- 30 Mart 2015
- 273
- 289
- 53
- 41
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.621
dr ayın 10u gıbı randevu al dedi bende 14ünde uygunum diye 14üne aldım tam 24. Hafta oluyo sanırım
Bu arada vitamin olarak ben vinalac immuntium kullanıyorum
Bide solgar magnezyum citrat
Sağlık ocağından arayan soran yok beni
Acaba tetanos aşısı zamanı bu aralarmı? Sizler aşı oldunuzmu?
Üretim yeri p.r.c diyor sadece marka almanlara aitmiş, haklısın şöyle düzgün bi yerli üretim olsa da tercih etsekgünaydın kızlar...
gelen zamdan ötürü yeni araba arayışın agirdim
Lorelli Baby Stroller Luna 3İn1 Travel Sistem Bebek Arabası
bu markaya bakan oldu mu aranızda?alman markasıymış ama hiç duymamıştırm..
Doktor elevit verdi ben onu içmek istemiyorum deyince onun muadili decavit onu kullan dediGünaydın kızlar aranızda elevit vitamin ilacını kullanan varmı? Ben kullanıyorum fakat akşam bir kaç yerde okudum iceriğinde domuz jelatini varmış doktorumu arayıp değiştirmesini istiycem insallah terslemez
Ben inanmıyorum domuz jelatini içerdiğine bunu araştırdım ve tamamen çamur at izi kalsın politikası bence. Benim doktorum previt positive diye bir vitamin verdi ben onu kullanıyorum ama elevit verseydi kullanıldım
Üretim yeri p.r.c diyor sadece marka almanlara aitmiş, haklısın şöyle düzgün bi yerli üretim olsa da tercih etsek
Evet çok komikti doktor bile güldü bak şu yaramaza diyerekÇok sevimli bir görüntü olmalı :)
Quinny, stokke, mamas en papas, joolz var bildigim. Bide onlara bak istersen canimCnm zaten hepsinin üretim yeri P.r.c. nerdeyse. Bi peg prego var o italya da üretiliyor. Ben çok sevdim epey baktık ana bizim ayırdığımız bütçenin üstündeydi. Bide Nuna var oda hollanda da uretiliyomus ama ben tipini sevmemistim. Onun dışında bildiğim çok yok. Başkada vardır mutlaka da ben bu ikisini duydum
Saglık ocağını sen ara ya da git tatlim.Senin artık olman gerekiyor.dr ayın 10u gıbı randevu al dedi bende 14ünde uygunum diye 14üne aldım tam 24. Hafta oluyo sanırım
Bu arada vitamin olarak ben vinalac immuntium kullanıyorum
Bide solgar magnezyum citrat
Sağlık ocağından arayan soran yok beni
Acaba tetanos aşısı zamanı bu aralarmı? Sizler aşı oldunuzmu?
Firma domuz jelatini kullanıyorum diyor siz hala kabul etmiyorsunuz :))))ispatlı kanıtlı yani ama kullanmak kişiye kalmış..malum jelibonlarda da var ama hapur hupur yiyoruz.Ben inanmıyorum domuz jelatini içerdiğine bunu araştırdım ve tamamen çamur at izi kalsın politikası bence. Benim doktorum previt positive diye bir vitamin verdi ben onu kullanıyorum ama elevit verseydi kullanıldım
Nasıl 7.ay daha 5.ayın yeni bitiyorKizlar karniniz iyice belirginlestimi 22. Haftadayim 7. Ayimiza gircez kimse inanmiyo sizinde oylemi :) 600 gr olmus bnmki
Evet 6.ya gireceksiniz :)))Kizlar karniniz iyice belirginlestimi 22. Haftadayim 7. Ayimiza gircez kimse inanmiyo sizinde oylemi :) 600 gr olmus bnmki
Karnım çok olmasa da belli artık. 22. Haftada 5 ayı bitirmiş 6. Ayın ilk haftalarinda olursun. Yanlış hesaplamissinKizlar karniniz iyice belirginlestimi 22. Haftadayim 7. Ayimiza gircez kimse inanmiyo sizinde oylemi :) 600 gr olmus bnmki
Ben inanmıyorum domuz
Allah Allah 7. ay mı ozaman kasım annesi değilsin yanılmıyorsam hesaplamada bir yanlışlık var benceKizlar karniniz iyice belirginlestimi 22. Haftadayim 7. Ayimiza gircez kimse inanmiyo sizinde oylemi :) 600 gr olmus bnmki
Firmanın kabul ettiğine dair her hangi bir kanıt yok ben araştırdım bulamadım ben mış-mış tarzı haberleri bilgi olarak kabul etmiyorum siz nereden gördünüz ispatını merak ettim:)) valla ben inanmıyorum jelatin sadece domuzda değil sığırdada jelatin var. Doktorum verseydi kullanıldım ama başka bir vitamin verdi firma olmadıgını söylüyor sende araştır kulaktan dolma bilgiler çok sağlıklı olmayabiliyorFirma domuz jelatini kullanıyorum diyor siz hala kabul etmiyorsunuz :))))ispatlı kanıtlı yani ama kullanmak kişiye kalmış..malum jelibonlarda da var ama hapur hupur yiyoruz.
Bir telefon açarsanız donuş yapıyorlar adamların ticari kaygıları yok saygılar.Firmanın kabul ettiğine dair her hangi bir kanıt yok ben araştırdım bulamadım ben mış-mış tarzı haberleri bilgi olarak kabul etmiyorum siz nereden gördünüz ispatını merak ettim:)) valla ben inanmıyorum jelatin sadece domuzda değil sığırdada jelatin var. Doktorum verseydi kullanıldım ama başka bir vitamin verdi firma olmadıgını söylüyor sende araştır kulaktan dolma bilgiler çok sağlıklı olmayabiliyor
Benimi yanlış hesapliyorum bilmiyorum ama 24. Haftada 6 ay olmuyormu? 6*4=24 olması lazımKarnım çok olmasa da belli artık. 22. Haftada 5 ayı bitirmiş 6. Ayın ilk haftalarinda olursun. Yanlış hesaplamissin
Ayy ben ödeme sırasında bebişimin fotolarına dalmıştım eşim yaptı ödemeyi ama 380 civarı biseydi diye hatırlıyorum..yalnz çok uzun sürmüyo eğer öyle bir beklentiyle gidersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin..benim doktorum eyüp beyi önerdiği için gittim ama ben memnun kaldım işinde iyi bir doktora benziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?