2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu bebek simdiden bizi parmaginda oynatiyor
Tam tekme atiyor esimi cagiriyorm elini koyuyor.. cocukta bir daha tik yok esim hadi oglum kac aydir bekliyorum diyor
Yokkk aradan 20 dk geciyor gene ayni seneryo bugunlerde az hareket ediyor.gerci.
Ayyy her evde aynı seneryo daha akşamüstü aynı olayı yaşadıkama bir defa 2tekmesini hisseti eşim o da haziranın 25inde, ayın 25de bizim için çok özel, eşimin doğumgünü, tanışma, nişan ve düğün tarihlerimiz

Guzel anne,minigin Allah'a emanet.Uzulme,onu da uzme.Perinatolog'a gittiğinde bosuna üzüldüğünü göreceksin inşallah.

Tesadufe bak bizimde 25 i evlenme yildonumumuz

Cok halsizim. Kan degerlerim normal ama neden boyleyim. Asiri halsiz olan varmi.tansiyonum 8/6
Bende oyleyim carpinti, sicak basmasi ve basdonmesi ayri benim troitim normalden biraz hizli ve cok buyuk kismida psikolojik.yuksek tansiyon daha tehlikeli ama senin tansiyonda dusuk geldi doktorun oneride bulunmadi mi?bu arada Az az sik sik yemek yemelisin hic ac kalma

Aynen 64 ile hamile kaldim simdi 68 kiloyum ben cok fazla yemiyorumda gayetde normal kilo alimi tabi hamileyim bahenesiyle cok fazla rahat davranmakda iyi degil

Cok halsizim. Kan degerlerim normal ama neden boyleyim. Asiri halsiz olan varmi.tansiyonum 8/6
Ben varım. Cumartesi ayrıntılı ultrason muayenesi sonrası gözlerim kararı. Dr tansiyonum olctu 7 3 e düşmüş. Pazarda tüm gün yattım kalkmadim. Bugunde misafirlerim gelecek nasıl hazırlanacam bilmiyorum

bende vinalac kullanıyorum sağlık ocağı henüz aramadı ama yakında arar herhalde

Kasilma o kalsiyum ve magnezyum destegi almalisin.Doktorunla paylas benim tavsiyem su tuketimin az ise artir,sut normalde 1 bardak iciyorsan 2 bardak ic birde zaman zaman sade soda ic

Kalsiyum ve magnezyum a yeni başladım. Haftada 3sabah oluyor ortalama. Bebeğe bi zararı var mı ki

Günaydın güzel anneler,
benim sizlere bi sorum olacak.doktorumuz bana bir önceki randevumda (4 haziran) bir ay sonra gel detaylı bakalım demişti. şimdi 4 temmuzda gidicem. ancak okuduğum kadarıyla kendi doktorunuz bakmamış ya sizi yönlendirmiş yada siz başka doktora yaptırmışsınız.ayrıntılı ultrasonu kendi doktoru yapan var mı aranızda.

ayrıntılı ultrason mecburi değil ki doktora güvenmiyorsan sağlam dediği bebeğin kötü çıkacağını düşünüyorsan belgelemek için yaptırabilirsin. Âmâ zaten benim de doktorumun olduğu gibi bazı doktorlar zaten her kontrolde bebeği parça parça ölçüyorlar bakıyorlar kalbine de bakıyorlar. Doktoruna güveniyorsan gerek yok. Ha belki doktorun 4 temmuzda gittiğinde radyolojiye yönlendirecektir..

Günaydın canım...Ayrıntılı ultrason isteğe bağlı zaten...Benim doktorum istiyorsan yaptır dedi açıkçası ben yaptırmadım..
Zaten benim doktorum her kontrole gidişimde detaylı olarak bakıyor (son gidişimde 40 dakika boyunca baktı) herhangi bir sorun olsa söylerdi..

Arkadaşlar merhaba,
Tecrübeli annelere sesleniyorum.... Allah kısmet ederse Kasım ayı gibi bebeğimizi bekliyoruz, erkek. Kıyafet almak için çıktığımda ve internetteki araştırmalarımda kafam çok karıştı. Yenidoğan bebeği nasıl giydirmek gerekir? Bazıları içine kesinlikle iç zıbın giydirin diyor, bazıları önce çıtçıtlı zıbın giydir , soınra da çıtçıtlı body giydirirsin 3 aydan sonra diyor. Çıtçıtlı body ve çıtçıtlı zıbın arasında far var mı? Ayrıca şu bebek mağazalarında satılan beyaz renkli bebeğin içine giydirildiği söylenen çok ince düğmesiz ceketimsi şeyler var ( iç zıbın denilen şeyler bunlar herhalde) Bunlar gerekli midir? Akıl vereceklere şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…