2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
4 boyutlu ultrasonum yapildi kizlar..
Cok sukur oglum cok iyi.. yuzunu gostermedi yaramaz inatci minik
Doktor 3 kere denedi ama hadi annene goster diye elleriyle daha da kapatti yuzunu
507 gram olmus
Darisi herkese insallah
Boyu ne kaç cm olmuş canım.ben senden 5 gün gerideyim 370gr dı dün.beş ayda üç kilo aldım toplam.bebeğimin Gelişimi in iyi Demişti ama seninkine göre Zayıf sanki boyu da 24 cm di

Evet canım çok önceleri konuşmuştur unutmam normal
Gözünaydin canım çok şükür
Benim Dr suat altmısyedioglu
Hümada

Kusura bakma cnm. O doktoru sa duyuyorum bu ara daha önce çok duymamistim. Çok teşekkür ederim ta çok şükür Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin

Selam fıstık anneler nasılsınız? Sabahları karnım top gibi oluyo sanki bebek bi yere toplanmış gibi sivriliyo karnım. Böyle bişey yaşayan var mı?
Kasilma o kalsiyum ve magnezyum destegi almalisin.Doktorunla paylas benim tavsiyem su tuketimin az ise artir,sut normalde 1 bardak iciyorsan 2 bardak ic birde zaman zaman sade soda ic

Selam annişler
Bizde detaylı usg için 14üne randevu aldık
Çarpıntı sorunu bendede var kan sayımı istedi
Cinsiyeti yine zor gördü kız dedi
Ama ben hala detaylıda net görmeden inanamıyorum nedense
Bu tarihe doktorunuz mu randevu verdi acaba, en geç 22,23.hafta diye biliyorum ama siz 24egirmiş olacaksnz sanırım yani ayrıntılı usg için biraz geç mi diyeceğim

günaydın kızlar...
gelen zamdan ötürü yeni araba arayışın agirdim
Lorelli Baby Stroller Luna 3İn1 Travel Sistem Bebek Arabası
bu markaya bakan oldu mu aranızda?alman markasıymış ama hiç duymamıştırm..

kızlar afedersiniz bir sorum olacak hamileyken ishal olmanın ne sakıncaları var ? Birde bağışıklık varsa etli çiğköfte yemek sıkıntı yaparmı
toxoplasmanın aşısı yok nasıl bağışıklığın oluştu ki acaba çok kıskandım seni şuan ..

Bu benim kendi çapımda yaptığım kapı süsü. Daha bitmedi ortasına isim yazıcam ve biraz daha süsleyeceğim. Hobi malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz malzemeleri.

eline sağlık canım
bende yapıyorum bitince paylaşacağım

Boyu ne kaç cm olmuş canım.ben senden 5 gün gerideyim 370gr dı dün.beş ayda üç kilo aldım toplam.bebeğimin Gelişimi in iyi Demişti ama seninkine göre Zayıf sanki boyu da 24 cm di
Boyu nerde yaziyor kagitta bulamadim. Ama her birey farklidir boyle dusun bebeginin gelisimi iyi demis doktorun bundan guzel yanit mi var. Sen rahat ol.

Dün acildeydik sağ boşluğum ağrıyordu sistit olmuşum bebeğime de baktılar çok şükür iyi çok hareket ediyo ben hastayım diye mi bilmiyorum

Günaydın kızlar aranızda elevit vitamin ilacını kullanan varmı? Ben kullanıyorum fakat akşam bir kaç yerde okudum iceriğinde domuz jelatini varmış doktorumu arayıp değiştirmesini istiycem insallah terslemez

Decavit al onun yerine. Neden tersleyecekmiş içmek istemiyorum onu de.

Ben inanmıyorum domuz jelatini içerdiğine bunu araştırdım ve tamamen çamur at izi kalsın politikası bence. Benim doktorum previt positive diye bir vitamin verdi ben onu kullanıyorum ama elevit verseydi kullanıldım

Teşekkür ederim canım Sağol.
Ne kadar ödedin acaba.

Ayy ben ödeme sırasında bebişimin fotolarına dalmıştım eşim yaptı ödemeyi ama 380 civarı biseydi diye hatırlıyorum..yalnz çok uzun sürmüyo eğer öyle bir beklentiyle gidersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin..benim doktorum eyüp beyi önerdiği için gittim ama ben memnun kaldım işinde iyi bir doktora benziyordu

Evet canımm elevitte domuz katkısı olduğunu firma da onaylamış.ancak insan sağlığına zararı yok diye çok büyük sıkıntı olmadığını düşünüyorlar sanırım..ama ben de kullanmak istemedim decavit istedim doktorumdan tamam dedi..hiçbisey demez merak etme :) içmek istemiyosan söyle doktoruna..

ben kullanıyorum canım normalde solgar kullanıyordum ama dr içinde demirde olduğu için 3. aydan itibaren elevite başladı

Bu tarihe doktorunuz mu randevu verdi acaba, en geç 22,23.hafta diye biliyorum ama siz 24egirmiş olacaksnz sanırım yani ayrıntılı usg için biraz geç mi diyeceğim
dr ayın 10u gıbı randevu al dedi bende 14ünde uygunum diye 14üne aldım tam 24. Hafta oluyo sanırım

Bu arada vitamin olarak ben vinalac immuntium kullanıyorum
Bide solgar magnezyum citrat
Sağlık ocağından arayan soran yok beni
Acaba tetanos aşısı zamanı bu aralarmı? Sizler aşı oldunuzmu?

Benimde çok zor geçti iki gün baya bi ağrıdı sol tarafıma yatmayı bırak kolumu kullanamadım bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…