- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.661
Ayyy her evde aynı seneryo daha akşamüstü aynı olayı yaşadıkBu bebek simdiden bizi parmaginda oynatiyor
Tam tekme atiyor esimi cagiriyorm elini koyuyor.. cocukta bir daha tik yokesim hadi oglum kac aydir bekliyorum diyor
Yokkk aradan 20 dk geciyor gene ayni seneryobugunlerde az hareket ediyor.gerci.
sağol canım desteğin için.bi kez daha rahatım kist açısından
ilk duyduğumda bitti her şey dedim öldüm ağlamaktan.hem parlaklık hem kist olunca doktor incelenmeli dedi ve internetten okuduklarım allah korusun down olma ihtimalini gösterebilir yazıyordu.ama bi kaç perinatolog kistin 26 haftaya kadar kaybolacağını ikili ve dörtlü test iyi çıktıysa başka da problem yoksa ihtimalin düşük olduğunu söylemiş.
kistin kaybolacağına inanıyorum parlaklığında ayrıntılıda olup olmadığı kesinleşecek.doktor hatası olabilirmiş.
ama hiçbir şey beni teselli etmiyor bi tarafım hep korku dolu.allahım yavrumu korusun.
Tesadufe bak bizimde 25 i evlenme yildonumumuzAyyy her evde aynı seneryo daha akşamüstü aynı olayı yaşadıkama bir defa 2tekmesini hisseti eşim o da haziranın 25inde, ayın 25de bizim için çok özel, eşimin doğumgünü, tanışma, nişan ve düğün tarihlerimiz
Bende oyleyim carpinti, sicak basmasi ve basdonmesi ayri benim troitim normalden biraz hizli ve cok buyuk kismida psikolojik.yuksek tansiyon daha tehlikeli ama senin tansiyonda dusuk geldi doktorun oneride bulunmadi mi?bu arada Az az sik sik yemek yemelisin hic ac kalmaCok halsizim. Kan degerlerim normal ama neden boyleyim. Asiri halsiz olan varmi.tansiyonum 8/6
Aynen 64 ile hamile kaldim simdi 68 kiloyum ben cok fazla yemiyorumda gayetde normal kilo alimi tabi hamileyim bahenesiyle cok fazla rahat davranmakda iyi degilHanımlar kilo durumunuz nasıl ben 64 ile hamile kaldim 68 olmuşum saglık ocağındaki hemşire bana çok hızlı gidiyorsun neden böyle oldu dedi çünkü hiç doymuyorum sürekli acıkıyorum dedim güldü
Ben varım. Cumartesi ayrıntılı ultrason muayenesi sonrası gözlerim kararı. Dr tansiyonum olctu 7 3 e düşmüş. Pazarda tüm gün yattım kalkmadim. Bugunde misafirlerim gelecek nasıl hazırlanacam bilmiyorumCok halsizim. Kan degerlerim normal ama neden boyleyim. Asiri halsiz olan varmi.tansiyonum 8/6
bende vinalac kullanıyorumdr ayın 10u gıbı randevu al dedi bende 14ünde uygunum diye 14üne aldım tam 24. Hafta oluyo sanırım
Bu arada vitamin olarak ben vinalac immuntium kullanıyorum
Bide solgar magnezyum citrat
Sağlık ocağından arayan soran yok beni
Acaba tetanos aşısı zamanı bu aralarmı? Sizler aşı oldunuzmu?
Kasilma o kalsiyum ve magnezyum destegi almalisin.Doktorunla paylas benim tavsiyem su tuketimin az ise artir,sut normalde 1 bardak iciyorsan 2 bardak ic birde zaman zaman sade soda ic
Nerdesin sen yaaaa biraktin buralarigünaydınnnn KASIM analarıı
Canim ayni sey bende de oluyor drum benim rahim kasilmalarima bagladi
ayrıntılı ultrason mecburi değil ki doktora güvenmiyorsan sağlam dediği bebeğin kötü çıkacağını düşünüyorsan belgelemek için yaptırabilirsin. Âmâ zaten benim de doktorumun olduğu gibi bazı doktorlar zaten her kontrolde bebeği parça parça ölçüyorlar bakıyorlar kalbine de bakıyorlar. Doktoruna güveniyorsan gerek yok. Ha belki doktorun 4 temmuzda gittiğinde radyolojiye yönlendirecektir..Günaydın güzel anneler,
benim sizlere bi sorum olacak.doktorumuz bana bir önceki randevumda (4 haziran) bir ay sonra gel detaylı bakalım demişti. şimdi 4 temmuzda gidicem. ancak okuduğum kadarıyla kendi doktorunuz bakmamış ya sizi yönlendirmiş yada siz başka doktora yaptırmışsınız.ayrıntılı ultrasonu kendi doktoru yapan var mı aranızda.
Günaydın canım...Ayrıntılı ultrason isteğe bağlı zaten...Benim doktorum istiyorsan yaptır dedi açıkçası ben yaptırmadım..Günaydın güzel anneler,
benim sizlere bi sorum olacak.doktorumuz bana bir önceki randevumda (4 haziran) bir ay sonra gel detaylı bakalım demişti. şimdi 4 temmuzda gidicem. ancak okuduğum kadarıyla kendi doktorunuz bakmamış ya sizi yönlendirmiş yada siz başka doktora yaptırmışsınız.ayrıntılı ultrasonu kendi doktoru yapan var mı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?