2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hanımlar kilo durumunuz nasıl ben 64 ile hamile kaldim 68 olmuşum saglık ocağındaki hemşire bana çok hızlı gidiyorsun neden böyle oldu dedi çünkü hiç doymuyorum sürekli acıkıyorum dedim güldü

Sadece 4 kilomu aldın bence harika. Ben 8 kilo aldım hayatımda diyet yapmadım ama doğumdan sonra mecbur yapıcım artık ama umursamiyorum tadını çıkarıyorum

Sadece 4 kilomu aldın bence harika. Ben 8 kilo aldım hayatımda diyet yapmadım ama doğumdan sonra mecbur yapıcım artık ama umursamiyorum tadını çıkarıyorum
Amaan boşverelim minik kuşlarımız sağlıklı olsunlarda kilo kimin umrunda nasılsa verilir doğuma kadar bebişlerin istediklerini yapalım sonra formumuza çeki düzen veririz

Merhaba kızlar artık kesinleşti cinsiyeti bebişin kızçemiz geliyor 7. Haftada doktorum kalp atışı çok yüksek hızlı kıza benziyor demişti doğru çıktı bir oğluşum vardı allah sağlık versin hepsine
Birde kapı süsleri falan konuşulmuş ben instagram da denk geldim Designtube diye bir yere çok hoşuma gitti belki bakmak istersiniz

Allah kizceni Saglikla kucağına almayı nasip etsin

Canım benim ilk hamileliğimde de özel hast.doktor kafasında kist var demişti ve ben de eşimde ağlamaktan üzülmekten helak olduk.hemen başka doktora gittim ve oda herkeste olabilir ilerki dönemde geçer size söylenmesine gerek yoktu falan demişti..rahatlamıştık.2hafta sonraki muayenede hiç bir şey kalmamıştı...demem oki sakın üzülme genelde olan bir durummuş bu kist..

sağol canım desteğin için.bi kez daha rahatım kist açısından
ilk duyduğumda bitti her şey dedim öldüm ağlamaktan.hem parlaklık hem kist olunca doktor incelenmeli dedi ve internetten okuduklarım allah korusun down olma ihtimalini gösterebilir yazıyordu.ama bi kaç perinatolog kistin 26 haftaya kadar kaybolacağını ikili ve dörtlü test iyi çıktıysa başka da problem yoksa ihtimalin düşük olduğunu söylemiş.
kistin kaybolacağına inanıyorum parlaklığında ayrıntılıda olup olmadığı kesinleşecek.doktor hatası olabilirmiş.
ama hiçbir şey beni teselli etmiyor bi tarafım hep korku dolu.allahım yavrumu korusun.

Abartmis hemsire ilk 5 ayda 4 kilo alman normal.ben suan kilo almadim cunku cok zor bir surec gecirdim

Merhaba hanimlar bu sıra pek yazamadıma ama takipteyim. . Kilo konusunda skintiliyim bende 7 kilo aldım. Son bir aydir 2.5 kilo almisim. Yemegim değişmedi hala dikkat ediyorum ama niçin böyle oldu anlamıyorum biraz Üzgünüm açıkçası .düğünler var gelecek ay 3 tane .elbise arıyorum ama bir türlü bulamıyorum olmuyor normal kesimli elbiseler ne giyecegimi şaşırdım. ..

Bu bebek simdiden bizi parmaginda oynatiyor
Tam tekme atiyor esimi cagiriyorm elini koyuyor.. cocukta bir daha tik yok esim hadi oglum kac aydir bekliyorum diyor
Yokkk aradan 20 dk geciyor gene ayni seneryo bugunlerde az hareket ediyor.gerci.
Hah hah ayni sey bizde de var.elimi koyuyorum karnima baktigimda da gozukuyor esimi cagiriyorum ya 1 defa yapiyor ya hic yapmiyor....bende diyorum babasini gorunce huzur buldu hareket etmiyor uyuyor

iyi geceler kızlar bi sorunum var benle aynısını yaşayan var mı diye yazayım dedim. ayakta çok uzun süre durmasam bile topuklarım kızarıyr ve müthiş ağrıyor sanki oraya kan toplanmış gibi oluyor. ellerim ve ayaklarım sık sık şişiyor hatta bazen ayakkabı bile giyemiyorum bu yüzden. benimle aynı sorunu yaşayan var mı varsa bu konuda neler yapıyorsunuz ?

Bende öyle bir sorun yok simdilik. Tuzu fazla tuketiyorsan şişmeler olabilir canim

Amin canım..Rabbim evlatlarımızı korusun....

Canım benim arkadaşımında şişme sorunu var elleri ayakları baya bi şiş..doktor tuzlu yeme ve hamur işinden uzak dur demiş..bol bol su içiyorum diyodu

Bende nasil kilo aliyorum anlamiorum dediginiz gibu nerdeyse 1 haftada bile kilo aliyorum son zamnlrda bnde 6 kilo aldim boyda yok uzuluyorum korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…