- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.581
Masallah yarim kilo kiyma kadar he mi4 boyutlu ultrasonum yapildi kizlar..
Cok sukur oglum cok iyi.. yuzunu gostermediyaramaz inatci minik
Doktor 3 kere denedi ama hadi annene goster diye elleriyle daha da kapatti yuzunu
507 gram olmus
Darisi herkese insallah
Sabah uyandigim da benimde karnimin altinda toplaniyor bebegimSelam fıstık anneler nasılsınız? Sabahları karnım top gibi oluyo sanki bebek bi yere toplanmış gibi sivriliyo karnım. Böyle bişey yaşayan var mı?
Bu benim kendi çapımda yaptığım kapı süsü. Daha bitmedi ortasına isim yazıcam ve biraz daha süsleyeceğim. Hobi malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz malzemeleri.Kayserili kizlar lohusa terligini taci kapi susunu fln kendim yapmak istiyorum ama mlZemeleri nerden alabilirim ?
Cok guzel olmus ellerine saglik ☺☺modelin nsl olacagina nettrn mi karar verdinBu benim kendi çapımda yaptığım kapı süsü. Daha bitmedi ortasına isim yazıcam ve biraz daha süsleyeceğim. Hobi malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz malzemeleri.
Evet canım netten baktım.Cok guzel olmus ellerine saglik ☺☺modelin nsl olacagina nettrn mi karar verdin
gözün aydın canım4 boyutlu ultrasonum yapildi kizlar..
Doktor 3 kere denedi ama hadi annene goster diye elleriyle daha da kapatti yuzunu
507 gram olmus
Darisi herkese insallah
benim ilk hamileleiğimde olurdu canım.Selam fıstık anneler nasılsınız? Sabahları karnım top gibi oluyo sanki bebek bi yere toplanmış gibi sivriliyo karnım. Böyle bişey yaşayan var mı?
maaşallah sağlıkla gelsin annesiiii
Canim bn kayserili degilim ama muayene icin sık sık geliyorum tam bi yer adi verirsen cok sewinirim :)Hiç bilmiyorum canım
Ama su elişi malzemesi satan yerlerde olurmuki dersin
ellerine saglik cnm son halini merak ediyorum :)Bu benim kendi çapımda yaptığım kapı süsü. Daha bitmedi ortasına isim yazıcam ve biraz daha süsleyeceğim. Hobi malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz malzemeleri.
Bitince resim atarım canımellerine saglik cnm son halini merak ediyorum :)
Amin canım amin. Hepimiz sağlıkla alalım inşallahmaaşallah sağlıkla gelsin annesiiii
Gözün aydin canim4 boyutlu ultrasonum yapildi kizlar..
507 gram olmus
Darisi herkese insallah
Tabikii cinsiyet isin sadece merak kismii kiz da bizim erkek te ikiside cannn hayirli olur insallah oglusun kuzum :))Ben kimselere vermicem kızımı demiştim
11.haftamda nub'a göre kız demişti.Ama kendinizi kaptırmayın,cevrenizle de paylaşmayın demişti dr'umuz.Tabii ben prensesim diye sevmeye başlamıştım bile.16.haftada pozisyonu uygun degildi ama erkek demişti.Yine Cok emin degil diye bu defa kimseye söylemedik,net olsun diye sabrettik.Dun net bir sekilde gorunce,artık yavrumuzun cinsiyetine ikna olduk.Prensesim degil bir prensim olacak insallah.İkinci yavrum belki bir prenses olurSaglikli olsunlar da
Canım ben bugün gittim..normalde medicanaya gidiyorum kendi doktorum ayrıntılı usg için dr.eyüp ekiciyi önerdi..yeri kızılayda bayındır sokakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?