitmemem gerekenleri söyledi. Kan ilaci bile yazdı şimdiki ilacim dokunuyor diye. Ayrıntılı bir rapor yazdi 1 foto 1 cd verdi

Canım geçmiş olsun...zararlı olsaydı vermezlerdi heralde başka doktorada bi sor ilacı istersen

Kızlar Çapa Eğitim Araştırma detaylı için çok iyiymis.. Ama randevuyu hangi bölümden alacagiz bilgisi olan var mi? Siz nerelere gittiniz detayli için ve ne kadar ucret odediniz?

Selam fıstık anneler nasılsınız? Sabahları karnım top gibi oluyo sanki bebek bi yere toplanmış gibi sivriliyo karnım. Böyle bişey yaşayan var mı?

Aa cnm sen kayserili misin. Ben mustafa basbuga gittim muayenehanesine. 45 dk sürdü çok şükür bi terslik yok. Senin doktorun kim
Evet canım çok önceleri konuşmuştur unutmam normal
Gözünaydin canım çok şükür
Benim Dr suat altmısyedioglu
Hümada

Reactions: GCA
Benimki kıpır kıpırdı

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…