2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
4 boyutlu ultrasonum yapildi kizlar..
Cok sukur oglum cok iyi.. yuzunu gostermedi yaramaz inatci minik
Doktor 3 kere denedi ama hadi annene goster diye elleriyle daha da kapatti yuzunu
507 gram olmus
Darisi herkese insallah
Masallah yarim kilo kiyma kadar he mi
Kucaklarimiza aldigimizi da gorelim insallah saglikla.

Kayserili kizlar lohusa terligini taci kapi susunu fln kendim yapmak istiyorum ama mlZemeleri nerden alabilirim ?
Bu benim kendi çapımda yaptığım kapı süsü. Daha bitmedi ortasına isim yazıcam ve biraz daha süsleyeceğim. Hobi malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz malzemeleri.

Eklentiler

• 10423265_10205818292511326_4505329197886387187_n.webp
    24 KB · Görüntüleme: 82
Bu benim kendi çapımda yaptığım kapı süsü. Daha bitmedi ortasına isim yazıcam ve biraz daha süsleyeceğim. Hobi malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz malzemeleri.
Cok guzel olmus ellerine saglik ☺☺modelin nsl olacagina nettrn mi karar verdin

Hiç bilmiyorum canım
Ama su elişi malzemesi satan yerlerde olurmuki dersin
Canim bn kayserili degilim ama muayene icin sık sık geliyorum tam bi yer adi verirsen cok sewinirim :)

ellerine saglik cnm son halini merak ediyorum :)

4 boyutlu ultrasonum yapildi kizlar..
Cok sukur oglum cok iyi.. yuzunu gostermedi yaramaz inatci minik
Doktor 3 kere denedi ama hadi annene goster diye elleriyle daha da kapatti yuzunu
507 gram olmus
Darisi herkese insallah
Gözün aydin canim Ne buyuk mutluluk miniklerimizin iyi olduğunu öğrenmek Masallah hepsineCok şükür,cok
Benim oglusumun da eli kafasında,yüzünde ya da agzindaydi Profil fotomuz Cok net degil ondan.Sorun yok ama yine de yüzünü de net gorebilmek icin bir kac hafta sonra tekrar gelin dedi,memnuniyetle dedim, benim canıma minnet
Butun anneler yavrularının guzel haberlerini alsın inşallah.

Tabikii cinsiyet isin sadece merak kismii kiz da bizim erkek te ikiside cannn hayirli olur insallah oglusun kuzum :))

Selam annişler
Bizde detaylı usg için 14üne randevu aldık
Çarpıntı sorunu bendede var kan sayımı istedi
Cinsiyeti yine zor gördü kız dedi
Ama ben hala detaylıda net görmeden inanamıyorum nedense

Merhabalar herkeslere..
Benimde pazartesi ayrıntılı ultrason var, sabah 8.30 da..
Bizim oğluşun bakıcısıda 1 hafta izinli, zarzor gidecez bakalım hep birlikte..
Hastane işi btene kadar bikaç saat eşim izin alır sanırım birlikte gider geliriz oda işe gider tekrar..
Bende üstte dediğim sebeple bakıcımız izine ayrıldıgından bu hafta yıllık izin aldım evdeyiz oğluşumla..
Dün sağlık ocağında tetanoz aşısını ve hamilelik için kayıt dosyamı yaptırdım..
Kolum baya ağrıyor, önceki hamileliğimde bu kadar sarsmamıştı kolumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…