2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben 19 haftada oldum 16 haftalıktan itibaren oluyormuş bence çok geç kalmadan sen git hemşirede takibe alıyor sonra sıkıntı olmasın

Üretim yeri p.r.c diyor sadece marka almanlara aitmiş, haklısın şöyle düzgün bi yerli üretim olsa da tercih etsek

Doktor elevit verdi ben onu içmek istemiyorum deyince onun muadili decavit onu kullan dedi

Ben inanmıyorum domuz jelatini içerdiğine bunu araştırdım ve tamamen çamur at izi kalsın politikası bence. Benim doktorum previt positive diye bir vitamin verdi ben onu kullanıyorum ama elevit verseydi kullanıldım

Cnm geçen sene arkadaşım direkt firmaya mail attı. Firma 1 gün sonra direkt aradı arkadaşımı evet var Die. Aslında bi çok ilaçta olurmuş. Bu duyup arastirildi. Yalnız bile bile ve muadili ilaç varken kullanmak bilmiyorum doğru olur mu. Benim doktorum vermedi zaten lmam kullanıyorum

Üretim yeri p.r.c diyor sadece marka almanlara aitmiş, haklısın şöyle düzgün bi yerli üretim olsa da tercih etsek

Cnm zaten hepsinin üretim yeri P.r.c. nerdeyse. Bi peg prego var o italya da üretiliyor. Ben çok sevdim epey baktık ana bizim ayırdığımız bütçenin üstündeydi. Bide Nuna var oda hollanda da uretiliyomus ama ben tipini sevmemistim. Onun dışında bildiğim çok yok. Başkada vardır mutlaka da ben bu ikisini duydum

Quinny, stokke, mamas en papas, joolz var bildigim. Bide onlara bak istersen canim

Saglık ocağını sen ara ya da git tatlim.Senin artık olman gerekiyor.

Ben inanmıyorum domuz jelatini içerdiğine bunu araştırdım ve tamamen çamur at izi kalsın politikası bence. Benim doktorum previt positive diye bir vitamin verdi ben onu kullanıyorum ama elevit verseydi kullanıldım
Firma domuz jelatini kullanıyorum diyor siz hala kabul etmiyorsunuz :))))ispatlı kanıtlı yani ama kullanmak kişiye kalmış..malum jelibonlarda da var ama hapur hupur yiyoruz.

Kizlar karniniz iyice belirginlestimi 22. Haftadayim 7. Ayimiza gircez kimse inanmiyo sizinde oylemi :) 600 gr olmus bnmki

Kizlar karniniz iyice belirginlestimi 22. Haftadayim 7. Ayimiza gircez kimse inanmiyo sizinde oylemi :) 600 gr olmus bnmki
Karnım çok olmasa da belli artık. 22. Haftada 5 ayı bitirmiş 6. Ayın ilk haftalarinda olursun. Yanlış hesaplamissin

Firma domuz jelatini kullanıyorum diyor siz hala kabul etmiyorsunuz :))))ispatlı kanıtlı yani ama kullanmak kişiye kalmış..malum jelibonlarda da var ama hapur hupur yiyoruz.
Firmanın kabul ettiğine dair her hangi bir kanıt yok ben araştırdım bulamadım ben mış-mış tarzı haberleri bilgi olarak kabul etmiyorum siz nereden gördünüz ispatını merak ettim:)) valla ben inanmıyorum jelatin sadece domuzda değil sığırdada jelatin var. Doktorum verseydi kullanıldım ama başka bir vitamin verdi firma olmadıgını söylüyor sende araştır kulaktan dolma bilgiler çok sağlıklı olmayabiliyor

Bir telefon açarsanız donuş yapıyorlar adamların ticari kaygıları yok saygılar.

Kızlar aile hekimim genel bi kan ve idrar testi yapmıştı geçen ay.birçok değere baktı.herşey normal ancak Karaciğer enzim değerlerin 31 olması gerekirken 52 çıkmış dedi.çok anormal değil ama dikkat et felan dedi.bu ay kendi doktoruma bu durumu söyledim ne gerek var başka yerde test yaptırmana ben gereken testi yapıyorum zaten dedi ancak bi kan testi istedi.sonuç Değerler yüksek çıkmış onda da.bir hafta boyunca verdiğim tüm vitaminleri bırak haftaya tekrar bakacaz dedi.diyeceğim o ki bir doktora bağlı kalmayın özel hastaneye gittiğim halde bu durumdan hiç haberim olmayacaktı

Kizlar selam
Benim bebegimde nedense hep aşağıya tekme atiyor
Sanki böyle açılma gibi hissediyorum bisey cikicak gibi. Sonra arastirdim da bebek asagi tekme attığı içinmis
Bu arada bebegimin son kontrolünde kafasında kist ve bagirsaginda parlaklık görüldü doktor onemli degil geçer dedi ama internetten okuduklarim önce beni cok korkuttu sonra ikili ve dörtlü test iyi çıkınca onların pek anlami yokmuş bi cok doktor endişe edilmesin diye soylemiyormus bile.ilerleyen haftalarda geçer diyorlar.iki gün öldüm aglamaktan sonra iyi düşünmeye çalışıyorum. 22 haftada ayrintiliya gircem.dua edin lütfen geçsin.

Sağol canimm ama özgür derene gitmeye karar verdim. Fiyatı yüksek ama sanirim bircok kişi o civarda ödemiş. Prof olduğu için sanırım
650 vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…