- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.701
Kızlar fitre verirken bebeklerimiz için de vermeyi unutmayalım bu sene
onu çekcez artık Allahın emride burunda yanık kokusu neden kimalesef canım seni çok iyi anlıyorum ama doğurana kadar bu böylemide koruyucu içmediğimiz sürece o yanmaları ağrıları çekeceğiz
Merhaba;Kizlar selam
Benim bebegimde nedense hep aşağıya tekme atiyor
Sanki böyle açılma gibi hissediyorum bisey cikicak gibi. Sonra arastirdim da bebek asagi tekme attığı içinmis
Bu arada bebegimin son kontrolünde kafasında kist ve bagirsaginda parlaklık görüldü doktor onemli degil geçer dedi ama internetten okuduklarim önce beni cok korkuttu sonra ikili ve dörtlü test iyi çıkınca onların pek anlami yokmuş bi cok doktor endişe edilmesin diye soylemiyormus bile.ilerleyen haftalarda geçer diyorlar.iki gün öldüm aglamaktan sonra iyi düşünmeye çalışıyorum. 22 haftada ayrintiliya gircem.dua edin lütfen geçsin.
bende bilmiyorum ki testte geçmişte geçirdiğim pozitif çıktıtoxoplasmanın aşısı yok nasıl bağışıklığın oluştu ki acaba çok kıskandım seni şuan ..
eline sağlık canım
bende yapıyorum bitince paylaşacağım
onu bilemedimonu çekcez artık Allahın emride burunda yanık kokusu neden ki
internette iki seçenek sunuyor zaten beyin tümörü sinüzit..bildiğim kadarıyla ilk seçenek yok bol beol beyin mr ım tomografim var zira ..sinüzitim var arkadaşa sordum geçen yıl birlikte hamile kaldığım arkadaşıma o doğurdu bende de öyleydi doğumdan sonra geçti dedi..onu bilemedimsinüzütten olabilirmi?
valla bilmiyorum ki çok aşırı olduğunu da düşünmüyorum ama azaltayım bi bakayım değişecek miBende öyle bir sorun yok simdilik. Tuzu fazla tuketiyorsan şişmeler olabilir canim
suyu ben normalde de çok içerim zaten hamilelikte daha da çok içiyorum ama tuz konusunu bi arkadaş daha söyledi belki de ondandır bi deneyelim teşekkür ederim canım :)Canım benim arkadaşımında şişme sorunu var elleri ayakları baya bi şiş..doktor tuzlu yeme ve hamur işinden uzak dur demiş..bol bol su içiyorum diyodu
allah korusun canım ya sinüzüttendir o aklına öyle kötü şeyler getirmeinternette iki seçenek sunuyor zaten beyin tümörü sinüzit..bildiğim kadarıyla ilk seçenek yok bol beol beyin mr ım tomografim var zira ..sinüzitim var arkadaşa sordum geçen yıl birlikte hamile kaldığım arkadaşıma o doğurdu bende de öyleydi doğumdan sonra geçti dedi..
Sağol canimm ama özgür derene gitmeye karar verdim. Fiyatı yüksek ama sanirim bircok kişi o civarda ödemiş. Prof olduğu için sanırım
650 vericem
onu çekcez artık Allahın emride burunda yanık kokusu neden ki
ayrıntılı ultrason mecburi değil ki doktora güvenmiyorsan sağlam dediği bebeğin kötü çıkacağını düşünüyorsan belgelemek için yaptırabilirsin. Âmâ zaten benim de doktorumun olduğu gibi bazı doktorlar zaten her kontrolde bebeği parça parça ölçüyorlar bakıyorlar kalbine de bakıyorlar. Doktoruna güveniyorsan gerek yok. Ha belki doktorun 4 temmuzda gittiğinde radyolojiye yönlendirecektir..
Arkadaşlar merhaba,
Tecrübeli annelere sesleniyorum.... Allah kısmet ederse Kasım ayı gibi bebeğimizi bekliyoruz, erkek. Kıyafet almak için çıktığımda ve internetteki araştırmalarımda kafam çok karıştı. Yenidoğan bebeği nasıl giydirmek gerekir? Bazıları içine kesinlikle iç zıbın giydirin diyor, bazıları önce çıtçıtlı zıbın giydir , soınra da çıtçıtlı body giydirirsin 3 aydan sonra diyor. Çıtçıtlı body ve çıtçıtlı zıbın arasında far var mı? Ayrıca şu bebek mağazalarında satılan beyaz renkli bebeğin içine giydirildiği söylenen çok ince düğmesiz ceketimsi şeyler var ( iç zıbın denilen şeyler bunlar herhalde) Bunlar gerekli midir? Akıl vereceklere şimdiden teşekkürler.
Gunaydin kizlar...kac gundur kafamda deli sorular evdekilere sarip duruyorum size sorayim dedim... ben minnosumu 16. Haftanin basinda hissetmeye baslamistim hatta geceleri yan yatinca tekmeyle uyandiriyordu sonra 17. Haftanin sonunda hic hissetmemeye basladim 18 e girdik tik yok artik kostur kostur dra gittik drum pozisyon degistirdigi icin cok da kucuk oldugu icin bazi zamanlar hic hissedemeyebilecegimi soyledi sukur bebegimiz de iyiydi... kac gun gecti hala tik yok bu arada yemedigim tatli tuzlu kalmadi.. dunden beri de ara ara damar atmasi gibi ama biraz daha hissedilir tarzi bisey farkediyorum.. minnosum ben burdayim mi diyor yoksa baska birsey mi bu..
Tesekkurler Allah kullandirmayi nasip eder insallahAma bunlar çok güzel..bende kırmızı takmıştım..güle güle kullanın inşallah
Bugün yine iyi dün neydi öyleSlm kızlar. Kayseri'de hava çok soğuk yaa. Kalın giydim. Bu seferde gözüm acilmiyo. Bugün biter mi acaba ya. Hareketlerini bende yogun hissederek birden kesildi. Dr daha çok küçük. 24.haftadan sonra düzene biner dedi. Bilginiz olsun
Bu sunizit bende de var galiba alnima su dokerken acayip basim agriyor burnum hep akiyor...mide sorununi hic soyleme bazen agriyor bazen sakin.gaviscon degil artik agri kesici bebe surubu iciyorum...ama bir arkadas hamilelik bitince hepsi bitiyor dedi onda da mide sorunu vardikızlar nefes sıkıntısı çeken ve normalde sinüziti olan arkadaşlara bir sorum var..
benim burnumda devamlı isli bir koku yanık kokusu burnumu tıkayan hal bu..sizde böyle bir durum var mı..
reflüden ötürü bir haftadır aralıksız gırtlağım asitli artık gaviscondan da fayda yok ,doktora göre her şey normalken ben kendimi nasıl rahatlatabilirim .
Nerdesin sen yaaaa biraktin buralari
Bu sunizit bende de var galiba alnima su dokerken acayip basim agriyor burnum hep akiyor...mide sorununi hic soyleme bazen agriyor bazen sakin.gaviscon degil artik agri kesici bebe surubu iciyorum...ama bir arkadas hamilelik bitince hepsi bitiyor dedi onda da mide sorunu vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?