- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.601
Boyu ne kaç cm olmuş canım.ben senden 5 gün gerideyim 370gr dı dün.beş ayda üç kilo aldım toplam.bebeğimin Gelişimi in iyi Demişti ama seninkine göre Zayıf sanki boyu da 24 cm di4 boyutlu ultrasonum yapildi kizlar..
Cok sukur oglum cok iyi.. yuzunu gostermediyaramaz inatci minik
Doktor 3 kere denedi ama hadi annene goster diye elleriyle daha da kapatti yuzunu
507 gram olmus
Darisi herkese insallah
Evet canım çok önceleri konuşmuştur unutmam normal
Gözünaydin canım çok şükür
Benim Dr suat altmısyedioglu
Hümada
Kasilma o kalsiyum ve magnezyum destegi almalisin.Doktorunla paylas benim tavsiyem su tuketimin az ise artir,sut normalde 1 bardak iciyorsan 2 bardak ic birde zaman zaman sade soda icSelam fıstık anneler nasılsınız? Sabahları karnım top gibi oluyo sanki bebek bi yere toplanmış gibi sivriliyo karnım. Böyle bişey yaşayan var mı?
Bu tarihe doktorunuz mu randevu verdi acaba, en geç 22,23.hafta diye biliyorum ama siz 24egirmiş olacaksnz sanırım yani ayrıntılı usg için biraz geç mi diyeceğimSelam annişler
Bizde detaylı usg için 14üne randevu aldık
Çarpıntı sorunu bendede var kan sayımı istedi
Cinsiyeti yine zor gördü kız dedi
Ama ben hala detaylıda net görmeden inanamıyorum nedense
toxoplasmanın aşısı yok nasıl bağışıklığın oluştu ki acaba çok kıskandım seni şuan ..kızlar afedersiniz bir sorum olacak hamileyken ishal olmanın ne sakıncaları var ? Birde bağışıklık varsa etli çiğköfte yemek sıkıntı yaparmı
Bu benim kendi çapımda yaptığım kapı süsü. Daha bitmedi ortasına isim yazıcam ve biraz daha süsleyeceğim. Hobi malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz malzemeleri.
Boyu nerde yaziyor kagitta bulamadim. Ama her birey farklidir boyle dusun bebeginin gelisimi iyi demis doktorun bundan guzel yanit mi var. Sen rahat ol.Boyu ne kaç cm olmuş canım.ben senden 5 gün gerideyim 370gr dı dün.beş ayda üç kilo aldım toplam.bebeğimin Gelişimi in iyi Demişti ama seninkine göre Zayıf sanki boyu da 24 cm di
Hayırlı olsun canım bebişle iyi günlerde kullanın inşallahKızlar biz bebek arabası aldık. Almayanlar için not: vipbebek te mamas papas armadillo ve cybex aton anakucagi, adaptör toplam 1000 tl kampanyada. Araba almasaydık alabilirdim. Haber vermek istedim.
Decavit al onun yerine. Neden tersleyecekmiş içmek istemiyorum onu de.Günaydın kızlar aranızda elevit vitamin ilacını kullanan varmı? Ben kullanıyorum fakat akşam bir kaç yerde okudum iceriğinde domuz jelatini varmış doktorumu arayıp değiştirmesini istiycem insallah terslemez
Ben inanmıyorum domuz jelatini içerdiğine bunu araştırdım ve tamamen çamur at izi kalsın politikası bence. Benim doktorum previt positive diye bir vitamin verdi ben onu kullanıyorum ama elevit verseydi kullanıldımGünaydın kızlar aranızda elevit vitamin ilacını kullanan varmı? Ben kullanıyorum fakat akşam bir kaç yerde okudum iceriğinde domuz jelatini varmış doktorumu arayıp değiştirmesini istiycem insallah terslemez
Teşekkür ederim canım Sağol.
Ne kadar ödedin acaba.
Günaydın kızlar aranızda elevit vitamin ilacını kullanan varmı? Ben kullanıyorum fakat akşam bir kaç yerde okudum iceriğinde domuz jelatini varmış doktorumu arayıp değiştirmesini istiycem insallah terslemez
ben kullanıyorum canım normalde solgar kullanıyordum ama dr içinde demirde olduğu için 3. aydan itibaren elevite başladıGünaydın kızlar aranızda elevit vitamin ilacını kullanan varmı? Ben kullanıyorum fakat akşam bir kaç yerde okudum iceriğinde domuz jelatini varmış doktorumu arayıp değiştirmesini istiycem insallah terslemez
dr ayın 10u gıbı randevu al dedi bende 14ünde uygunum diye 14üne aldım tam 24. Hafta oluyo sanırımBu tarihe doktorunuz mu randevu verdi acaba, en geç 22,23.hafta diye biliyorum ama siz 24egirmiş olacaksnz sanırım yani ayrıntılı usg için biraz geç mi diyeceğim
Çok çok tesekkur ederiz :*Hayırlı olsun canım bebişle iyi günlerde kullanın inşallah
Benimde çok zor geçti iki gün baya bi ağrıdı sol tarafıma yatmayı bırak kolumu kullanamadım bile...Merhabalar herkeslere..
Benimde pazartesi ayrıntılı ultrason var, sabah 8.30 da..
Bizim oğluşun bakıcısıda 1 hafta izinli, zarzor gidecez bakalım hep birlikte..
Hastane işi btene kadar bikaç saat eşim izin alır sanırım birlikte gider geliriz oda işe gider tekrar..
Bende üstte dediğim sebeple bakıcımız izine ayrıldıgından bu hafta yıllık izin aldım evdeyiz oğluşumla..
Dün sağlık ocağında tetanoz aşısını ve hamilelik için kayıt dosyamı yaptırdım..
Kolum baya ağrıyor, önceki hamileliğimde bu kadar sarsmamıştı kolumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?