2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba;

Benim ilk hamileliğimde, kızımın beyninde 9 mm'lik bir kist vardı. Büyükmüş dediklerine göre. Biz panik ve üzüntü içinde ayrıntılı ultrason, ardından da aminiyosentez yapılır diye düşünüyorduk. Doktor bizi gereksiz yere panikletmişti. Ayrıntılı ultrason yapan doktor, kistin tek başına bir anlamı olmadığını, başka bozuklukların da görülüyor olması gerektiğini, kistin gelişimin arızi bir parçası olduğunu ve ilerleyen haftalarda geçeceğini söylemişti. Oğluma hamileliğimde ayrıntılı ultrason yaptırdık 2 hafta önce. Kızımdaki kist durumundan bahsettim, kistin hiçbir önemi olmadığını söyledi. Zira kızımda da kendiliğinden ilerleyen haftalarda kaybolmuştu. İçiniz rahat olsun. Koroid pleksus kisti diye arayın internette bulursunuz zaten.

onu bilemedim sinüzütten olabilirmi?
internette iki seçenek sunuyor zaten beyin tümörü sinüzit..bildiğim kadarıyla ilk seçenek yok bol beol beyin mr ım tomografim var zira ..sinüzitim var arkadaşa sordum geçen yıl birlikte hamile kaldığım arkadaşıma o doğurdu bende de öyleydi doğumdan sonra geçti dedi..

Canım benim arkadaşımında şişme sorunu var elleri ayakları baya bi şiş..doktor tuzlu yeme ve hamur işinden uzak dur demiş..bol bol su içiyorum diyodu
suyu ben normalde de çok içerim zaten hamilelikte daha da çok içiyorum ama tuz konusunu bi arkadaş daha söyledi belki de ondandır bi deneyelim teşekkür ederim canım :)

allah korusun canım ya sinüzüttendir o aklına öyle kötü şeyler getirme

Sağol canimm ama özgür derene gitmeye karar verdim. Fiyatı yüksek ama sanirim bircok kişi o civarda ödemiş. Prof olduğu için sanırım
650 vericem

Anladım tatlım :) umarım iyi gecer usgniz..bu arada tahmini doğum tarihimiz aynıymış şimdi farkettim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım miniklerimizi ins..

Canım cevabın için teşekkür ederim... :)

Canım benim de ilk bebeğim olacak Allah izin verirse..ama annemle alışverişe çıktığımızda anladığım kadarıyla bebişimiz doğduğundan sonraki ilk bikaç hafta göbeği dşene kadar önden açılan yumuşacık zıbınlardan giydirmemiz gerekiyomuş..göbeğine kıyafet sürtünüp kanamasın diye sanırım..tabi bizimkiler kış bebeği olacağı için bikaç kat daha giydiririz üzerine önden açılanlardan..hastane çıkış setleri var 5li 10lu..biz 10lularından 2 tane aldık ayrıca onlardan birini hastaneye götürücez zıbınlarla birlikte üstüne giydirmek için..bebek alışveriş yerlerine gittiğinde oradaki bayanlar çok tecrübeliler zaten sana anlatıyorlar neleri ne zaman giydirmen gerektiğini

Gunaydin canim ayni dertten ben de muzdaribim. 15. Haftadan beri bebegi hisseediyordum oyle tekme filan atmiyordu artik donuyordu galiba ama 2 haftaya yakindir hic bir hareket hissetmiyorum sadece 2 gundur belli belirsiz biseyler hissediyorum ins bebegin hareketidir. Ben doktorada gitmedim randevum 11 temmuzda...

Slm kızlar. Kayseri'de hava çok soğuk yaa. Kalın giydim. Bu seferde gözüm acilmiyo. Bugün biter mi acaba ya. Hareketlerini bende yogun hissederek birden kesildi. Dr daha çok küçük. 24.haftadan sonra düzene biner dedi. Bilginiz olsun

Bugün yine iyi dün neydi öyle

Reactions: GCA
Bu sunizit bende de var galiba alnima su dokerken acayip basim agriyor burnum hep akiyor...mide sorununi hic soyleme bazen agriyor bazen sakin.gaviscon degil artik agri kesici bebe surubu iciyorum...ama bir arkadas hamilelik bitince hepsi bitiyor dedi onda da mide sorunu vardi

Nerdesin sen yaaaa biraktin buralari

yok kız ne bırakması ben kendimi bıraktım artık :) haftanın 3 günü çalışıorum artık kilo varya bende çalıştığı günün ertesi günü ayağa kalkamıyorum kasıklarım kocaman oluyor patronla anlaştım pts çarşamba cuma çalışıorum e doğal olarak çalıştığım günlerde de yoğun oluyorum

Canım içtiğin bebe şurubunun etken maddesine baktın değil mi?çünkü hepsini içemiyoruz hamileyken sadece etken maddesi parasetamol olanları kullanabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…